george21gs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις εγκατέστησα την καινούργια κάρτα γραφικών (gigabyte gtx 560 ti 1gb) ,και τα ηχεία δεν παράγουν ήχο. τα δοκίμασα στο λαπτοπ και λειτουργούν κανονικά .. ξανακατεβασα τους drives nvdia αλλά δεν έγινε τίποτα, έκανα εγκατάσταση από το cd της μητρικής τους drivers για τον ήχο άλλα πάλι δεν έγινε τίποτα ..οπότε αγαπητοί ινσομνιακσ για άλλη μια φορά ζητάω την βοήθεια σας ... το σύστημα είναι της υπογραφής
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πάτα δεξί κλικ στο ηχειάκι κάτω δεξιά και επέλεξε συσκευές αναπαραγωγής λογικά θα έχει μπει η κάρτα γραφικών σαν προεπιλεγμένη οπότε εσύ επέλεξε την κάρτα ήχου.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δίπλα από τα ηχεία τι γράφει;;;Αναφέρει την κάρτα γραφικών ή ήχου σου;;;
george21gs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τι εννοειςσ διπλα απο την μητρικη? άκυρο αλλά έχω ακόμα την onboard της μητρικής για ήχο
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τι εννοειςσ διπλα απο την μητρικη? άκυρο αλλά έχω ακόμα την onboard της μητρικής για ήχο Ποια μητρική;Δεν είπα μητρική εγώ. Λέω εδώ,βλέπεις έχει προεπιλογή τα ηχεία από την realtek ενώ αυτό από την nvidia είναι απλά ready δηλαδή έτοιμο. Αν σε εσένα είανι αυτό της nvidia σαν προεπιλογή τότε έχεις πρόβλημα.
george21gs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 λαθος δικο μου ναι ηχεια..οχι και σε εμενα ειναι τα ηχεια προεπιλεγμενη συσκευη ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα