Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

ενδιαφέρομαι για αγορά νέου laptop άμεσα, και αν και έχω ήδη δύο μοντέλα υπόψιν (με σχετικά σημαντική διαφορά) θα ήθελα και κάποια επιπλέον γνώμη ή πρόταση που μπορεί να μου έχει ξεφύγει..

τα δύο επικρατέστερα αυτή τη στιγμή είναι το Dell Inspiron 15R (N5520) Switch i5-3210M και το Inspiron 15R (N5520) Switch i3-2370M~700 vs ~600

η διαφορά τους είναι περι τα 100 ευρώ και σε αυτά τα 100 ευρώ περιλαμβάνεται επεξεργαστής i3 vs i5 (περίπου 30 θέσεις διαφορά στα benchmark) και η κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7670M 1GB vs Intel Graphics HD 3000

η χρήση θα είναι καθημερινή, και έντονη, αλλά δεν θα περιλαμβάνει παιχνίδια (και δει υψηλών απαιτήσεων) αλλά χρήση εφαρμογών όπως visual studio photoshop κλπ..(αυτό το αναφέρω κυρίως για την κάρτα γραφικών) και ενδεχομένως κάποιους emulators για προγραμματιστικούς σκοπούς..και επίσης θα θελα να έχει μια σχετική διαχρονικότητα (για το λόγο αυτό π.χ. θεωρώ σημαντικό να έχει usb 3.0, hdmi

ένα προβάδισμα επίσης έχουν, λόγω μάρκας αναφορικά με την όποια αξιοπιστία, και προπάντων με το service

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά' date='

ενδιαφέρομαι για αγορά νέου laptop άμεσα, και αν και έχω ήδη δύο μοντέλα υπόψιν (με σχετικά σημαντική διαφορά) θα ήθελα και κάποια επιπλέον γνώμη ή πρόταση που μπορεί να μου έχει ξεφύγει..

τα δύο επικρατέστερα αυτή τη στιγμή είναι το Dell Inspiron 15R (N5520) Switch i5-3210M και το Inspiron 15R (N5520) Switch i3-2370M~700 vs ~600

η διαφορά τους είναι περι τα 100 ευρώ και σε αυτά τα 100 ευρώ περιλαμβάνεται επεξεργαστής i3 vs i5 (περίπου 30 θέσεις διαφορά στα benchmark) και η κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7670M 1GB vs Intel Graphics HD 3000

η χρήση θα είναι καθημερινή, και έντονη, αλλά δεν θα περιλαμβάνει παιχνίδια (και δει υψηλών απαιτήσεων) αλλά χρήση εφαρμογών όπως visual studio photoshop κλπ..(αυτό το αναφέρω κυρίως για την κάρτα γραφικών) και ενδεχομένως κάποιους emulators για προγραμματιστικούς σκοπούς..και επίσης θα θελα να έχει μια σχετική διαχρονικότητα (για το λόγο αυτό π.χ. θεωρώ σημαντικό να έχει usb 3.0, hdmi

ένα προβάδισμα επίσης έχουν, λόγω μάρκας αναφορικά με την όποια αξιοπιστία, και προπάντων με το service[/quote']

Τα Dell σαν αξιοπιστία είναι καλά και έχουν και πολύ καλό σέρβις αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 πάρε αυτό με τον i5 θα κάνεις πολύ καλά την δουλειά σου...

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου..και εγώ βλέπω πιο ζεστά το μοντέλο με τον I5..πιστεύω ότι αξίζει την διαφορά στα χρήματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...