xaralas Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 τι, φαση logitech gaming software που δημιουργουσε προβληματα στο μετρο για παραδειγμα; για εμβαθυνε γιατι με ενδιαφερει... Για το Metro δεν γνωριζω να σου πω, αλλα δες αυτο http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2104767
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μια χαρά είναι το game, απλά τα black bars είναι ελεεινά. 1
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 απλα εκαναν βλακεια οι developers του παιχνιδιου.. εε λογικα θα το φτιαξουν
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το ελπίζω dude αλλα παραμένει ελεεινό το λάθος το 2013.
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 και να ταν το μονο.. ειναι παντως σπαστικο να βλεπεις βαρια παιχνια να τρεχουν τελικα νερο (crysis , tomb raider και metro πλεον για ολους) και παιχνιδια με μετρια γραφικα να κανουν τετοιες κουλαμαρες ποσο αμπαλοι δηλαδη; ας πανε να φτιαξουν κανα παιχνιδι σε ταμπλετ βεβαια αν εχει καλο gameplay εγω τα παραβλεπω αυτα, και το συγκρεκριμενο ειναι μαλλον αυτο που πρεπει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Βασικά για αυτό σπάστηκα γιατί ίσως αυτό να είναι ότι πιο RDR θα δούμε στο pc...επίσης το αίμα είναι απλά lol...λες και πυροβολάς μπουκάλια ketchup.
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλούτσικο είναι αλλά όχι και τόσο COJ..... Βασικά εσύ είσαι κάποιος bounty hunter που εξιστορείς τα κατορθώματα σου σε ένα σαλούν. Δεν γνωρίζω αν εξελιχθεί σε μια πιο δεμένη ιστορία αργότερα. Για την ώρα δεν βλέπω κάτι τέτοιο και είμαι στο 6 chapter από τα 15 συνολικά. Έχεις τρια modes, το story ήτοι campaign, το arcade που είναι mindless shooting fun και τα duels που είναι ότι υποδηλώνει και το όνομα τους μονομαχίες με τους κακούς του παιχνιδιού. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό το mode από την άποψη ότι θέλει ιδιαίτερα reflexes και προσοχή. Το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις focus με τα μάτια σου σε δυο σημεία ταυτόχρονα το βρήκα ολίγον τι κάπως Μέχρι τον 5 από τα 15 bosses του mode πήγα, θέλει εξάσκηση. Από διάρκεια παίζει γύρω στις 6-7 ώρες από τι συμπεραίνω για το story. Stuttering δεν παρατήρησα στην μπακατέλα μου σε κανένα σημείο μέχρι στιγμής. Τα γραφικά είναι πανέμορφα, θυμίζει αρκετά XIII. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το RDR, αυτό το παιχνίδι μόνο με το Outlaws της Lucarsarts μπορεί να συγκριθεί και τα προηγούμενα COJ - ούτε καν με το GUN. Το RDR είναι ΑΛΛΟ είδος παιχνιδιού (παιχνιδάρα βασικά) Για τα λεφτά του είναι μια εξαιρετικά τίμια πρόταση και μια καλή προσθήκη στο COJ μετά την προηγούμενη απάτη. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 "Και τότε ξαφνικά μου την έπεσαν 10 και άλλοι 10 και άλλοι 10..." :P Μιας και εξιστορείσαι όμως και μπορείς να χώσεις σάλτσα (γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει συνέχεια), μπορείς να πεις ότι ναι, γι' αυτό αντιμετωπίζω τόσους.
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Στα duels έχω γίνει expert....τουλάχιστον όσον αφορά τα 1vs1, στα οποία μέχρι και headshot σερβίρω πλέον. Το θέμα είναι το duel vs dalton bross......Δεν είναι σαν το mexican duel που λογικά θα ναι το 15ο και τελευταίο αλλά είναι καθαρό 2vs1. Με πετσώνουν κυριολεκτικά. Αν έχει κανένας καμιά ιδέα τι σκατά πρέπει να κάνω πριν φωνάξω τον Lucky Luck.....και το θέμα είναι πως την συγκεκριμένη μάχη την πέρασα με την πρώτη στο story :S To campaign το τελειώσα, εντελώς αδιάφορο συγκριτικά με τα πολύ δυνατά 2 πρώτα COJ.
zvarthangalos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν είναι κακό το παιχνίδι καλά οι μαύρες μπάρες απαράδεκτες, στο σύνολό του έχει να δείξει αρκετά θετικά τα γραφικά μπορεί να μην είναι τόσο ρεαλιστικά όσο θα θέλαμε όμως έχουν δεν ξέρω μια δικιά τους προσωπικότητα μια ζωντάνια που μου θυμίζει τα έγχρωμα κόμικ που διαβάζαμε όταν είμασταν πιτσιρίκια και σε συνδυασμό με τούς ήχους σε βάζουν στο τρυπάκι να μην θέλεις να πατήσεις esc.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλά οκ, ο τύπος είναι ο Forrest Gump της άγριας δύσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα