Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο περιεργια εβαλα το hd sentinel να δω το δισκο και μου τον εβγαλε 9% ειναι σωστο?επεισης λεει οτι του απομενουν 13 μερες..ισχυει??

Δημοσ.

Ναι σωστό είναι

9

8

7

6

5

...

Τι αιτιολογία γράφει για να εχει 9% ;

Το 13 μέρες είναι θεωρητικό και εξαρτάται απο τη βλάβη. Μπορεί να πεθάνει σε μια ώρα ή να πεθάνει σε 1 χρόνο. Στη θέση σου πάντως θα εσβηνα το μηχάνημα τελειως μεχρι να βρεις τρόπο να μεταφέρεις τα δεδομένα σου. Οχι εγγραφες σε dvd και τέτοια. Άλλος δίσκος και copy-paste ή clone

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σωστό είναι

9

8

7

6

5

...

Τι αιτιολογία γράφει για να εχει 9% ;

Το 13 μέρες είναι θεωρητικό και εξαρτάται απο τη βλάβη. Μπορεί να πεθάνει σε μια ώρα ή να πεθάνει σε 1 χρόνο. Στη θέση σου πάντως θα εσβηνα το μηχάνημα τελειως μεχρι να βρεις τρόπο να μεταφέρεις τα δεδομένα σου. Οχι εγγραφες σε dvd και τέτοια. Άλλος δίσκος και copy-paste ή clone

δεν θα επρεπε να αργει πολυ ο υπολογιστης..?νταξ και τωρα δεν παει γρηγορα αλλα αντεχετε

Δημοσ.

Δες την παρακάτω εικόνα. Στο δικό σου ΚΟΚΚΙΝΟ τι γράφει;

jbfu9kwHL4fG4W.jpg

δεν θυμαμε ακριβος ουτε μπορω να δω αυτη τ στιγμη αλλα νομιζω ελεγε καπου 65000 βαντ σεκτορσ

Δημοσ.

δεν θυμαμε ακριβος ουτε μπορω να δω αυτη τ στιγμη αλλα νομιζω ελεγε καπου 65000 βαντ σεκτορσ

Αν έλεγε για κάπου 65000 «βανταμ» δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ήδη θα εχεις χάσει δεδομένα.

Κλείσε τώρα τον υπολογιστή με αυτό το δίσκο και οταν είσαι έτοιμος για άμεσο copy-paste ή clone με παρακαμψη προβληματικών sectors άναψε τον.

Δημοσ.

Αν έλεγε για κάπου 65000 «βανταμ» δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ήδη θα εχεις χάσει δεδομένα.

Κλείσε τώρα τον υπολογιστή με αυτό το δίσκο και οταν είσαι έτοιμος για άμεσο copy-paste ή clone με παρακαμψη προβληματικών sectors άναψε τον.

φτουυυυυυυυ....!!! :cry: ευχαριστω...ζωη σε μας..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...