Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω συνδέσει με hdmi την κάρτα γραφικών (4870) και την οθόνη μου.

Το pc περνάει ψηφιακό ήχο στην οθόνη μέσω του καλωδίου hdmi.

Το θέμα όμως είναι να περάσω ψηφιακό ήχο στον ενισχυτή μου (μόνο η οπτική ίνα έχει μείνει ελεύθερη).

Η οθόνη έχει μόνο ένα jack (ακουστικά) για έξοδο ήχου.

Πως γίνεται να βγει ψηφιακός ήχος απο jack???

Δημοσ.

Να στειλεις απευθειας με οπτικη ινα απο την καρτα ηχου του υπολογιστη σου στον ενισχυτη και οχι απο την οθονη.Μετα να επιλεξεις στις συσκευες ηχου των windows για default συσκευη την οπτικη ινα.

Δημοσ.

Θα το είχα κανει ΑΝ η κάρτα ήχου είχε οπτική ή έστω ψηφιακή έξοδο!

Ο μόνος τρόπος να έχω ψηφιακό ήχο είναι μέσω hdmi που φτάνει ο ήχος στην οθόνη. Άρα το ερώτημα παραμένει, πώς θα στείλω το ψηφιακό σήμα που φτάνει στην οθόνη με μόνη έξοδο ένα jack???

Δημοσ.

Με τζακ δεν κανεις δουλεια για ψηφιακο σημα.Αν ο ενισχυτης σου εχει hdmi το οποιο ειναι ηδη καλυμενο τοτε παρε ενα hdmi splitter που να δινει απο μια σε δυο εξοδους-εισοδους.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι το παραπανω ειναι jack;Το jack παντως βγαζει στερεοφωνικο ηχο.Οποτε το ψηφιακο 5,1 που υποστιριζει η οπτικη ινα παει χαμενο.Το θεμα ειναι να εχεις σωστο ψηφιακο ηχο και οχι εικονικο,οποτε για εμενα μην μπλεξεις με πατεντες.Δωσε κατι παραπανω και παρε μια φθηνη καρτουλα ηχου που να εχει οπτικη ινα.

Δημοσ.

ξεχνα το αυτο

ποιον ενισχυτη εχεις?

και τι καρτα ηχου εχει το πισι?

η καλυτερη λυση ειναι ειτε να συνδεσεις το πισι με οπτικη ινα

ειτε με τα 3 καλωδια του αναλογικου.

αν η καρτα ηχου δεν υποστηριζει dts connect η dolby digital Live προτιμησε το αναλογικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...