Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 α) Η ram δεν παίζει, το ξεκαθαρίσαμε παραπάνω. β) Η mobo παίζει ρόλο μόνο στο πόσο σου επιτρέπει να κλοκάρεις. Και απόλυτη ανάγκη με την 6870, δεν υπάρχει. Άλλο αν θα απέδιδε ίσως λίγο καλύτερα γ) Η cpu βεβαίως και παίζει. Ο επεξεργαστής που έβαλες είναι τετραπύρηνος και το bf3 τον εκμεταλλεύτηκε. Συμπέρασμα: Αν δεν πρόκειται να πάρεις στο άμεσο μέλλον άλλη, δυνατότερη κάρτα, δεν αξίζει η αλλαγή σε cpu/mobo/ram.
Daliar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ηξερα οτι τον πρωτο ρολο στα παιχνιδια τον εχει η καρτα γραφικων αλλα οκ με καλυψες στο αν αξιζει για τα δεδομενα μου μεχρι στιγμης να κανω κατι απο αυτα που σκεφτομαι.
dimpa16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι και γω της ιδιας γνωμης με stm00192,Ntinaras και Δεινοσαυρο. Δεν αξιζει αναβαθμιση στον Q6600 με συστημα χαμηλου προυπολογισμου.Κρατα τον και βρες μια μητρικη που σηκωνει o/c, ωστε να τον πας στα 3-3,2 Μια χαρα ταυρακι ειναι ο επεξεργαστης αυτος.
Daliar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Οποτε ψαχνουμε να βρουμε κανα Mobo μηπως και.....
ninos30 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε μια αγγελία ζήτησης και πόσταρε αυτές που θα σου προτείνουν
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτα ψάξε στοχευμένα να δεις πόσο (δεν νομίζω να είναι πολύ) κόβει ο στοκ q6600 την 6870 και μετά μπες στην διαδικασία να αλλάξεις mobo imho.
Daliar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτα ψάξε στοχευμένα να δεις πόσο (δεν νομίζω να είναι πολύ) κόβει ο στοκ q6600 την 6870 και μετά μπες στην διαδικασία να αλλάξεις mobo imho. Αν και δεν γνωριζω ακριβως τι πρεπει να ψαξω και που αλλα θα γουγλαρω να δω... Αν καταλαβα τι εννοεις. Thanks!
dimpa16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αληθεια,δοκιμασες να κανεις o/c με την μητρικη σου? Κανε μια προσπαθεια και δες που θα σε φτασει.Μπορει να σε καλυψει,αν τον φτασει στα 2.8
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και δεν γνωριζω ακριβως τι πρεπει να ψαξω και που αλλα θα γουγλαρω να δω... Αν καταλαβα τι εννοεις. Thanks! Mε ένα πρόχειρο ψάξιμο "Q6600 6870 bottleneck" διάβασα αντικρουόμενες απόψεις. Mε λίγα λόγια αναφέρουν ότι στα 720p σίγουρα υπάρχει ένα bottleneck, για παραπάνω το συζητάνε. Αν βρεις κάποια μητρική σε τιμή ευκαιρίας, ίσως και να είχε κάποιο νόημα. Στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής, καθώς δεν μπορώ να βρω κάποιο site η forum που να μιλάει για αισθητή διαφορά. Ίσως κάποιος κάτοχος απο δω και των δύο να μας διαφώτιζε καλύτερα.
50EuroUser Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Με λίγο OC 3+ GHz μια χαρά βαστάει ο Q6600, απλά νέες μητρικές τώρα πια μόνο G41 κτλ κτλ σαπίλα εντελώς. H P5N-SLI πόσο FSB θα βγάζει ; Δεν το ΄χει για 333Fsb ; Μεταχειρισμένη P35/P45 DDR3 λέει αμα είναι σε καλή τιμή, αλλά παιζεί πολύ αγγελία φαρμακείο, ακριβότερα και απο καινούργια ένα πράμα.
Daliar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχα βρει μια asus με P35 και wifi στα 60€.... αυτο το βιντεο ειναι απο το pc μου με spec: LG TV MONITOR @ 1920X1080, QUAD CORE Q6600 @ 2.4Ghz, RADEON 6870 1GB, KINGSTONE 2X2GB.... http://www.youtube.com/watch?v=6eiWwx4ihPk&list=UUczlWPVtMMeT1X8NnrNJtnQ&index=17&feature=plcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα