Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία χαρά μου φαίνεται. Ήθελα να ρωτήσω οι Asrock τι λένε σαν μητρικές;;;; Αξιόπιστες;;;; Αντέχουν στο O/C;;;; Πολύ καλές, ναι και ναι. Θυγατρική της asus είναι η asrock. Απ'ότι είδα είναι αρκετά VFM. ;Οντως. Αλήθεια γιατί μου βάζεις τόσο μικρό τροφοδοτικό;;;; Θα είναι οκ;;;; Σκέφτομαι να το κρατήσω και για μία μελλοντική σύνθεση. Αξίζει;;; Δεν είναι μικρό, μεγάλο είναι. Και με ένα καλό 500αρι ήσουν οκ. Τι τροφοδοτικο νομίζεις ότι χρειάζεσαι? Όσο περνάει ο καιρός θα θέλεις μικρότερο τροφοδοτικό, όχι μεγαλύτερο. Το συγκεκριμένο είναι seasonic. Ψάξου.

Δες και μια ακόμα σύνθεση με όλα μέσα από το vs. Υπολόγισε και τα μεταφορικά:

post-228313-0-75752700-1346927637_thumb.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλάς έτσι για τα Seasonic? :fear: :fear: :fear:

Αλή και τρισΑλή, θα πέσει κατάρα για 7 χρόνια στο Insomnia!!!!

Επίσης, το έχω ξαναναλύσει και βαριέμαι τώρα. Η AsRock Extreme4 είναι καλύτερη από την Performance. H Professional είναι καλύτερη

Δημοσ.

Προφανώς αρκετά :-D

Δες και το edit για την ΜΒ πάνω

EDIT

Ωχ, τώρα το έιδα... Ο Dino έκανε πρόταση με FX. Δεν είναι καλά σήμερα... Εγώ δεν θα του έδινα σημασία μέχρι να κάνει delete την παραπάνω σύνθεση...

Δημοσ.

Γιατί να μην κάνω? Αφού θέλει overclocking ο φίλος. Μόνο ο 8120 θα του ικανοποιήσει την περιέργεια στο μπάτζετ του. Προφανώς θα προτιμούσα την αρχική σύνθεση με τον 3470, αλλά ο καημός του καθενός είναι σεβαστός.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδάκια ακούστε με καλά!! Έφτιαξα σύνθεση!!!! Το ξέρω είναι απίστευτο αλλά τα κατάφερα!!! Στα 1020Ε. Με 3570Κ και 7870OC!!!! Συν τα περιφεριακά και οθόνες και τα πάντα λέμε!!! Βέβαια από MF. Το θέμα είναι η παραγγελία πλέον...

Δημοσ.

Γιατί να μην κάνω? Αφού θέλει overclocking ο φίλος. Μόνο ο 8120 θα του ικανοποιήσει την περιέργεια στο μπάτζετ του. Προφανώς θα προτιμούσα την αρχική σύνθεση με τον 3470, αλλά ο καημός του καθενός είναι σεβαστός.

Βρε εγώ μαζί σου και συμφωνώ. Απλά δεν το "συνηθίζεις"... :P

Δημοσ.

Οι τιμές που βλέπεις εκεί είναι με 19% ΦΠΑ. Στην Ελλάδα έχουμε 23. Λογικά σε κάποιο στάδιο της παραγγελιας θα γίνει η αναπροσαρμογή. Δεν μιλάμε για σημαντική διαφορά σε κάθε περίπτωση.

Για ποσταρε τι διάλεξες...

Δημοσ.

Και να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι στην Ελλάδα το πληρώνω με 19% ΦΠΑ.... Έλεος!!!

CPU: I5 3570K ( από Ελλάδα)

MO/BO: Gigabyte GA-Z77X-D3HRAM

RAM: 8GB Corsair Vengeance Black DDR3-1600

GPU: 2048MB Gigabyte Radeon HD 7870 OC

PSU: 700 Watt Corsair GS700

HDD: Seagate Barracuda 7200.12

Ποντίκι: GigaByte GM-M6800 Gaming Maus V2

Πλήκτρο: Logitech K200 Business Tastatur Schwarz

Ηχεία: Logitech LS-21 2.1 System 7W RMS

Οθόνη: Είναι η LG που μου δείξατε. Όλα μαζί συν το Έλεος 4% είναι 1081.63Ε

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που σου έβαλα είναι καλύτερο απ αυτό που κοιτάς. Όπως επίσης και η μητρική. Αν θέλεις σώνει και καλά corsair τροφοδοτικο, δες το tx 650. Είναι επίσης καλύτερο από αυτό που έβαλες. Οι μνήμες που διάλεξες μπορεί να σε εμποδίσουν να βάλεις την ψύκτρα του cpu που θες.

Μνήμες δες αυτές: http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p745381_8GB-Corsair-Vengeance-LP-Black-DDR3-1600-DIMM-CL9-Dual-Kit.html

Δημοσ.

Βάζω αυτό το τροφοδοτικό διότι έχει περισσότερα βατ! Μόνο και μόνο για αυτό. Και για να το λες θα προτιμήσω τις LP.!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...