discoboyminimal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 QQ σας οσοι εχετε Apple! Που μου ζηταει πιστωτικη για να κανω Apple ID! Αρα υπαρχει καποιος λογος που χτυπησαν την Apple και οχι την Google! ξερεις μπορεις να κανεις apple id και χωρις πιστωτικη..3 χρονια κατεβαζα ετσι τα free. με προλαβε ο φιλος απο πανω. Συγνωμη ρε παιδια, επειδη δεν καταλαβα καλα. Εγω σαν χρηστης με προσωπικα μου στοιχεια στο App Store για πληρωμες και με το Facebook στην συσκευη μου κινδυνευω απο τι; Πως ξερω σε ποια κατηγορια χρηστων απο αυτες ανηκω και κατα ποσο κινδυνευουν τα δεδομενα μου; Υπαρχει καποιος τροπος να προφυλαχτω; 3310 φιλε μου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχετε πλάκα μερικοί που περιμένετε πως και πως να βγάλετε τα απωθημένα σας, χωρίς καν να διαβάσετε την είδηση... 5
elpadrino Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχετε πλάκα μερικοί που περιμένετε πως και πως να βγάλετε τα απωθημένα σας, χωρίς καν να διαβάσετε την είδηση... +1 Ισχύει... Lol!
mimidon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχετε πλάκα μερικοί που περιμένετε πως και πως να βγάλετε τα απωθημένα σας, χωρίς καν να διαβάσετε την είδηση... Ωχ, θίξαμε το μήλο! Ε ρε motorola που σας χρειάζεται! 2
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχετε πλάκα μερικοί που περιμένετε πως και πως να βγάλετε τα απωθημένα σας, χωρίς καν να διαβάσετε την είδηση... Έλα μωρέ, γούστο έχει, σαν να λέμε για την ΧΑ ένα πράγμα..;ρ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ, θίξαμε το μήλο! Ε ρε motorola που σας χρειάζεται! Δεν έχει σχέση το "μήλο" με την κλοπή των udid. Δεν τα πήραν από την apple. Επίσης για να σας σπασω ακόμη περισσότερο τα νεύρα θα αναφέρω πως αμφιβάλλω πόσοι γνωρίζουν τι είναι και πως λειτουργεί το udid... Τέλος, θεωρώ τουλάχιστον βλακώδες να γίνεται το ίδιο σε κάθε θέμα που έχει απλά μέσα τη λέξη "apple". Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να κάνω το ίδιο σε όλα τα αλλά θέματα που αφορούν τα υπόλοιπα κινητά. Ε; 1
desertman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Apple Says They Didn’t Give The FBI Any Device IDs http://www.cultofmac.com/188829/apple-spokesperson-says-they-didnt-give-the-fbi-any-device-ids/#4DqYCtFavM9AWF0R.99
NikosPanorama Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 όλοι χρειαζόμαστε μια καλύτερη security, Google's Security. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 QQ σας οσοι εχετε Apple! Που μου ζηταει πιστωτικη για να κανω Apple ID! Αρα υπαρχει καποιος λογος που χτυπησαν την Apple και οχι την Google! Ενω αυτοι που δεν εχουν apple μπορουν να κοιμουνται ησυχοι. Βλεπω το android κινητο μου ποσο εχεμυθο ειναι...By default sync τα contacts μου με το google account, by default ενεργοποιημενες υπηρεσιες τοποθεσιας, by default ενεργοποιημενα google talk, τουλαχιστον ενα 30-40% των εφαρμογων απαιτει πρωτου εγκατασταθει προσβαση ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ (απο τηλεφωνικο καταλογο, μεχρι καμερα, αρχεια, φωτογραφιες βιντεο, δικτυο wifi και 3g κλπ)... ναι ναι... τα θυματα της apple την παθανε... Επισης αυτο με την πιστωτικη για apple ID ως επιχειρημα τι ακριβως σημαινει? Διοτι αφενος κι εγω εχω apple id χωρις πιστωτικη και αφεταιρου αν δεν ζηταγε πιστωτικη θα αλλαζε κατι το τρομερο ας πουμε ως προς την ειδηση or something? Τελος αν διαβαζες κατι μεσα απτην ειδηση, περα απο τον τιτλο, θα καταλαβαινες οτι δεν χτυπησαν την apple, το FBI χτυπησαν. Συνεπως ευγε, παιρνεις τον τιτλο του πιο προβλεψιμου ποστ σε thread που εχει την λεξη apple στον τιτλο. 1
NikosPanorama Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ενω αυτοι που δεν εχουν apple μπορουν να κοιμουνται ησυχοι. Βλεπω το android κινητο μου ποσο εχεμυθο ειναι...By default sync τα contacts μου με το google account, by default ενεργοποιημενες υπηρεσιες τοποθεσιας, by default ενεργοποιημενα google talk, τουλαχιστον ενα 30-40% των εφαρμογων απαιτει πρωτου εγκατασταθει προσβαση ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ (απο τηλεφωνικο καταλογο, μεχρι καμερα, αρχεια, φωτογραφιες βιντεο, δικτυο wifi και 3g κλπ)... ναι ναι... τα θυματα της apple την παθανε... Επισης αυτο με την πιστωτικη για apple ID ως επιχειρημα τι ακριβως σημαινει? Διοτι αφενος κι εγω εχω apple id χωρις πιστωτικη και αφεταιρου αν δεν ζηταγε πιστωτικη θα αλλαζε κατι το τρομερο ας πουμε ως προς την ειδηση or something? Τελος αν διαβαζες κατι μεσα απτην ειδηση, περα απο τον τιτλο, θα καταλαβαινες οτι δεν χτυπησαν την apple, το FBI χτυπησαν. Συνεπως ευγε, παιρνεις τον τιτλο του πιο προβλεψιμου ποστ σε thread που εχει την λεξη apple στον τιτλο. Δε καταλαβαίνω πως επηρεάζεται η προσωπική σου ασφάλεια με το να γίνεται sync των επαφών σου. By default ενεργοποιημένες υπηρεσίες τοποθεσίας.Όπως? Google talk?σε καμία περίπτωση δε παραβιάζεται η ασφάλεια σου. όσων αφορά τα προγράμματα που χρειάζονται πρόσβαση στις τοποθεσίες, άμα θες ασφάλεια, δε θα τις κατεβάσεις. τέλος, η google μας έχει αποδείξει μια χαρά πόσο ασφαλές είναι οι υπηρεσίες της...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δε καταλαβαίνω πως επηρεάζεται η προσωπική σου ασφάλεια με το να γίνεται sync των επαφών σου. Περι φακελωματος ο λογος. By default ενεργοποιημένες υπηρεσίες τοποθεσίας.Όπως? Τι οπως. Παρε ενα android κινητο συνδεσου wifi ανοιξε το το google maps και ξανακανε μου την ερωτηση. Google talk?σε καμία περίπτωση δε παραβιάζεται η ασφάλεια σου. Δεν τεθηκε θεμα ασφαλειας, ξαναλεω. Για το google talk δεν παιζει θεμα, απλα μου πηρε 6-7 μηνες να καταλαβω οτι οι μισες επαφες μου ξερουν ποτε ειμαι online και ποτε οχι με αποτελεσμα να εχω γινει ρομπα κανα 2-3 φορες που επρεπε να υποστηριξω το αντιθετο αλλα δεν ηξερα οτι το κινητο μου με προδιδει εν αγνοια μου. όσων αφορά τα προγράμματα που χρειάζονται πρόσβαση στις τοποθεσίες, άμα θες ασφάλεια, δε θα τις κατεβάσεις. τέλος, η google μας έχει αποδείξει μια χαρά πόσο ασφαλές είναι οι υπηρεσίες της... Ερωτηση 1. Πως το εχει αποδειξει? Ερωτηση 2. Η apple σε τι ακριβως διαφοροποιειται ως προς τις "αποδειξεις?". Δεν εχει αποδειξει οτι ειναι ασφαλΕΙς οι υπηρεσιες της. Α και δεν υπαρχουν ασφαλες υπηρεσιες. Ασφαλεις ειναι οι ατιμες... 3
