c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μια χαρά μου κάνει την δουλειά... την δική σου λογική προπονητή εξέδρας δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα. Άλλο το να προτιμάς τον καρκίνο symbian και άλλο μέσω αναλύσεων επιπέδου καφενείου να προσπαθείς να βγάλεις nokia και microsoft ως ανίκανες. Μια χαρά κάνει και το Bada την δουλειά. Μια χαρά το κάνει και το Symbian που δεν είναι καθόλου "καρκίνος". Παρόλα αυτά όταν μια Nokia και μια microsoft με τόσα λεφτά και διαφήμιση που ρίξανε στην σειρά lumia δεν μπορούνε να ξεπεράσουν σε marketshare το Bada που η Samsung το' χε για να καλύψει το φάσμα των low end συσκευών, τότε δεν χρειάζεται να βγάλω εγώ ανίκανες την microsoft και την Nokia. Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους. Και μιας και το παραλλήλισες με ποδόσφαιρο, εγώ σου μιλάω για συστήματα, άμυνες, προσαρμογές κι εσύ μου μιλάς για features, "θέληση" και διάφορα άλλα τέτοια. Αλήθεια πιστεύεις ότι το bluetooth πχ είναι αυτό που κρατά το WP πίσω, ενώ το iPhone με τους ίδιους περιορισμούς μοσχοπουλάει? No way.. http://www.youtube.com/watch?v=hv2jqFd2-qI Η MS διάλεξε να ακολουθήσει την στρατηγική της Apple... με την Nokia. Είναι σαν να βάλεις αθλητή αγώνα αντοχής να σου τρέξει κατοστάρη... όσο καλός κι αν θεωρείς ότι είναι, θα βγει τελευταίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλάς για το Bada που απευθύνεται σε άλλο κοινό και είναι πολύ πιο πολύ καιρό στον χώρο. Η microsoft έκανε reset σε έναν χώρο που είχε μείνει τελείως πίσω και ο ανταγωνισμός μόλις τώρα αρχίζει να φθείρετε από έλλειψη ιδεών και επαναλήψεις. Γιατί τόσοι πολλοί από αυτούς που δοκίμασαν wp τους άρεσε; Σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα θα έπρεπε όλοι να τα πετάξουν αηδιασμένοι. Αντίθετα όλο και περισσότεροι το κοιτούν με ενδιαφέρων... άσχετα αν θα αλλάξουν τελικά συσκευή ή όχι. Και φυσικά και δεν λείπει το bluetooth sharing από τα wp για να πάρουν μπρος. Αυτό που λείπει/έλειπε είναι να το διάστημα που χρειάζεται κάθε τι καινούριο για να γίνει αποδεκτό. Με μία συσκευή (lumia 920) που δεν έχει βγει ακόμα, θα είναι πανάκριβη και πανβαριά έχει καταφέρει να το iphone 5 να μην μονοπωλεί τους τίτλους... όλα έχουν μια αρχή, ένα ξεκίνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το 2010 βγήκε και το Bada και το WP7... Ο ανταγωνισμός έχει ένα google now, ένα Siri, ένα project Butter, AR εφαρμογές, Google Glass, wearable computing, βλέπουμε συσκευές πέρα από smartphones και tablets με android. Δες την κάμερα από την Samsung που παρεπιπτόντως είναι κινητό κοκ Καλές οι ελπίδες, αλλά όταν δεν υπάρχει στρατηγικό σχέδιο, ό, τι προϊόν κι αν είναι, είτε WP, είτε Bada, είτε Symbian, είτε Linux στο desktop, τότε δεν μπορείς να μιλάς για marketshare. Ότι έχεις ένα WP τηλέφωνο και κάνεις την δουλειά σου, μεγειά σου με χαρά σου και μακάρι να είσαι υπέρ ευχαριστημένος. Αλλά δεν αγγίζεις τον γενικό πλυθισμό με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 myphoneProdigy=lols=c4lex? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 lols=c4lex (Είχα ξεχάσει τον κωδικό μου εδώ και έφτιαξα τον lols). Τον άλλον φίλο δεν τον ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το 2010 βγήκε και το Bada και το WP7... Ο ανταγωνισμός έχει ένα google now, ένα Siri, ένα project Butter, AR εφαρμογές, Google Glass, wearable computing, βλέπουμε συσκευές πέρα από smartphones και tablets με android. Δες την κάμερα από την Samsung που παρεπιπτόντως είναι κινητό κοκ Απλά, λιτά, απέριττα... Ε ΚΑΙ; Ούτε το Siri ούτε το google now έχουν σοβαρή καθημερινή χρήση... θαμπώνουν τα βίντεο τους που τα παρουσιάζουν αλλά μέχρι εκεί. Για τα υπόλοιπα τι να πω; Εδώ το πιο γήινο Kinect και δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Πριν έγραψες για ευχολόγια από μεριάς υποστηρικτών των wp και τώρα μου βάζεις στην συζήτηση προϊόντα που ΘΑ δούμε πως να είναι σε καθημερινή χρήση. Τέλος, για να καταλάβεις που είναι η ένσταση μου, δεν με πειράζει να έχεις προτιμήσεις ή αντίθετη άποψη (εννοείται) αλλά το "έλα μωρέ τώρα ποια microsoft και ποια nokia... αυτές δεν έχουν στρατηγικό σχέδιο" είναι η ένσταση μου. Είσαι ένα απλός χρήστης σε ένα forum και κατακρίνεις με εικασίες και παραβολές δύο κολοσσούς. Δεν κάνεις εκτίμηση, μιλάς όπως ακριβώς οι προπονητές της εξέδρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ δεν είπες ότι στεγνώνουν από ιδέες? Εγώ σου έδειξα το σχέδιό τους για το μέλλον. Αν δεν βλέπεις τα implications από το google glass πχ, δεν σου φταίω εγώ! Επίσης, δεν έχει σημασία ποιος είμαι εγώ... Εγώ είμαι ένας απλός 16χρονος μπασκετμπολίστας του NBA αν σε βολεύει να με σκέφτεσαι έτσι. Δες όμως τι σου γράφω και τι αναλύσεις σου παραθέτω από ανθρώπους μέσα στην Nokia και μέσα στην Microsoft. http://ceklog.kindel.com/2011/12/26/windows-phone-is-superior-why-hasnt-it-taken-off/ Αν θέλεις authorative πηγές, στις παραθέτω κι αυτές. Αυτό που θέλω εγώ είναι να δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σκέφτεστε πέρα από το marketing... Αλλιώς να σας πω εγώ για το x obscure feature που έχει το Android και όχι το WP και να κάνουμε ένα ωραίο, ανούσιο flamewar να περάσει η ώρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ δεν είπες ότι στεγνώνουν από ιδέες? Εγώ σου έδειξα το σχέδιό τους για το μέλλον. Αν δεν βλέπεις τα implications από το google glass πχ, δεν σου φταίω εγώ! Επίσης, δεν έχει σημασία ποιος είμαι εγώ... Εγώ είμαι ένας απλός 16χρονος μπασκετμπολίστας του NBA αν σε βολεύει να με σκέφτεσαι έτσι. Δες όμως τι σου γράφω και τι αναλύσεις σου παραθέτω από ανθρώπους μέσα στην Nokia και μέσα στην Microsoft. http://ceklog.kindel...t-it-taken-off/ Αν θέλεις authorative πηγές, στις παραθέτω κι αυτές. Αυτό που θέλω εγώ είναι να δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σκέφτεστε πέρα από το marketing... Αλλιώς να σας πω εγώ για το x obscure feature που έχει το Android και όχι το WP και να κάνουμε ένα ωραίο, ανούσιο flamewar να περάσει η ώρα μας. Πρακτικές ιδέες... που να με βοηθάνε, όχι να κάνουν αυτό λες στο τέλος "να σκέφτεστε πέρα από το marketing". Το google glass μπορεί να αποτύχει για χίλιους δυο λόγους... μπορεί να είναι φοβερό... μπορεί να είναι άχρηστο... σίγουρα όμως δεν είναι ακόμα εδώ. Όσο για τις αναλύσεις αυτών που δουλεύουν/δούλευαν μέσα στην Nokia, δεν γίνεται να μην τις περάσεις από φιλτράρισμα. Είναι οι υπάλληλοι που δούλευαν στην nokia όταν βυθιζόταν το symbian και τώρα ήρθε η ώρα για αλλαγές. Είναι αυτοί που φωνάζανε αφού είχαν χάσει τις δουλειές τους λόγο των αλλαγών. Τέλος το ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πέραν του Marketing με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν ισχύει όμως στην περίπτωση των wp. Δεν είναι ακόμα σε θέση να επηρεάζει τον κόσμο μέσα από το marketing του. Ίσα ίσα δέχεται σκληρότερη και ενίοτε άδικη κριτική σε σχέση με το ios και το android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πρακτικές ιδέες... που να με βοηθάνε, όχι να κάνουν αυτό λες στο τέλος "να σκέφτεστε πέρα από το marketing". Το google glass μπορεί να αποτύχει για χίλιους δυο λόγους... μπορεί να είναι φοβερό... μπορεί να είναι άχρηστο... σίγουρα όμως δεν είναι ακόμα εδώ. Όσο για τις αναλύσεις αυτών που δουλεύουν/δούλευαν μέσα στην Nokia, δεν γίνεται να μην τις περάσεις από φιλτράρισμα. Είναι οι υπάλληλοι που δούλευαν στην nokia όταν βυθιζόταν το symbian και τώρα ήρθε η ώρα για αλλαγές. Είναι αυτοί που φωνάζανε αφού είχαν χάσει τις δουλειές τους λόγο των αλλαγών. Τέλος το ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πέραν του Marketing με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν ισχύει όμως στην περίπτωση των wp. Δεν είναι ακόμα σε θέση να επηρεάζει τον κόσμο μέσα από το marketing του. Ίσα ίσα δέχεται σκληρότερη και ενίοτε άδικη κριτική σε σχέση με το ios και το android. Πριν λίγα μόλις χρόνια όταν έλεγες στον κόσμο ότι το desktop πεθαίνει, όλοι γελάγανε. Θα σου φαινόταν αδιανόητο να είσαι στο internet από το κινητό σου ή από tablet. Σήμερα το κύριο θέμα συζήτησης δεν είναι αν σε βολεύει το smartphone, αλλά αν θα πάρεις iPhone ή Android. Αν θα πάρεις iPad ή Android ή Kindle tablet κοκ. Ο κόσμος αλλάζει, προοδεύει. Δεν χρειάζεται το desktop πια για κάτι εκτός από εξιδεικευμένες εφαρμογές. Σκέψου τώρα να περπατάς και τις AR εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου να είναι στα γυαλιά σου. Σκέψου παιχνίδια, σκέψου social networks, search, local (που θα βρίσκεις μαγαζιά αν τα γυαλιά σου μόνο που βλέπεις το μαγαζί σε πληροφορεί τι βρίσκεις εκεί κοκ) Αυτά όλα είναι πρακτικά και είναι 1 χρόνο με 2 μακριά από την μαζική παραγωγή. Από φιλτράρισμα πέρνα τα! Χρησιμοποιήσε την κριτική σου ικανότητα και μίλα με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που λένε. Εδώ δεν κάνετε κάτι τέτοιο. Όταν λέτε φιλτράρισμα, εννοείτε "να μην τα λαμβάνουμε υπ' όψιν" (γιατί δεν σας αρέσει αυτά που λένε κι ας είναι πλαισιωμένα με πραγματικά δεδομένα πάνω στα οποία μπορείς να συζητήσεις). That's terrible... Τέλος, προσωπικά δεν πιστεύω ότι δέχονται άδικη κριτική τεχνικά. Αλλά αυτό δεν είναι το point μου. Θα συ πω την δική μου σκοπιά: Εγώ είμαι χρήστης linux δεκαετία και βάλε τώρα. Πάντα το έβρισκα ανώτερο από οποιαδήποτε εναλλακτική κυκλοφορούσε. Τα τεχνικά του θέματα όμως δεν ειναι αυτό που το κράτησαν πίσω, ήταν το ότι κανένας δεν το έσπρωξε. Η microsoft παράνομα (και μη σε μερικές περιπτώσεις) στρατηγικά κέρδισε το χώρο του desktop. Σήμερα χάνει σε όλα τα υπόλοιπα και κινδυνεύει να χάσει και το desktop που έτσι κι αλλιώς πεθαίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, εμείς εδώ οι άσχετοι και οι χαζοί περιμένουμε κάτι τύπους σαν εσένα να μας μιλήσεις για το μέλλον. Είδαμε και πόσο προχωράνε άλλες υπηρεσίες όπως το nfc και το google wallet. Μια χαρά βοηθάνε αλλά δεν έχουν γίνει αποδεκτά στον βαθμό που θα θέλανε οι κατασκευαστές. Για αυτό δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν μου λες για 1 με 2 χρόνια σε μαζική παραγωγή. Και να σου πω κάτι άλλο κλείνοντας γιατί δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα και δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω την κουβέντα... δεν με ενδιαφέρει να διαλέξω "στρατόπεδο" ούτε να επενδύσω σε κάποιο "στρατόπεδο". Είχα απ'όλα (symbian, ios, android, wp) και θα ξανά αλλάξω αν κάτι με καλύπτει καλύτερα. Και όπως πάει το πράμα τα wp βλέπω να με καλύπτουν στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα έχουν περάσει όλα τα ipad και 4 android tablet από τα χέρια μου και δεν με καλύπτει κανένα. Όσο και να πεθαίνουν τα desktop, λυπάμαι, τα tablet και τα smartphone μόνο δεν μου κάνουν. Σκέφτομαι βλέπεις πέρα από το marketing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, εμείς εδώ οι άσχετοι και οι χαζοί περιμένουμε κάτι τύπους σαν εσένα να μας μιλήσεις για το μέλλον. Είδαμε και πόσο προχωράνε άλλες υπηρεσίες όπως το nfc και το google wallet. Μια χαρά βοηθάνε αλλά δεν έχουν γίνει αποδεκτά στον βαθμό που θα θέλανε οι κατασκευαστές. Για αυτό δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν μου λες για 1 με 2 χρόνια σε μαζική παραγωγή. Και να σου πω κάτι άλλο κλείνοντας γιατί δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα και δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω την κουβέντα... δεν με ενδιαφέρει να διαλέξω "στρατόπεδο" ούτε να επενδύσω σε κάποιο "στρατόπεδο". Είχα απ'όλα (symbian, ios, android, wp) και θα ξανά αλλάξω αν κάτι με καλύπτει καλύτερα. Και όπως πάει το πράμα τα wp βλέπω να με καλύπτουν στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα έχουν περάσει όλα τα ipad και 4 android tablet από τα χέρια μου και δεν με καλύπτει κανένα. Όσο και να πεθαίνουν τα desktop, λυπάμαι, τα tablet και τα smartphone μόνο δεν μου κάνουν. Σκέφτομαι βλέπεις πέρα από το marketing Όταν βλέπω να μην έχεις διαβάσει καν τον Tomi ή τον Kindel που σου παραθέτω, που μιλάνε με πραγματικά δεδομένα, και αντί να σχολιάζεις αυτά μου μιλάς για τις προσωπικές σου προτιμήσεις, λυπάμαι, αλλά κι εγώ δεν σε παίρνω και πολύ στα σοβαρά. Γιατί πολύ απλά φοράς παρωπίδες ως προς το τι πραγματικά συμβαίνει. (Κι εγώ από linux desktop ποστάρω τώρα, γιατί δουλεύω. Κανείς δεν είπε ότι νυχθυμερόν θα εξαφανιστούν τα desktop. Αλλά η τάση είναι ότι η πλειοψηφία των εφαρμογών τους αντικαθίστανται από mobile αντίστοιχά τους. Έχετε Android App στο Insomnia? I rest my case..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 You rest your case αλλά ας έλεγες και κάτι ουσιώδες. Εγώ φοράω παρωπίδες και έχω προτιμήσεις και μόνο όσοι μιλάνε εναντίων των wp έχουν τον λόγο τον αληθινό. Τόσα review, τόσα άρθρα, τόσοι χρήστες, όλοι είναι θύματα του marketing. Να μην μιλάω με ευχολόγια αλλά μιλάς για τεχνολογίες που ΘΑ δούμε κάποια στιγμή. Μπορείς να το συνεχίσεις αφού ο κύριος σκοπός σου είναι να έρχεσαι σε αντίθεση... και ας λες για φιλτραρίσματα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν δίνω δίκιο σε κάποιον που λέει αρνητικά για το WP μόνο. Αλλά θα το διαβάσω να δω τι έχει να πει. Αυτό αρνείσαι να το κάνεις εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις γιατί. Η microsoft έκανε reset σε έναν χώρο που είχε μείνει τελείως πίσω και ο ανταγωνισμός μόλις τώρα αρχίζει να φθείρετε από έλλειψη ιδεών και επαναλήψεις. Αυτά ήταν τα λόγια σου και σου μίλησα για τις ιδέες που υπάρχουν και αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται. Μάλιστα είχε ωραίο demo στο Google I/O: http://www.youtube.com/watch?v=uh-liQDE3cM&hd=1 Γι αυτό σου μίλησα για το μέλλον. Αποφεύγω να σου πω για τα τεχνικά προβλήματα της συσκευής σου γιατί δεν τα θεωρώ κύριο θέμα. Έχεις Lumia με WP7 πχ? Πάρε τεχνικά προβλήματα να' χεις: http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=44034 Αυτό θεωρείς πρακτικά? Ή θα μου πεις για το WP8 που, όπως λες κι εσύ άλλωστε, δεν έχουν βγει ακόμα? Θεώρησε ότι έρχομαι σε αντίθεση μόνο για να έρχομαι σε αντίθεση αν θέλεις, αλλά η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν δίνω δίκιο σε κάποιον που λέει αρνητικά για το WP μόνο. Αλλά θα το διαβάσω να δω τι έχει να πει. Αυτό αρνείσαι να το κάνεις εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις γιατί. Γιατί; Επειδή διαφωνώ δεν έχω διαβάσει τι είπε; Επειδή θεωρώ καχύποπτες μερικές κραυγαλέες αντιδράσεις δεν έχω διαβάσει τι είπε; Επειδή δεν δέχομαι αμάσητα αυτά που ταιριάζουν με την άποψη σου δεν έχω διαβάσει τι είπε; Κατηγόρησε με άμα θέλεις στο ότι δεν θέλω να συζητάω όχι ότι δεν τα διαβάζω. Αυτά ήταν τα λόγια σου και σου μίλησα για τις ιδέες που υπάρχουν και αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται. Μάλιστα είχε ωραίο demo στο Google I/O: http://www.youtube.com/watch?v=uh-liQDE3cM&hd=1 Γι αυτό σου μίλησα για το μέλλον. Αποφεύγω να σου πω για τα τεχνικά προβλήματα της συσκευής σου γιατί δεν τα θεωρώ κύριο θέμα. Θυμάσαι μήπως το surface και πόσο ωραία δούλευε στις παρουσιάσεις; Συνεχίζεις το ίδιο ατόπημα... κατηγορείς για κάτι που ΘΑ γίνει στο μέλλον και σαν απάντηση μου παραθέτεις αυτό που ΘΑ γίνει στο μέλλον. Μακάρι να γίνει αύριο το google glass, θα το ήθελα πολύ... αλλά δεν θα γίνει. Έχεις Lumia με WP7 πχ? Πάρε τεχνικά προβλήματα να' χεις: http://my-symbian.co...pic.php?t=44034 Αυτό θεωρείς πρακτικά? Ή θα μου πεις για το WP8 που, όπως λες κι εσύ άλλωστε, δεν έχουν βγει ακόμα? Δεν είναι όλα τεχνικά προβλήματα... σε μερικά συμφωνώ (γενικά) αλλά από στα πιο πολλά όχι. Είναι κλάψα και προσπάθειας συμπλήρωσης 101 εγγραφών. Και αυτά που με πειράζουν τα έχω αναφέρει και καυτηριάσει στο παρελθόν. Το λοιπόν ποιο είναι; είπε κανείς ότι είναι τέλειο; υπάρχει τέλειο; ποιο καλύπτει της ανάγκες μας δεν είναι το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν δίνω δίκιο σε κάποιον που λέει αρνητικά για το WP μόνο. Αλλά θα το διαβάσω να δω τι έχει να πει. Αυτό αρνείσαι να το κάνεις εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις γιατί. Αυτά ήταν τα λόγια σου και σου μίλησα για τις ιδέες που υπάρχουν και αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται. Μάλιστα είχε ωραίο demo στο Google I/O: http://www.youtube.com/watch?v=uh-liQDE3cM&hd=1 Γι αυτό σου μίλησα για το μέλλον. Αποφεύγω να σου πω για τα τεχνικά προβλήματα της συσκευής σου γιατί δεν τα θεωρώ κύριο θέμα. Έχεις Lumia με WP7 πχ? Πάρε τεχνικά προβλήματα να' χεις: http://my-symbian.co...pic.php?t=44034 Αυτό θεωρείς πρακτικά? Ή θα μου πεις για το WP8 που, όπως λες κι εσύ άλλωστε, δεν έχουν βγει ακόμα? Θεώρησε ότι έρχομαι σε αντίθεση μόνο για να έρχομαι σε αντίθεση αν θέλεις, αλλά η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Μήπως να χρησιμοποιούσες μια Windows Phone συσκευή προτού πόσταρες τέτοια link? Αν το είχες κάνει θα ήξερες πως πάρα πολλά απο αυτού που αναφέρει δεν ισχύουν. Μιλας για marketing και βάζεις Video για το project glass. Ένα ανέτοιμο προιόν το οποίο αυτή την στιγμή δεν μοιάζει με τίποτα με αυτό που είδαμε στο trailer της Google. Άτομα που το χρησιμοποίησαν μιλάνε ότι είναι άβολα (έπρεπε να κλείνουν το ένα μάτι για να δούνε τις πληροφορίες) και σε αποπροσανατολίζουν. Το αν θα πιάσουν τα AR glasses στο προσεχές μέλλον μου είναι αρκετά αμφίβολο και λόγω ότι το hardware δεν είναι ακόμη έτοιμο αλλά και για όλα τα privacy/security θέματα που θα προκύψουν. Τέτοια projects πάντως υπάρχουν και στην Microsoft, μιλάμε για μια εταιρεία με διπλάσιο budget σε R&D απο την Google. To theverge πρόσφατα είχε δεί κάποια απο αυτά τα projects. http://www.theverge.com/2011/12/27/2654399/microsoft-research-lab-tour Αυτά και τέλος το offtopic επιστροφή στο 920 Lumia 920 Yellow Unboxing (Parts) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα