Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται πριν απο λιγες μερες ειχα αναλαβει να κανω φορματ το λαπτοπ ενος φιλου. Φανταστικα πως ολα θα πηγαιναν καλα καθως ειχα κανει φορματ αρκετους υπολογιστες και δεν αντιμετωπισα προβλημα. Με τον συγκεκριμενο ομως υπολογιστη(dell inspiron) το μετανιωσα πικρα. Το βασικο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι κατα την εγκατασταση του νεου λογισμικου δεν εγινε εγκατασταση της ασυρματης κεραιας και να προχωρησει σε ληψη των ενημερωσεων, δοκιμασα και με καλωδιο ethernet αλλα και παλι δεν μπορει να συνδεθει στο internet.

Επισης θα ηθελα να αναφερω κατι αλλο κατα την εγκασταση του νεου λειτουργικου στον δισκο δεν μου εμφανιζε την επιλογη για διαγραψω τα προηγουμενα αρχεια, κι επισης ο προηγουμενος τεχνικος(του χρεωσε μονο 60€) που ειχε κανει φορματ στο συγκεκριμενο λαπτοπ μου φαινεται πως εγκατεστησε τα αρχεια σε μια μορφη OS και οχι NTFS οπως φανταζομαι θα επρεπε να ειναι.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας, καθε απαντηση θεωρειται πολυτιμη!!

Δημοσ.

Πέρασες τίποτα drivers ή αρκέστηκες στους drivers που είχαν τα windows; Με βάση το μοντέλο του υπολογιστή, μπες στο support site της dell και κατέβασε τους drivers για κάρτα δικτύου και ότι επιπλέον drivers σου λείπουν.

Επίσης ποια είναι η μορφή OS;

Τέλος αν δεν θες να αλλάξεις το λειτουργικό που είχε ο υπολογιστής (απο τη μάνα του) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το recovery της dell (με την προϋπόθεση οτι υπάρχει ακόμα στο δίσκο).

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το μόνο 60€ :)

Αν ξεκινήσεις τον Η/Υ με το δισκάκι μέσα τότε θα έχεις την επιλογή να διαγράψεις τι παλιό διαμέρισμα με τα windows και να φτιάξεις νέο έτσι θα διαγραφούν όλα τα παλιά αρχεία και θα έχεις καθαρά windows.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μου την εβγαζε αυτη την επιλογη για να διαγραψω το παλιο διαμερισμα απλως τα παλια αρχεια τα μετεφερε σε εναν φακελο windows.old αυτο που εκει και περα πρεπει να περασω ολα τα drivers χειροκινητα. Αλλες που εκανα φορματ μπορουσα να περναω τα drivers αυτοματα μεσα απο τα windows update χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

δοκιμασε να δεις αν υπαρχει ακομα το recovery partition του dell.Πριν φορτωσουν τα windows πατα το f8 κ δες αν υπαρχει η επιλογη επιδιορθωση του υπολογιστη

http://www.youtube.com/watch?v=PmyC5V3Wdi0

αν υπαρχει εισαι πολυ τυχερος κ θα γινει το λαπτοπ σαν να το πηρατε τωρα(factory image)

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μου την εβγαζε αυτη την επιλογη για να διαγραψω το παλιο διαμερισμα απλως τα παλια αρχεια τα μετεφερε σε εναν φακελο windows.old αυτο που εκει και περα πρεπει να περασω ολα τα drivers χειροκινητα. Αλλες που εκανα φορματ μπορουσα να περναω τα drivers αυτοματα μεσα απο τα windows update χωρις κανενα προβλημα.

Αν έχεις σωστό απείραχτο δισκάκι των windows σου την βγάζει αυτήν την επιλογή, δεν υπάρχει περίπτωση.

Το αν θα περάσει τους driver από το windows update εξαρτάτε από το υλικό, κάποια υποστηρίζονται από τα windows και κάποια όχι.

Δημοσ.

Τελικα λυθηκε το προβλημα απλα επρεπε να εγκαταστησω το οδηγο για την κεραια και επειτα ολοι οι υπολοιποι οδηγοι μπηκαν αυτοματα μεσω windows update. Μια μικρη λεπτομερια... Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Δεν καταφερα να περασω την ελληνικη γλωσσα στο πληκτρολογιο, ισως μπορουσε καποιος να μου δωσει μια μικρη βοηθεια.

Και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Στην μπάρα εργασιών, κάνεις δεξί κλικ πάνω στο EN και επιλέγεις ρυθμίσεις. Από εκεί προσθήκη και επιλέγεις τα ελληνικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...