Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Gunslinger

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/shooter/call-juarez-gunslinger/

Στα 11,24 το Gunslinger μαζί με το BiB

Ο κωδικός για το Gunslinger θα ανοίξει όταν γίνει το παιχνίδι διαθέσιμο.

Το BiB δεν είναι για steam, δυστυχώς, κατέβασμα από time capsule.

Δεν ισχύει κανένα voucher απ' όσα τρέχουν αυτή την περίοδο για το greenman για την συγκεκριμένη προσφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη δεν ξερω καθολου τι ειναι το time capsule, ειναι κατι σαν το steam; Ή απλα το ενεργοποιεις μια φορα το game μεσα απο κει και μετα το τρεχεις απο τον φακελο του παιχνιδιου;

Επειδη δεν ξερω καθολου τι ειναι το time capsule, ειναι κατι σαν το steam; Ή απλα το ενεργοποιεις μια φορα το game μεσα απο κει και μετα το τρεχεις απο τον φακελο του παιχνιδιου;

Είναι το application μέσω του οποίου θα κατεβάσεις το παιχνίδι. Μετά κανονικά το τρέχεις όπως θέλεις. Αυτά για το BiB!!!

Για το Gunslinger θα δοθεί ο κωδικός την ημέρα κυκλοφορίας για κατέβασμα στο steam!

• Like 1

Οποιος το παιξει θελω να μας πει αν αξιζει το παιχνιδι για standalone, τι λεει απο γραφικα ιστορια οπλα και την διαρκεια οταν το τερματισει

Καλό φαίνεται άλλα όχι για αγορά..

Εκτός και αν θες να κάνεις Duels..Από γραφικά μέτρια πράγματα, σε μερικές φάσεις βέβαια λες ότι είναι πολύ καλό..Είναι σαν να έχει SweetFX από τη μάνα του, αρκετά κορεσμένα χρώματα.

Απλά έχει ένα ηλίθιο stuttering που συζητιέται ήδη στα φόρουμ.

Ειναι παρα πολυ καλο γι αυτο που ειναι, ενα arcade western shooter! Τα art style μ'αρεσει (ψιλο-cartoon), το story πολυ καλο ετσι πως το παρουσιαζει το game (με αφηγησεις) και γενικα 1-2 ωρες που προλαβα χορτασα πιστολιδι.

Διαβασα και εγω για το προβλημα με το stuttering, αλλα ειμαι απο τους τυχερους που δεν το εχω. Για τα λεφτα που εχει, το συστηνω  με τα χιλια. Μεχρι στιγμης απο τις εκπληξεις της χρονιας.

με τι καρτα εισαι; (για να δουμε αν εχει να κανει με τη καρτα το stuttering ) 

Δεν εχει να κανει με την καρτα, αλλα με το πληκτρολογιο(ή και με το mouse). Ειναι γνωστο προβλημα σε πολλα games. Πχ αν δοκιμασεις με controller, το προβλημα λυνεται (συμφωνα με οσα λενε στο φορουμ του steam)

Εχω μια υπερσυγχρονη 5750 :P

τι, φαση logitech gaming software που δημιουργουσε προβληματα στο μετρο για παραδειγμα;

για εμβαθυνε γιατι με ενδιαφερει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...