Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ζόρικο πρόβλημα με την τάση. Σε συγκεκριμένη πρίζα, μόλις άνοιγα τον διακόπτη του μπάνιου, έκλεινε η κάρτα ήχου. Άλλαξα πρίζα αλλα γενικότερα έχω πρόβλημα βύθισης - υπέρτασης. Παλιότερα μου χε κάψει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών, μνήμες και 2 σκληρούς. Τί ups χρειάζομαι για τα εξής :

i5 3570k, Z77X-UD3H, GeForce GTX 560, Thermaltake 630W Berlin

2 οθόνες : LG Flatron M2262D Full HD, Nec lcd190v (Την LG μ ενδιαφέρει να προστατέψω)

Ηχεία : Tannoy 6d precision

Εξωτερική κάρτα ήχου usb και midi keybord (M-audio Radium) usb..Αυτά τα 2 δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο.

Τιμή για Ups : 100-150e max (αν γίνεται)

Πρέπει να τα βάλω όλα σε ups ή μόνο το pc και τις οθόνες και να βάλω τα ηχεία σε σταθεροποιητή τάσης πχ ?

Πάνω στην βιασύνη μου πήγα και πήρα αυτό : Turbo-X Σταθεροποιητής Τάσης 800VA..Λέει τίποτα ?

Επίσης επειδή το pc είναι και για μουσική, αν είναι δυνατόν να μην έχουμε θέμα με θόρυβο.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από labyrinth
Δημοσ.

Κανονικά απο οσο γνωρίζω το ups πάει ανάλογα με VA.

Υπάρχει ένας τύπος που τα υπολογίζεις αυτά, ο οποιος ειναι VA=1.43 * WATT.

Αναφερεις οτι εχεις τροφοδοτικο στον πυργο που ειναι 630watt πραγμα το οποιο σημαινει 900VA αμεσως, συν τις οθονες θα παει πιο ψηλα, βεβαια τα VA παιζουν ρολο στο ποσος θα ειναι ο χρονος που θα σε κρατησει η μπαταρια σε περιπτωση διακοπης. Αλλα οπως και να εχει πιστευω πως αυτο που ουσιαστικα χρειαζεσαι ειναι σταθεροποιηση τασης, πραγμα στο οποιο μαλλον θα σε καλυπτει αυτο που πηρες.

Αυτα απο μενα, τωρα αν καποιος ξερει κατι παραπανω να μας πει.

Α! Και κατι ακομα, αυτο που πηρες ειναι σταθεροποιητης τασης μολις το ειδα, προσωπικα θα εβαζα τα extra στον σταθεροποιητη και θα επαιρνα ενα ups για να βαλω επανω το pc και τις οθονες.

Εγω αυτο εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701917 και ειμαι ακρως ευχαριστιμενος.

Νομ8ζω πως κατι τετοιο θα σε καλυπτε.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ !

Σ αυτο το σταθεροποιητη που πηρα δηλαδη λες αξιζει να βαλω τα ηχεια ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλομουφα (ο σταθεροποιητης)

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι και το καλυτερο αλλα για τα ηχεια θα ειναι οτι πρεπει.. Ουτος η αλλως τα ηχεια εχουν καποια ανοχη στις αυξομειωσεις ρευματος!!

Δημοσ.

Μην αναβεις καθολου τον διακοπτη του μπανιου.

Περα απο την πλακα σε τετοιου ειδους προβληματα φωναζουμε αμεσα ηλεκτρολογο και δεν αγοραζουμε ups.

Δημοσ.

Μην αναβεις καθολου τον διακοπτη του μπανιου.

Περα απο την πλακα σε τετοιου ειδους προβληματα φωναζουμε αμεσα ηλεκτρολογο και δεν αγοραζουμε ups.

Ο ηλεκτρολογος στην αρχη εκανε τον σταυρο του και μετα μου ειπε οτι πρεπει να σκαψει για να δει που ειναι το προβλημα. Δυστυχως οι εποχες ειναι λιγο δυσκολες και δεν ειμαι για τετοια τωρα (σκαψιματα, μερεμετια ,σοβατισματα μετα κλπ κλπ)

δες αυτο εδω : http://www.multirama...93&catid=030500 με 69 ευρω.

Αν ειναι για Nilox μηπως να πηγαινα στο 1400? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505716

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...