Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβαινετε μερικοι τι ειπα.

Ειτε εχεις Android

Ειτε εχεις iOS

Ειτε εχεις Windows

Εχουν τον τροπο να σε βρουν. Δεν ειναι χαζοι να σου δωσουν κατι αν δεν μπορουν να σε ελεγξουν.

Google+,Google Maps, iOS UDID,Facebook, VIBER, IP Address (ακομα και αν δεν ειναι στατικη), MAC Address, Wireless SSID ειναι μερικα απο τα σημεια που σας βρισκουν για πλακα.

Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι δεν μπορεις να μιλας και να διαφημιζεις ασφαλεια οταν τα Data σου ειναι παντου!

• Like 1
Δημοσ.

Η ασφάλεια έχει πάψει να υπάρχει εδώ και καιρό, και μόνο που υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Από τις ip ξέρουν από ποια χώρα είσαι χωρίς κάποια άρση προσωπικών δεδομένων κλπ. Κακόβουλες εφαρμογές τώρα αν όχι την τοποθεσία σου (εκτός αν είσαι κανένας υπουργός κλπ...) μπορούν να πάρουν στοιχεία όπως τις επαφές σου (άρα ξέρουν το περιβάλλον σου). Αυτά τα στοιχεία τώρα τα πουλάνε σε εταιρείες διαφημίσεων με αποτέλεσμα εσύ και οι επαφές σου να είστε το κοινό στο οποίο αυτές στοχεύουν το προϊόν τους( μηνύματα spam κλπ.). Αυτό το αναφέρω γιατί έγινε στο iOS5.1. Τώρα στις μη jailbroken συσκευές υπάρχουν κάποια όρια και κάθε εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα (πχ επαφές, συντεταγμένες) ή ζητά ρητή επιβεβαίωση από τον χρήστη (στο iOS6) για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Στις jailbroken δεν μπορείς να ξέρεις τι τρέχει στο background (ούτε και στις μη ξέρεις απλά εκεί εμπιστεύεσαι την Apple). Παρόμοια πράγματα ισχύουν και στο Android και στα windows και στον flash player (όπου αποκτούσαν πρόσβαση στην κάμερα του laptop χωρίς ο χρήστης να το καταλάβει).

Οπότε τα προσωπικά δεδομένα είτε αυτό είναι κινητό είτε είναι υπολογιστής είτε είναι παπαράτσι στην ζωή σου πρέπει να προστατευτούν για να μην καταλήξουμε εμείς οι ίδιοι προϊόντα των εταιριών είτε αυτές είναι Apple, Samsung, Nokia κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

ξερεις μπορεις να κανεις apple id και χωρις πιστωτικη..3 χρονια κατεβαζα ετσι τα free.

με προλαβε ο φιλος απο πανω. :)

ρε φιλε επειδη με κραζουν πολλοι κιολας. Οταν ανοιγω τα iTunes στο κινητο δν βλεπω να λεει πουθενα να παραλειψω την πληρωμη με πιστωτικη!!!Εγω θελω νομιμα οχι hack.Για πες πως το κανω και μετα σβηνω το σχολιο.Η τελευταια προταση ειναι TROLL!
Δημοσ.

@NOTIOS1981 @istoselidas.gr over +1000!

Αυτό το αναφέρω γιατί έγινε στο iOS5.1.

Και να ήταν μόνο τo iOS5.1 ποιος έσκαγε !!!

Παντού εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά στο επόμενο format να περάσω Linux(Debian) και το επόμενο κινητό μου να είναι Boot to gecko (under developed) και ότι χαζομάρα θέλω να δώ τη είναι να την έχω σε VM.

Ήδη όταν με νευριάσουν πολύ με κάτι τέτοια γεγονότα… ανοίγω το vidalia bundle όχι για προστασία αλλά από νεύρα. Και τώρα μαθαίνω το pidgin (proxy - OTR encryption). Σε λίγο καιρώ νομίζω θα έχω γίνει ξεφτέρι χαχαχα ....

Το θέμα είναι ποιος τα εξηγεί στους φίλους μου … που έχουν φαγωθεί να περάσω το viber στο κινητό. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να απαντήσω αυτή την ερώτηση ούτε εγώ ξέρω «Mα καλά τι το έχει το κινητό χωρίς viber ? Έχεις μείνει πολύ πίσω… »

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση το "μήλο" με την κλοπή των udid. Δεν τα πήραν από την apple. Επίσης για να σας σπασω ακόμη περισσότερο τα νεύρα θα αναφέρω πως αμφιβάλλω πόσοι γνωρίζουν τι είναι και πως λειτουργεί το udid... :P

Τέλος, θεωρώ τουλάχιστον βλακώδες να γίνεται το ίδιο σε κάθε θέμα που έχει απλά μέσα τη λέξη "apple". Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να κάνω το ίδιο σε όλα τα αλλά θέματα που αφορούν τα υπόλοιπα κινητά. Ε; :P

+10000000

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε φιλε επειδη με κραζουν πολλοι κιολας. Οταν ανοιγω τα iTunes στο κινητο δν βλεπω να λεει πουθενα να παραλειψω την πληρωμη με πιστωτικη!!!Εγω θελω νομιμα οχι hack.Για πες πως το κανω και μετα σβηνω το σχολιο.Η τελευταια προταση ειναι TROLL!

http://www.insomnia.gr/topic/450402-λογαριασμός-itunes-χωρίς-κάρτα/

http://www.isquare.gr/blog/content/δημιουργία-λογαριασμού-στο-itunes-store

B)

Δημοσ.
απλά έχουν τα IDs και όχι στοιχεία μας' date=' άλλωστε όταν αγοράζουμε κινητό δεν δίνουμε και στοιχεία....[/quote']

Στο apple store δε δίνεις στοιχεία; στα apps για κοινωνική δικτύωση;

Μάλλον τα έχουν και τα στοιχεία μας και το που είμαστε τώρα και τι ωρα ξυπνήσαμε σήμερα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@NOTIOS1981 @istoselidas.gr over +1000!

Και να ήταν μόνο τo iOS5.1 ποιος έσκαγε !!!

Παντού εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά στο επόμενο format να περάσω Linux(Debian) και το επόμενο κινητό μου να είναι Boot to gecko (under developed) και ότι χαζομάρα θέλω να δώ τη είναι να την έχω σε VM.

Ήδη όταν με νευριάσουν πολύ με κάτι τέτοια γεγονότα… ανοίγω το vidalia bundle όχι για προστασία αλλά από νεύρα. Και τώρα μαθαίνω το pidgin (proxy - OTR encryption). Σε λίγο καιρώ νομίζω θα έχω γίνει ξεφτέρι χαχαχα ....

Το θέμα είναι ποιος τα εξηγεί στους φίλους μου … που έχουν φαγωθεί να περάσω το viber στο κινητό. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να απαντήσω αυτή την ερώτηση ούτε εγώ ξέρω «Mα καλά τι το έχει το κινητό χωρίς viber ? Έχεις μείνει πολύ πίσω… »

To what's app messenger που είναι κάτι σαν viber στην τελευταία έκδοση έβαλε encryption.

να και για τα android + whats app messenger

http://thenextweb.com/apps/2012/09/06/whatsapp-may-vulnerable-hijacking-due-imei-password/

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν για να μπαίνουμε στο ψητό ολες οι συσκευές έχουν μεσα GPS και ναι πράγματι δείχνω την ακριβές θέση...κάτι που ειναι ανησυχητικό....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To what's app messenger που είναι κάτι σαν viber στην τελευταία έκδοση έβαλε encryption.

να και για τα android + whats app messenger http://thenextweb.co...-imei-password/

Ωραίο !! έτσι κάνουν encryption αυτοί ? 100% αυτό σπάει. Ψάξει για messenger που να υποστηρίζει σωστά OTR encryption. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο για mobile. Παρεπιπτώντος όποιος χρησιμοποιεί προϊόντα της Google είναι καμμένος από χέρι. $22.5 million πρόστιμο έφαγε η Google για παρακολούθηση χρηστών Apple’s Safari browser (εκμεταλλεύονται τρύπα στο σύστημα ασφάλειας) φαντάσου τώρα να χρησιμοποιήσει και κάτι δικό της... http://thenextweb.co...privacy-breach/

Λοιπόν για να μπαίνουμε στο ψητό ολες οι συσκευές έχουν μεσα GPS και ναι πράγματι δείχνω την ακριβές θέση...κάτι που ειναι ανησυχητικό....

Γι' αυτό λέω boot to gecko. Το Geolocation API μπορείς να τα ελέγξεις πλήρως, μέσω του GPS API μπορείς να κλειδωσεις πλήρως το GPS (χωρίς να χρειάζεται αν βγάλεις στην μπαταριά του GPS - btw πολύς κόσμος πιστεύει ότι το GPS κλείνει όταν βγάζεις στην μπαταριά του κινητού, να ξέραν πόσο λάθος κάνουν...), τα third-party cookies( = tracking cookies ) κλείνουν κλπ … Ο Mozilla απ' όσο ξέρω σου δίνει δυνατότητα edit source όλου του boot to gecko απευθείας από το κινητό σου.

Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος, γιατί το mobile κομμάτι ακόμα το ψάχνω!

υ.σ Δεν έχω κάτι να κρύψω απλά μου την έχει σπάσει που μου πουλάνε ακριβά φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες… και άρχισα να διαβάζω.

Επεξ/σία από Akina
Δημοσ.

New 7:39 AM - 8 Sep 12

@AnonymousIRC

We'd love to release more but maybe the FBI could deny a bit more first? Ohey, election year. Did we mention that we don't care?

Πηγή: https://twitter.com/...293852398239744

Aναφέρονται σε αυτό εδώ για όσους δεν ξέρουν 5 Sep 12

@AnonymousIRC

Also, before you deny too much: Remember we're sitting on 3TB additional data. We have not even started.

Πηγή: https://twitter.com/...095317644451840

Δημοσ.

Ωραίο !! έτσι κάνουν encryption αυτοί ? 100% αυτό σπάει. Ψάξει για messenger που να υποστηρίζει σωστά OTR encryption. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο για mobile. Παρεπιπτώντος όποιος χρησιμοποιεί προϊόντα της Google είναι καμμένος από χέρι. $22.5 million πρόστιμο έφαγε η Google για παρακολούθηση χρηστών Apple’s Safari browser (εκμεταλλεύονται τρύπα στο σύστημα ασφάλειας) φαντάσου τώρα να χρησιμοποιήσει και κάτι δικό της... http://thenextweb.co...privacy-breach/

Γι' αυτό λέω boot to gecko. Το Geolocation API μπορείς να τα ελέγξεις πλήρως, μέσω του GPS API μπορείς να κλειδωσεις πλήρως το GPS (χωρίς να χρειάζεται αν βγάλεις στην μπαταριά του GPS - btw πολύς κόσμος πιστεύει ότι το GPS κλείνει όταν βγάζεις στην μπαταριά του κινητού, να ξέραν πόσο λάθος κάνουν...), τα third-party cookies( = tracking cookies ) κλείνουν κλπ … Ο Mozilla απ' όσο ξέρω σου δίνει δυνατότητα edit source όλου του boot to gecko απευθείας από το κινητό σου.

Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος, γιατί το mobile κομμάτι ακόμα το ψάχνω!

υ.σ Δεν έχω κάτι να κρύψω απλά μου την έχει σπάσει που μου πουλάνε ακριβά φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες… και άρχισα να διαβάζω.

Οταν βγαλεις τη μπαταρια του κινητου, με τι ακριβως ενεργεια λειτουργει το GPS?

BTW το δικο μου, σκατα ακριβεια εχει, με δειχνει παντα 2-3 στενα παρακατω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...