NikosPanorama Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Περι φακελωματος ο λογος. Τι οπως. Παρε ενα android κινητο συνδεσου wifi ανοιξε το το google maps και ξανακανε μου την ερωτηση. Δεν τεθηκε θεμα ασφαλειας, ξαναλεω. Για το google talk δεν παιζει θεμα, απλα μου πηρε 6-7 μηνες να καταλαβω οτι οι μισες επαφες μου ξερουν ποτε ειμαι online και ποτε οχι με αποτελεσμα να εχω γινει ρομπα κανα 2-3 φορες που επρεπε να υποστηριξω το αντιθετο αλλα δεν ηξερα οτι το κινητο μου με προδιδει εν αγνοια μου. Ερωτηση 1. Πως το εχει αποδειξει? Ερωτηση 2. Η apple σε τι ακριβως διαφοροποιειται ως προς τις "αποδειξεις?". Δεν εχει αποδειξει οτι ειναι ασφαλΕΙς οι υπηρεσιες της. Α και δεν υπαρχουν ασφαλες υπηρεσιες. Ασφαλεις ειναι οι ατιμες... ντάξει εσένα που σε κυνηγάει η kgb και το fbi, μην ανοίγεις google talk,μην έχεις καν επαφές, μπας και πιάσουν κανέναν φίλο σου να ομολογήσει το που βρίσκεσαι. Άμα φυσικά δε σε έχουν βρει μέσω google maps. βέβαια,επιτέθηκαν στο fbi, όχι στην Apple.Για το πως βρέθηκαν οι λίστες στο laptop του πράκτορα όμως, προφανώς και δε φταίει η apple, ούτε για πλάκα....έλεος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ντάξει εσένα που σε κυνηγάει η kgb και το fbi, μην ανοίγεις google talk,μην έχεις καν επαφές, μπας και πιάσουν κανέναν φίλο σου να ομολογήσει το που βρίσκεσαι. Άμα φυσικά δε σε έχουν βρει μέσω google maps. Αυτο μη το λες σε μενα, σε αυτους που βγαινουν και λενε QQ σας που εχετε apple, τωρα φακελωθηκατε! Μην μου αρχιζεις τις κωλοτουμπες δηλαδη, οταν λεμε οτι το ιδιο συμβαινει και στην google. Και φυσικα μην κανεις τον Κινεζο τωρα που σου απαντησα ποσο ωραια σε φακελωνει και η αγαπημενη σου google, καθως και η πλειονοτητα των εφαρμογων που βρισκεις στο μαρκετ της. βέβαια,επιτέθηκαν στο fbi, όχι στην Apple.Για το πως βρέθηκαν οι λίστες στο laptop του πράκτορα όμως, προφανώς και δε φταίει η apple, ούτε για πλάκα....έλεος. Eχεις καποια πληροφορια παραπανω? Ξερεις πως βρεθηκαν? Εγω θα σου πω ενα σεναριο: Δημοφιλης εφαρμογη με αναλογο "κρυφο" (η και οχι) κωδικα για να καταγραφει διαφορα στοιχεια απο τη συσκευη, της οποιας ο δημιουργος συνεργαστηκε για Χ,Υ λογους με το FBI και εδωσε λιστες. Απεδειξε μου οτι δεν ισχυει, διοτι βλεπω ξερεις πως η apple ειναι αυτη που φταιει.
NikosPanorama Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 συμφωνώ, και στα 2 λειτουργικά κυκλοφορούν πολλές τέτοιες εφαρμογές που μπορούν να βλάψουν τον χρήστη.απλά δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα να χρησιμοποιείς google maps και παρόμοιες εφαρμογές.Εγκληματίας δεν είσαι. όσων αφορά το σενάριο της εφαρμογής με τον κρυφό κώδικα...μακάρι να μάθουμε πως έγινε. Peace.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 συμφωνώ, και στα 2 λειτουργικά κυκλοφορούν πολλές τέτοιες εφαρμογές που μπορούν να βλάψουν τον χρήστη.απλά δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα να χρησιμοποιείς google maps και παρόμοιες εφαρμογές.Εγκληματίας δεν είσαι. Mα, προσωπικα, δεν εχω καποιο προβλημα. Επαναλαμβανω απαντω στα ποστς που λενε QQ σας θυματα, σας φακελωσε η apple και σας εδωσε στο FBI. Και λεω πολυ απλα οτι δεν υπαρχει smartphone που δεν φακελωνει, δεν ειναι θεμα apple κλπ. Ο διαχωρισμος στο φακελωμα ειναι αστειος. Κατα τ'αλλα, προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει αν φακελωνομαι οταν ειμαι στη δουλεια και οταν γυρναω σπιτι. Σιγα τα ωα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα