UneedRevision Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς θα ήθελα να καλημερήσω τα μέλη της κοινότητας και μιας που είμαι νέος εδώ θ αήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την αγορά Hardware από το Γερμανικό σάιτ του Mindfactory. Πηγαίνω για ολική αναβάθμιση(όχι SSD). Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω καλύτερα θα ήταν να αγοράσω μία τηλεόραση με HDMI και να συνδέσω τον υπολογιστή εκεί ή να πάρω μία Monitor-TV;;; Το όριο χρημάτων( για όλο τον υπολογιστή) είναι 1000Ε.
ninos30 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες Θα σου ανταπαντήσω ρωτώντας σε ότι για πόσες ίντσες TV σκέφτεσαι? Ta 1920 που είναι πλέον καθιερωμένα για ένα PC monitor/monitor-TV είναι οριακά πολλά για μέχρι 24 ιντσών οθόνες. Σε 24αρα TV δύσκολα θα βρεις 1920. Λογικά θα πρέπει να πας σε +27. Σε αυτές τις ίντσες θα βγάλεις τα μάτια σου για να διαβάζεις text. Λόγω μεγέθους τα pixels είναι πλέον διακριτά με αποτέλεσμα να κουράζεσαι υπερβολικά για να διαβάσεις κείμενο. Νομίζω ότι έστω και έμμεσα σου απάντησα Τώρα αν θες και πρόταση για σύνθεση, θα βρεις εδώ pinned ένα topic με μια φόρμα. Την συμπληρώνεις και την ποστάρεις στο thread σου: http://www.insomnia....σης-υπολογιστή/
UneedRevision Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την απαάντηση και συνεχίζω... Το θέμα είναι λίγο γ@μ@τα γιατί βοιαζόμουν... Η τηλεόραση μέχρι 21-23 το πολύ ίντσες!! Έχω μικρό δωμάτιο οπότε δεν μπορώ να πάρω μεγάλη τηλεόραση. Όπως προανέφερα έχω στο μυαλό μου να φτάξω έναν υπολογιστή καθαρά για gaming με όριο τα 1000Ε. Εάν μπορώ να φτιάξω ένα καλό μηχάνημα από Ελλάδα θα το προτιμήσω αλλιώς όπως έγραψα και πριν από κανα Γερμανικό σάιτ. Ο λόγος που το φτιάχνω είναι επειδή αυτό που έχω δεν πάει μία στα παιχνίδια και μαλώνω συνέχεια με την αδερφή μου για το ποιος θα κάτσει!!!! Κοιτάζω μία ολική αναβάθμιση( τα πάντα) χωρίς την χρήση SSD. Την συναρμολόγηση θα την κάνω εγώ μιας και για εμένα έχει ΠΑΡΑ πολύ πλάκα. Τελειώνοντας μένω Αθήνα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Δες λίγο το παρακάτω αν θες. Με τα μεταφορικά θα σου κοστίσει κάτι λιγότερο από 800. Και αυτό το monitor tv: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2352D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2352D-PZ-AEU.htm
UneedRevision Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δούμε..... Βασικά ξέχασα(συγνώμη) να πω πως θέλω να κάνω και λίγο O/C στο σύστημα.... επίσης ενδιαφέρομαι για MMORPG/FPS και γενικά για τέτοιες καταστάσεις... σκεφτόμουν για: CPU: i5 3570Κ MOBO: Gigabyte GA-Z77X-D3H RAM: 8GB Corsair Vengeance Black DDR3-1600 GPU: 1024MB EVGA GeForce GTX 560 Superclocked HDD: 1000GB Seagate Barracuda 7200.12 PSU: Corsair GS700 700 Watt Είδα και την τηλεόραση που είναι πολύ καλή!!!! Τα υπόλοιπα τα έχω βρει(ηχεία πληκρολόγια και ποντίκι) όμως σκέφοτμαι η αγορά να γίνει από το Mindfactory. Το μόνο που με τραβάει πίσω είναι η γλώσσα διότι δεν καταλαβαίνω και πολλά(βλέπετε τα έχω ξεχάσει τα περρισότερα).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει καμια σχέση η κάρτα γραφικών που κοιτάς με την 7870, είναι πολύ κατώτερη. Εκεί πρέπει να πάνε τα χρήματα εφόσον θέλεις gaming. Aν δεν βγαίνεις, καλύτερα να παρεις τον 3470 και να μην κανεις oc, παρά τον 3570k με την 560. Στα ίδια λεφτά με το gs 700, παίρνεις το tx 650 που είναι καλύτερο. Ποσα κερδίζεις από midfactory? Τα μεταφορικά τα υπολόγισες?
ninos30 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα ένας που πιστεύει πως η CPU θα του δώσει frames σε ένα game... Θα 'θελα να 'ξερα στο σχολείο σας τα μαθαίνουν αυτά? Γιατί από εκεί όλα τα περιμένω... Ή είναι εκείνο ου έχουμε εμείς όλα τα αγοράκια "Εγώ το έχω τόσο (το OC μην μπερδεύεσαι), εσύ πόσο το έχεις?" Λοιπόν βάζουμε ένα στοίχημα? Εσύ με 3570κ και 560 Super γουαο OCED όλα, κι εγώ θα πάρω την κάρτα του Dino και χειρότερο επεξεργαστή από αυτόν που έβαλε, τον Phenom 965 stock. Όλα τα υπόλοιπα ίδια. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Είσαι?
UneedRevision Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όπα παιδιά με λόγια!!!! Με λόγια!!!! Δεν θέλω προβλήματα!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Ανέφερα τον 3570Κ επειδή μπορώ να τον κλοκάρω και όχι επειδή πιστεύω πως μου δίνει FPS!!! Δεν είμαι και τόσο Μόγγολο!! Τι λέτε για τον 2500Κ;;; Ο μόνος λόγος που το λέω είναι επειδή θέλω να καρατήσω το πισι 2-3 ΤΟ ΠΟΛΥ χρονάκια και όταν ο CPU δεν θα φτουράει τον clockaρω και κρατάω το σύστημα περισσότερο(έμαθα ότι γράφεται με 2σ XD). Από MF( όχι Miss Fortune) τα πράγματα( μόνο ο πύργος χωρίς επεξεργαστή διότι τον βρήκα πιο φθηνά εδώ Ελλάδα) είναι κάπου στα 650-700 με ποντίκια, πλήκτρα και ηχεία συν τα μεταφορικά 30Ε. Το κουτί από Ελλάδα και η οθόνη από Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα 1000Ε στην Ελλάδα πάνε χαμένα και κατά την γνώμη μου φτιάχνεις ένα κατότερο σύστημα.... Ακόμα τι θα λέγατε για λύση AMD;;;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα έχεις κανενα προβλημα σε 2-3 χρόνια. Λύση amd στο μπατζετ σου δεν κολλάει. Το θέμα δεν είναι να μην κάνεις ο/c. Τo θέμα είναι να μην κόψεις από την κάρτα για το oc.
UneedRevision Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δλδ καλύτερα να μην πάρω ξεκλeίδωτο λέτε;;;;; Δεν ξέρω...μήπως γίνεται κανένα πιο δυνατό επεξεργαστή από αυτόν κλειδωμένο;;;; Ντίνο να σου πω την αλήθεια.... Δεν πολύ ξέρω τα κομμάτια που μου έβαλες...μήπως να πηγαίναμε σε gigabyte μητρική;;;;; Ο σκληρός είναι γρήγορος;;;; Τι θα έλεγες για τις Corsair αντί για τις G.Skill;;; Σε αυτές θα μπορούσα να κάνω O/C δεν νομίζεις;;;;;( το λέω επειδή είναι πιο εύκολο να βρεις ψύκτρα) Και το βασικό που ξέχασα είναι ότι πρέπει να περιλάβουμε και τα έξτρα..... ποντίκι,ηχείο και πληκτρολόγιο!!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δλδ καλύτερα να μην πάρω ξεκλeίδωτο λέτε;;;;; Το εξηγώ παραπάνω. Αν μπορείς να τον πληρώσεις, πάρε ξεκλείδωτο. Το θέμα είναι να μην κόψεις από την κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω...μήπως γίνεται κανένα πιο δυνατό επεξεργαστή από αυτόν κλειδωμένο;;;; Τι εννοείς πιο δυνατό επεξεργαστή? Σαν ποιόν ας πούμε? Τις επιδόσεις του 2550k έχει. Ντίνο να σου πω την αλήθεια.... Δεν πολύ ξέρω τα κομμάτια που μου έβαλες...μήπως να πηγαίναμε σε gigabyte μητρική;;;;; Αν για κάποιο λόγο τις προτιμάς, γίνεται. Ο σκληρός είναι γρήγορος;;;; Ναι. Αλλά όποιον σκληρό και να πάρεις στις 7200, δεν θα δεις διαφορές. Τι θα έλεγες για τις Corsair αντί για τις G.Skill;;; Σε αυτές θα μπορούσα να κάνω O/C δεν νομίζεις;;;;;( το λέω επειδή είναι πιο εύκολο να βρεις ψύκτρα) Όλες οι μνήμες ίδιες είναι. Και δεν χρειάζονται ούτε overclock ούτε ψύκτρα. Δεν κερδίζεις κάτι αν τις κλοκάρεις. Άσε που οι corsair vengeance (αυτές χωράνε στο μπάτζετ σου) δεν κλοκάρονται. Και το βασικό που ξέχασα είναι ότι πρέπει να περιλάβουμε και τα έξτρα..... ποντίκι,ηχείο και πληκτρολόγιο!!!! Ένα, ένα τα βγάζεις. Δίνεις λίγα και ζητάς πολλά. Ξεκαθάρισε από που θέλεις το pc για να μπορούν να γίνουν προτάσεις.
UneedRevision Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα έχεις δίκιο απλά με τη συζήτηση μου βγαίνουν έτσι σιγά σιγά γιατί μαθαίνω και καινούργια πράγματα!!! Το καλό είναι πως βρήκα ι5 3570Κ στα 190Ε ελαφρώς χρησιμοποιημένη( από ιδιώτη).... Να πάρω τι λέτε;;;;; Και με 3 χρόνια εγγύηση. Επίσης αν το έγραφα καλύτερα διότι δικό μου είναι το λάθος θα καταλαβαίνατε ότι χρειάζομαι και ποντίκι, πλήκτρο, ηχεία..... Τα μοντέλα τα έχω βρει όμως δεν ξέρω αν τα έχουν στην Ελλάδα!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πάλι δεν μου απαντάς. Δες ένα πακέτο από το mindfactory.de χωρίς τα μεταφορικά:
UneedRevision Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μία χαρά μου φαίνεται. Ήθελα να ρωτήσω οι Asrock τι λένε σαν μητρικές;;;; Αξιόπιστες;;;; Αντέχουν στο O/C;;;; Απ'ότι είδα είναι αρκετά VFM. Αλήθεια γιατί μου βάζεις τόσο μικρό τροφοδοτικό;;;; Θα είναι οκ;;;; Σκέφτομαι να το κρατήσω και για μία μελλοντική σύνθεση. Αξίζει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα