Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μας πει και εντυπωσεις δηλαδη...αν και αρκετοι ξενερωσαν με τη παρτη τους απο τοτε που εφυγε ο Γιαννακης ο Φρουσιαντης... :P μεσα σ αυτους και εγω!

αν και πιο επικο απο ολα ηταν το cant stop greek version http://youtu.be/5yMxo_OfCxc

Δημοσ.

απο οτι εμαθα το συγκροτημα τα σπασε αλλα η διοργανωση ηταν γτπ.

το stage ηταν μικρο ενω γυρω του ειχαν βαλει κατι μαυρα πανια με αποτελεσμα πολυς κοσμος να μην μπορει να δει την ιδια την μπαντα!

και πληρωσανε κατι 60-70ε για το εισιτηριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα, οι rhcp ηταν καλοι Chad Smith και Flea τα εδιναν πραγματικα ολα, ο Josh παροτι ειχε σπασμενο ποδι μεχρι και ορθιος σηκωθηκε σε καποια φαση και γενικα εμενα μου εκανε καλη εντυπωση. Ο μονος που δεν ηταν τοσο καλος ηταν ο Anthony οπου ναι μεν φωνητικα ηταν καλυτερος απο οτι περιμενα για τα δεδομενα του, σκηνικα ηταν λιγο αδιαφορος και το κενο του επρεπε να το καλυψουν ολοι οι αλλοι.

Το setlist θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αλλα εμενα με καλυψαν και το διασκεδασα αρκετα.

Στα της διοργανωσης τωρα, ο ηχος σε μερικα σημεια δεν ηταν καλος για παραδειγμα εκει που ημουν δεν ακουγοταν σχεδον καθολου ο josh και απο οτι ακουσα και με αλλους δεν ηταν μονο στο σημειο που ημουν αλλα και αλλου. Επισης η σκηνη ηταν πολυ χαμηλα κανοντας δυσκολο να τους δεις ωρες ωρες μιας και ειχε αρκετο κοσμο στην αρενα που ημουν εγω οπου δεν ξερω τι τους ειχε πιασει αλλα κατι τυποι πηγαιναν περα δωθε συνεχεια :mad: . Στο τελος ειχανε ανοιξει μονο μια εξοδο απο αρενα και ειχε γινει ενας ψιλοχαμος μεχρι που τους εκοψε και ανοιξαν και την 2η...για να φυγουμε καναμε κανενα 45λεπτο σιγουρα και δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινοταν σε περιπτωση που γινοταν κατι.

Επεξ/σία από snik
  • Like 1
Δημοσ.

Ο Anthony ήταν λίγο μπλαζέ κατά τη γνώμη μου. Οι υπόλοιποι στάθηκαν μια χαρά στο ύψος τους. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να ακούσω κάποια άλλα κομμάτια όπως το "Snow".

Η διοργάνωση ήταν κακή. Πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να περάσεις από τις πρώτες πόρτες με μηδαμινό έλεγχο, εύκολα περνούσες ακόμη και όπλο! Μπορούσε και έπρεπε να γίνει καλύτερη επιλογή για τα support. Το πρώτο γκρουπάκι μου φάνηκε αδιάφορο και το δεύτερο μέχρι και κουραστικό θα το χαρακτήριζα. Ο χώρος για τα F.O.S. ήταν πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που ήταν στην αρένα να μη βλέπουν σχεδόν καθόλου τη σκηνή. Last but not least, μια έξοδος για όλη την αρένα; Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό; Αναγκαζόμασταν να πηδάμε τις τάφρους για να βγούμε στις κερκίδες.

Δημοσ.

Περιμενα πανω απο 10 χρονια να ρθουν στην Ελλαδα...Αργησαν θεωρω 5-6 χρονια, αν ειχαν και το John θα ηταν αλλιως..

Για την διοργανωση τα ειπαν και οι αλλοι, ενω και ο ηχος δεν ηταν πολυ καλος. Επειδη εχω παρακολουθησει πολλες συναυλιες τους (με καλυτερη αυτη του 2003 στο Stane Castle), πρεπει να γνωριζετε οτι ο Antony ειναι παντα ετσι, λεει πολυ λιγα επι σκηνης συνηθως καποιους διαλογους με τον Flea, ενω ο τελευταιος ειναι αυτος που δημιουργει ολη την "επικοινωνια" με το κοινο.

Οπως και να χει, ειπαν τραγουδια απο πολλους δισκους, οχι μονο απο τον τελευταιο οπως ενδεχομενως να εκαναν πολλα αλλα συγκροτηματα, ομως ελλειψε παρα πολυ το Snow και το otherside...

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα ο ηχος δεν μου φανηκε πολυ καλος, αλλα πιθανως φταιει το σημειο που βρισκομουν, στις κερκιδες.

Γενικα το show αξιοπρεπες. Δεν ενθουσιαστηκα ουτε απογοητευτηκα. Το παρακανανε λιγο με τα τζαμαρισματα και τους δηθεν αυτοσχεδιασμους αναμεσα στα κομματια. Θα μπορουσαν να ειχαν παιζει περισσοτερα μεσα στο διωρο.

Εφυγα οταν τελειωνε το give it away οποτε προλαβα αμεσως τρενο και μετρο μετα στην Ομονοια. Αλλοι απο την αρενα και με αμαξια ταλαιπωρηθηκαν πολυ

Δημοσ.

Όντως από αρένα και με αμάξι μας βγήκε η πίστη για να φύγουμε, βέβαια για να μην τα ρίχνουμε όλα στη διοργάνωση, μεγάλη ευθύνη είχε και η τροχαία που μας κρατούσε στο πάρκινγκ επί μια ώρα χωρίς να αφήνει ούτε ένα αυτοκίνητο.

Για το συγκρότημα δεν πιστεύω ότι μπορούσε να παίξει περισσότερα κομμάτια γιατί πάντα στις συναυλίες τους παίζουν 20 κομμάτια. Δεν είναι δηλαδή θέμα χρόνου.

Δημοσ.

Ο Anthony ήταν λίγο μπλαζέ κατά τη γνώμη μου. Οι υπόλοιποι στάθηκαν μια χαρά στο ύψος τους. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να ακούσω κάποια άλλα κομμάτια όπως το "Snow".

Η διοργάνωση ήταν κακή. Πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να περάσεις από τις πρώτες πόρτες με μηδαμινό έλεγχο, εύκολα περνούσες ακόμη και όπλο! Μπορούσε και έπρεπε να γίνει καλύτερη επιλογή για τα support. Το πρώτο γκρουπάκι μου φάνηκε αδιάφορο και το δεύτερο μέχρι και κουραστικό θα το χαρακτήριζα. Ο χώρος για τα F.O.S. ήταν πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που ήταν στην αρένα να μη βλέπουν σχεδόν καθόλου τη σκηνή. Last but not least, μια έξοδος για όλη την αρένα; Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό; Αναγκαζόμασταν να πηδάμε τις τάφρους για να βγούμε στις κερκίδες.

Παντα ετσι ειναι ο Αnthony. Aυτο ειναι το στυλ του. Αλλωστε ετσι υπαρχει ισορροπια στο συγκροτημα. Δεν τα περιμενεις ολα απο τον τραγουδιστη. Ηταν υπεροχοι. Αξιζε η αναμονη. Τωρα αμα θες να βρεις βρισκεις...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παντα ετσι ειναι ο Αnthony. Aυτο ειναι το στυλ του.

Έχεις δίκιο. Μου το είπαν και άλλοι που τους είχαν δει στο εξωτερικό και ψάχτηκα να δώ παλαιότερα live τους και όντως είναι έτσι. Η ουσία είναι ότι περάσαμε υπέροχα στη συναυλία και σίγουρα άξιζε και η αναμονή και η μετακίνηση με τα έξοδά της από Θεσσαλονίκη-Αθήνα και τούμπαλιν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...