Swinrrr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Χαίρετε , προσπαθώ να αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα , θέλω να διαγράψω ένα old profile μου στο facebook , αλλά δεν μπορώ να μπω στο παλιό profile, γιατι έχω ενα άλλο profile που έχει το ίδιο mail με το παλιό και ιδιο κωδικό με το παλιό ,τι πρέπει να κάνω?
x_maras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς να γνωρίζω σχετικά με τα facebook accounts, μου ακούγεται τρελό σχεδιαστικά το να επιτρέπουν την δημιουργία δύο λογαριασμων με το ίδιο e-mail. Το πονηρό μου μυαλό σκέφτηκε, ότι ίσως να θέλεις να μπεις στο λογαριασμό κάποιου που ξέρεις το e-mail του/της, και ψάχνεις για tips...
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ... γιατι έχω ενα άλλο profile που έχει το ίδιο mail με το παλιό και ιδιο κωδικό με το παλιό ,τι πρέπει να κάνω? Να θυμηθείς το email που είχες χρησιμοποιήσει. Δεν γίνεται δυο profiles να εχουν το ίδιο email σαν login. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Χαίρετε , προσπαθώ να αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα , θέλω να διαγράψω ένα old profile μου στο facebook , αλλά δεν μπορώ να μπω στο παλιό profile, γιατι έχω ενα άλλο profile που έχει το ίδιο mail με το παλιό και ιδιο κωδικό με το παλιό ,τι πρέπει να κάνω? "Στην πουτ@ν@, πουτ@νιές;;;;;;"
Swinrrr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε απο μονο του ,απλα ξέχασα οτι το είχα στο άλλο mail , αλλά έχω την άλλη απορία τώρα, δεν είναι πολλά το λεφτά για το ένα κλικ στην διαφήμιση σου να ζητάει 0.22 $ ;
kalogeros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε απο μονο του ,απλα ξέχασα οτι το είχα στο άλλο mail , αλλά έχω την άλλη απορία τώρα, δεν είναι πολλά το λεφτά για το ένα κλικ στην διαφήμιση σου να ζητάει 0.22 $ ; Πολλά είναι, αλλά δεν σε αναγκάζει κανένας να διαφημιστείς. Πριν περίπου έναν μήνα. πέτυχα κάπου ένα άρθρο, το οποίο αναφέρονταν σε μία βρετανική (αν θυμάμαι καλά) διαφημιστική εταιρία, η οποία κατόπιν έρευνάς της διαπίστωσε ότι το 50% των κλικ του fb ήταν πλαστά. Δηλαδή δεν σηνέβησαν ποτέ, και για αυτό το λόγο αποσύρθηκε από το fb. Έψαξα λίγο, αλλά δεν το βρήκα το άρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα