Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ευθύνες όμως φέρει και η Apple, που παρά τις προειδοποιήσεις χρησιμοποίησε τα UDID με αυτόν τον τρόπο στις συσκευές iOS και ενθάρρυνε την χρήση τους. Ωστόσο η Apple έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του UDID από το 2011 και στο iOS 5 θεωρούνται deprecated (δηλαδή παραμένουν για λόγους συμβατότητας αλλά στο μέλλον θα καταργηθούν)."

Ποιος δεν καταλαβαίνει τί διαβάζει;

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Ευθύνες όμως φέρει και η Apple, που παρά τις προειδοποιήσεις χρησιμοποίησε τα UDID με αυτόν τον τρόπο στις συσκευές iOS και ενθάρρυνε την χρήση τους. Ωστόσο η Apple έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του UDID από το 2011 και στο iOS 5 θεωρούνται deprecated (δηλαδή παραμένουν για λόγους συμβατότητας αλλά στο μέλλον θα καταργηθούν)."

Ποιος δεν καταλαβαίνει τί διαβάζει;

που είναι το δύσκολο ?

Δημοσ.

Θυμίζει πολυ την σειρά NCIS που βλέπουμε στη τονι και σε επεισόδιο είχε υπαινιψθρι κάτι ανάλογο...

Δημοσ.
QQ σας οσοι εχετε Apple! Που μου ζηταει πιστωτικη για να κανω Apple ID! Αρα υπαρχει καποιος λογος που χτυπησαν την Apple και οχι την Google!

εσυ παιζει να εισαι πολυ ψαγμενος σε αυτο το θεμα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχήν το θέμα δεν είναι Apple vs Google επίσης οι Anonymous λένε ότι έχουν 3TB+ δεδομένα από τo FBI. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ακόμα και αν δεν είστε σε αυτήν τη λίστα σίγουρα υπάρχει μια άλλη που σας έχει ανεξαρτήτως συσκευής.Τώρα αν την έχει το FBI , η NCI (κλπ), κάποιος server μιας δημοφιλούς εφαρμογής ή οι Anonymous δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη διαφορά. Μπορεί και να τα έχουν όλοι… κανείς δεν γνωρίζει. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα και αυτό πιστεύω ήθελαν να μας δείξουν οι Anonymous ( ανεξαρτήτως προθέσεων, γιατί εδώ έχω ορισμένα ερωτηματικά).

The group claims it found a file on the computer's desktop - labelled NCFTA_iOS_devices_intel.csv - which contained a list with details about over 12 million unique Apple iOS devices including the Unique Device Identifiers (UDID), user names, name of device, type of device, Apple Push Notification Service tokens, addresses and mobile phone numbers.

Πηγή: http://www.ibtimes.c...apple-udids.htm

1. Ποια σας λέει ότι δεν υπάρχει κάποια άλλο αρχείο NCFTA_oi_android.csv ?

2. Προσωπικά θεωρώ απόλυτα λογικό το FBI να έχει τέτοιες λίστες.Πρέπει να έχουν δυνατότητα να ενεργοποιήσουν GPS και να παρακολουθήσουν συγκεκριμένες γραμμές τηλεφώνων για όλα τα πιθανά user name και ταυτόχρονα να μπορούν να βρουν τις συνδέσεις με τις επαφές του συγκεκριμένου ανθρώπου που θέλουν να παρακολουθήσουν.

3. Επίσης υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που λένε ότι συγκεκριμένη λίστα προέρχεται πιθανόν από κάποια έφοδο του FBI.

Προστασία: (εκτός από το να πετάξουμε το κινητό από το παράθυρο ...)

Tου μονό που έγκειται στις δυνατότητες του χρήστη είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιεί να μην έχουν καμία σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα. Παράδειγμα : Αν γνωρίζουν τo user name σας και τo pass σας είναι το κινητό σας τηλεφώνων στην έχετε πατήσει. Αν το user name ειναι myname20 και το pass είναι 202020 ή 22222 ή ημερομηνία γέννησης ή η θύρα της ομάδας σας (gate7) επίσης την έχετε πατήσει.

Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία δίνεται σε social προφίλ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί μυστική ερώτηση ή κωδικό για οποιοδήποτε λογαριασμό σας. Oι κωδικοί σας δεν πρέπει να περιέχουν στοιχεία από οποιοδήποτε user name που χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Χρησιμοποιείται πάντα συνδυασμό αριθμών , γραμμάτων ( κεφαλαίων και μικρών) και συμβόλων. Aκόμα και αν έχουν όλα τα δεδομένα που αναφέρουν δεν μπορούν ουσιαστικά να σας κάνουν απολύτως τίποτα αν οι κωδικοί σας είναι κάτι τέτοια: lO2ZFYqiY<W#hH8!q3

1. Βρίσκεται ένα online salt generator https://api.wordpres...t-key/1.1/salt/ παίρνετε κομμάτια από τρία τέσσερα salt

2. Aποθηκεύεται τους κωδικούς που προφανώς δεν γίνεται να θυμάστε σε ένα txt το οποία έχετε encrypted lock και hide σε κάποια μέρος του υπολογιστή σας χωρίς όμως να γράφεται password.txt μετονομασμένο σε κάτι που να μοιάζει αρχείων συστήματος (π.χ 3i2.log).

Google talk?σε καμία περίπτωση δε παραβιάζεται η ασφάλεια σου.

όσων αφορά τα προγράμματα που χρειάζονται πρόσβαση στις τοποθεσίες, άμα θες ασφάλεια, δε θα τις κατεβάσεις.

τέλος, η google μας έχει αποδείξει μια χαρά πόσο ασφαλές είναι οι υπηρεσίες της...

Eλέγξτε αυτό: Tι ξέρει η Google για σένα https://www.google.com/dashboard/

όταν αυτά τα δεις από τους Χ anonymous ανεβασμένα κάπου τότε θα χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο ...

Oι Google είναι ο μεγαλύτερος data collector – tracker στον κόσμο! Όλλα τα log από τα chat σου υπάρχουν εκεί …

Δημοσ.

Ωραία τα μαθήματα ασφαλείας.Εδώ, δε βλέπω όμως κάτι που προδίδει κάτι για μένα.Μόνο στο android device πέφτει μέσα και στη διεύθυνση του email μου.Χώρα US, ονοματεπώνυμο δε το βάζω πουθενά, διεύθυνση ούτε κατά διάνοια.Τώρα άμα μου κλέψουν το ιστορικό του browser ή τα like μου στο youtube, χέστηκα και εγώ, και η φοράδα στ'αλώνι.

edit:Ποια log από chat?Του gmail?

Δημοσ.

edit:Ποια log από chat?Του gmail?

Τα log απο το Google talk! η Google τα κρατάει όλα online ... σου φαίνεται αυτό ασφαλές ?

και προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει pay εφαρμογή της Google... γιατί τότε θα τα είχαν όλα.

Περίεργο πάντως γιατί ακόμα και εδώ χρησιμοποιείς rial name - περιοχή.

Extra Link websites privacy security account : https://www.priveazy...com/#!/Websites

και βγήκα off topic συγγνώμη !!

Δημοσ.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τοσα χρονια η apple σας πουλαει ασφαλεια. Οταν τα στοιχεια σου βρισκονται στο internet αυτο λεει πολλα και δεν εχει σημασια απο που ειναι η πηγη.

Οσον αφορα τα στοιχεια, το FBI ειχε μεχρι και τις διευθηνσεις των χρηστων. Γινετε σε ολους αυτο. Σιγα μην σας πουλαγε κανεις τιποτα αν δεν μπορουσε να το ελεγξει πρωτα. Απλα το να λες στον πελατη σου εισαι ασφαλης ειναι κοροϊδια

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τα μαθήματα ασφαλείας.Εδώ, δε βλέπω όμως κάτι που προδίδει κάτι για μένα.Μόνο στο android device πέφτει μέσα και στη διεύθυνση του email μου.

Και εχεις την αυταπατη οτι αν ξερει το email σου δεν ξερει ολα τα υπολοιπα που θεωρεις οτι επειδη τα εχεις δηλωσει ψευδως και απλως δεν φαινονται με μια πρωτη ματια? Η οτι εχοντας τον αριθμο τηλεφωνου σου, τα contacts σου, την ακριβη τοποθεσια σου κλπ κλπ δεν μπορει να καταληξει (αν και οταν το χρειαστει) στο ποιος εισαι?

Καποτε -πριν καμια 15ρια χρονια- ηταν καλες μεθοδοι ανωνυμιας αυτες που περιγραφες, τωρα χρησιμευουν μονο σε οσους επιθυμουν να κρυβονται πισω απτο δαχτυλο τους οτι ειναι ανωνυμοι σε ολες αυτες τις μεγαλοεταιρειες.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τοσα χρονια η apple σας πουλαει ασφαλεια. Οταν τα στοιχεια σου βρισκονται στο internet αυτο λεει πολλα και δεν εχει σημασια απο που ειναι η πηγη.

Αλλος ενας που δειχνει οτι δεν καταλαβαινει τι διαβαζει. Οι λιστες κλαπηκαν απο το FBI, τον τροπο που βρεθηκαν στο FBI δεν τον ξερει κανεις (και ξαναλεω αποδειξτε οτι δεν τις εδωσε ας πουμε ο zuckenberg με την εφαρμογη facebook που υπαρχει παντου) αλλα παρολα αυτα οι φωστηρες του insomnia ξερουν πως τα κενα ασφαλειας τα εχει η apple.

• Like 3
Δημοσ.

Τι οπως. Παρε ενα android κινητο συνδεσου wifi ανοιξε το το google maps και ξανακανε μου την ερωτηση.

η google εχει και πολυ καλο location history

το εβαλα τις προαλλες και ηταν πολυ ακριβες

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου κάνει εντύπωση που έγινε αμέσως μετά που έχασε το δικαστήριο η Samsung, τυχαίο?

Αλλος ενας που δειχνει οτι δεν καταλαβαινει τι διαβαζει. Οι λιστες κλαπηκαν απο το FBI, τον τροπο που βρεθηκαν στο FBI δεν τον ξερει κανεις (και ξαναλεω αποδειξτε οτι δεν τις εδωσε ας πουμε ο zuckenberg με την εφαρμογη facebook που υπαρχει παντου) αλλα παρολα αυτα οι φωστηρες του insomnia ξερουν πως τα κενα ασφαλειας τα εχει η apple.

το Facebook φταίει για όλα, πέστα χρυσέ μου!

Αφού είπαμε ότι το UDID δεν φαίνεται μετά την αναβάθμιση.

Δημοσ.

@Akina, @MiDi_MiLiZ

Το θέμα είναι να μη φανερώνεσαι στο κοινό.Αν σε κυνηγήσει η δίωξη, ξέρω μια χαρά ότι σε βρίσκουν αλλά δεν βρίσκω λόγο να κρυφτώ περαιτέρω.

υγ. το ψευδώνυμο το είχα από μικρός και αυθόρμητα το βάζω παντού.Ασχέτως που δε μένω πλέον Θεσσαλονίκη, θέλει αλλαγή.

Δημοσ.

@Akina, @MiDi_MiLiZ

Το θέμα είναι να μη φανερώνεσαι στο κοινό.Αν σε κυνηγήσει η δίωξη, ξέρω μια χαρά ότι σε βρίσκουν αλλά δεν βρίσκω λόγο να κρυφτώ περαιτέρω.

χμμμ ...γιατί τι ακριβώς μιλάμε τόση ώρα ? Έχεις καταλάβει ότι μόλις αυτό πολύ λες έγινε σε 12.000.000 λογαριασμούς?

Το θέμα είναι να μη φανερώνεσαι στο κοινό. μάλιστα… Απλά τα έχεις δώσει στην Google να τα διαχειρίζεται κατά βούληση. Μπορούν να τα δούμε καμία 10αρια πράκτορες που ψάχναμε κάποιον άλλον που κατά τύχη έχει το ίδιο username με εσένα. Oι Χ anonymous που θέλουν να χτυπήσουν από Site μέχρι το FBI ή που ψάχνουν να βρουν την πιστωτική σου κάρτα. Η πρώην σου που έτυχε να τις έχει πει των κωδικό. Ο μικρός αδελφός σου που ψάχνει να βρει το account σου στο Diablo. Και όλες οι εφαρμογές που έχεις περάσει ή έχει συνδέσει το λογαριασμός και τους έχεις δώσεις πρόσβαση χωρίς ούτε καν να το ξέρεις. Kαι σίγουρα αρκετοί ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή....

Υ.σ Δεν αναφέρομαι προσωπικά, όλα τα παραπάνω… είναι απλά κατάστασης που μπορούν να συμβούν...

Δημοσ.

Την γκεσταπο εχουμε βάλει στα σπιτια μας και χαμπαρι δεν εχουμε παρει όλοι εν ετη 2012..και μιλαω για όλες τις εταιριες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...