Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω κάτι καμερες συνδεμενες σε avermedia καρτα.

το ρυθμισα (firewall κτλ) να μπορω να βλέπω τις καμερες μεσω του webviewer τους από όλους τους

υπολογιστες του τοπικού δικτυου (server url http://192.168.1.7:3080 )

έχω bautec isdn (connx) router (μαζι με switcher) για να συνδέονται τα 3 pc μεταξύ τους και στο internet

εκανα port forwarding (virtual server) στο router Rule1 => Protocol: All (tcp/udp) start port: 3080 end port:3080 ip : 192.168.1.7:3080

Επισης απο τον ote ειναι ρυθμισμένη χαμηλή προστασια (οποτε δεν μπλοκαρει "μαλλον" πορτες ο οτε)

αν πατησω την ip που μου δινει ο Ote (ispIP) με πεταει στην σελιδα του router. αν πατησω

http://ispIP:3080 δεν μου βγαζει τπτ. ξερει κανεις πως να το κανω να δουλευει?

Επεξ/σία από immunity
Δημοσ.

ip 192.168.1.7 οχι 192.168.1.7:port στο Port forward.οι καμερες βγαινουν διαμεσω του υπολογιστη η ειναι Ip cameres???β.μην δοκιμαζεις μεσα απο το δικο σου δικτυο να δεις αν δουλευει.απεξω δοκιμασε.

Δημοσ.

ναι ειναι χωρις το port (δεν σε αφηνει anyway να βαλεις τετοια μορφης)

Ισως ειναι το Bautec αλλα γιατι να μην μου δουλευει οταν παταω το ispIP (WAN ip ) ? :S netfaster ftw ! (σπιτι μου εχω netfaster και ολα κομπλε)

το Bautec ειναι και ISDN ... καδο και αγοραζω καινουργιο μαλλον

Δημοσ.

ναι ειναι χωρις το port (δεν σε αφηνει anyway να βαλεις τετοια μορφης)

Ισως ειναι το Bautec αλλα γιατι να μην μου δουλευει οταν παταω το ispIP (WAN ip ) ? :S netfaster ftw ! (σπιτι μου εχω netfaster και ολα κομπλε)

το Bautec ειναι και ISDN ... καδο και αγοραζω καινουργιο μαλλον

Ναι το ξερω οτι δεν σε αφηνει για αυτο παραξενευτηκα και στο ειπα.β.εκανες Reboot το ρουτερ οταν εκλεισες την αυξημενη ασφαλεια?επισης μια ωραια δοκιμη ειναι να κανεις το ιδιο Port forward για την Ip του pc σου και μετα αυτο το Port px 3080 να το βαλεις στο mtorrent και να ανοιξεις το Mtorrent.Μετα πας στο www.canyouseeme.org και βαζεις το Port.Θα πρεπει να σου βγαλει οτι ειναι ανοιχτο.βεβαια πρεπει να σβησεις το port forward rule για την 192.168.1.7 για να φτιαξεις το ιδιο για το pc σου και μετα να κανεις το αναποδο.αν παιζει να το σβησεις για το pc σου και να το κανεις για τις καμερες.επισης κλειστα firewall σε ρουτερ.και αν δεν πετυχει δες κατι και πες μου.εχεις στο router σε μια καρτελλα Nat μια επιλογη για sip alg καπως ετσι???αλλιως ναι πετας το ρουτερ οχι μονο για αυτο αλλα γενικοτερα παιρνεις ενα 2700 vigor με 25 ευρω απο το www.ebw.gr του αλλαζεις το firmware και εχεις ενα ωραιο καλο Stable Ρουτερ.και με crossflash ανα πασα στιγμη το κανεις απο annex a annex b δηλαδη απο Pots se isdn και το αναποδο.αλλα δες αυτο για το sip alg η βαλε καποιο Print screen απο το ρουτερ.γιατι νομιζω καποιοι ειχαν θεματα και το ειχαν κλεισει αυτο το sip alg .δεν ειμαι σιγουρος απλα κατι μου θυμιζει το case αυτο για το baudtec me to port forward.
Δημοσ.

poulinos kai warlock thanks

to sip το ειχα απενεργοποιήσει (και αρκετα reboots στο router ) :/ αρκετα προσπαθησα χθες εδωσα 48 ευρω και πηρα wireless (300mbps) (μιας και το baudtec δεν ηταν wireless και ο φίλος μου ήθελε και wireless στο χώρο του)

Δημοσ.

poulinos kai warlock thanks

to sip το ειχα απενεργοποιήσει (και αρκετα reboots στο router ) :/ αρκετα προσπαθησα χθες εδωσα 48 ευρω και πηρα wireless (300mbps) (μιας και το baudtec δεν ηταν wireless και ο φίλος μου ήθελε και wireless στο χώρο του)

την καλυτερη δουλεια εκανες αν και θα μπορουσες με 25 ευρω να παιρνες και το vigor to 2700 και να του αλλαζες και ενα firmware και να ειχες ενα πολυ καλο ρουτερ.αλλα δεν πειραζει.αφου εκανες την δουλεια σου μια χαρα.spi οχι sip.το sip ειναι το voip κατα καποιο τροπο.τωρα τι μπορει να φταιγε με το baudtec ειναι μια αλλη ιστορια.σιγουρα θα υπηρχε λυση αλλα και απο εδω ισως να μην ειναι το πιο ευκολο να σε βοηθησουμε για δοκιμες.αλλα αφου δεν ηταν και wireless τοτε full αχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...