fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.engadget.com/2012/09/25/iphone-5-lumia-920-image-stabilization-face-off/ πάλι prototype είναι αλλά χειρότερο δεν θα είναι το rtm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.engadget....ation-face-off/ πάλι prototype είναι αλλά χειρότερο δεν θα είναι το rtm Εν τω μεταξύ δεν σχολίασε κανείς τον τύπο από το engadget... Μάλλον είναι απο αυτούς που άφησαν πίσω τους οι του theverge και τώρα αυτός χαρακώνεται τα βράδυα για να ξεχαστεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και αυτό τι σχέση έχει; Το test ήταν μια χαρά στημένο. Κι ας είναι emo metal punk ο τύπος (κάνει το engadget podcast, πρέπει να είναι chief editor) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εν τω μεταξύ δεν σχολίασε κανείς τον τύπο από το engadget... Μάλλον είναι απο αυτούς που άφησαν πίσω τους οι του theverge και τώρα αυτός χαρακώνεται τα βράδυα για να ξεχαστεί! Πληροφορία της ημέρας, είναι γυναίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Πληροφορία της ημέρας, είναι γυναίκα i knew it... Fixed: "Εν τω μεταξύ δεν σχολίασε κανείς τον τύπο από το engadget... Μάλλον είναι απο αυτούς που άφησαν πίσω τους οι του theverge και τώρα αυτός χαρακώνεται αλλάζει φύλο τα βράδυα για να ξεχαστεί!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.engadget....ation-face-off/ πάλι prototype είναι αλλά χειρότερο δεν θα είναι το rtm One X, Galaxy S3 owned hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 One X, Galaxy S3 owned hard Καλα, ας μην τύχουν της αντίστοιχης υποστηριξης του iOS & android τα win από τους developers και μετα τα λέμε... Η κάμερα ειναι το ένα κομμάτι, κάτσε να δούμε το σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.engadget.com/2012/09/26/lumia-920-low-light-shootout/ τι πιθανότητες δίνεις να μην τύχει υποστήριξης η microsoft; Ούτε RIM είναι ούτε HP. Επίσης ποιά σοβαρή εφαρμογή λείπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στο σκαφάκι βλέπω τη διαφορά από το iPhone 5 να εξανεμίζεται, ύποπτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στο σκαφάκι βλέπω τη διαφορά από το iPhone 5 να εξανεμίζεται, ύποπτο! Καμιά διαφορά δεν εξανεμίζεται. Κατέβασε τις full εικόνες και θα δείς αυτή του iphone είναι τίγκα στο θόρυβο. ISO 800 αυτές του 920. Ακόμη πιο εντυπωσιακό αυτό 808 - ISO 1250 920 - ISO 800 GS3 - ISO 800 iPhone 5 - ISO 2500 OneX - ISO 1250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως είναι τίγκα στο θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως είναι τίγκα στο θόρυβο. 3200 ISO nuff said Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καμιά διαφορά δεν εξανεμίζεται. Κατέβασε τις full εικόνες και θα δείς αυτή του iphone είναι τίγκα στο θόρυβο. ISO 800 αυτές του 920. Ακόμη πιο εντυπωσιακό αυτό 808 - ISO 1250 920 - ISO 800 GS3 - ISO 800 iPhone 5 - ISO 2500 OneX - ISO 1250 Άσχετα με το iphone, δεν μας κάνουν εντύπωση τα αποτελέσματα του samsung και του htc? Εννοω πως έχω δει αρκετά reviews από τις κάμερές τους, με όχι τόσο "χάλια" αποστελέσματα! Και τέλος θα μου επιτρέψετε να έχω ακόμη αμφιβολίες για την όλη αυτή κίνηση του engadget. Λίγη υπομονή ακόμη και μετά βλέπουμε! Επίσης επειδή κάτι μου καρφώθηκε στο μυαλό από την πρώτη στιγμή (ξέρω ξέρω είμαι υπερβολικός), θα ήθελα και ένα review από την κάμερα του 920 με καλυμένο το flash (το χρησιμοποιεί για το focus κλπ)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα