Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω την εξής οθόνη: LG L1915S. Σήμερα δοκίμασα να εγκαταστήσω μια κάρτα γραφικών (9800gt) αντι της παλιάς μου (7300gs). Επειδή η οθόνη δεν έχει dvi έξοδο αλλα μόνο vga, προμηθεύτηκα ειδικό καλώδιο. Παρόλαυτα η καρτα δε λέει να απεικονίσει σωστά τα γραφικά στην οθόνη, φαίνονται όλα με σκιά, με είδωλο (δε ξέρω πως να το θέσω καλύτερα). Εγκατέστησα νέους drivers, τίποτα. Με το που έβαλα την παλιά κάρτα με vga όλα οκ. Το παράξενο είναι ότι τα είδωλα εμφανίζονται κι όταν χρησιμοποιώ τη θύρα dvi της παλιάς κάρτας! Φταίει μήπως το καλώδιο ή για κάποιο λόγο η οθόνη μου δε μπορεί να απεικονίσει σωστά από dvi θύρα;;;

Help please...

Δημοσ.

Μάλλον φταίει το καλώδιο δοκίμασε ένα τέτοιο adapter και ίσως διορθωθεί το πρόβλημα..

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με έναν adapter όπως τον παραπάνω που του είχα βάλει..

Δημοσ.

Όπως λέει και ο snakes ίσως να είναι το καλώδιο, αλλά ίσως και πιθανό κατα τη γνώμη μου είναι να παίζει κάτι με την ρύθμιση της οθόνης. Η δικιά μου έχει κάτι phase και tracking για το αναλογικό.

Δημοσ.

Κοίταξα εξαντλητικά τις ρυθμίσεις της οθόνης και δε βρήκα κάτι...Οπότε λογικά καλώδιο (κι ήταν καινούριο κι έκανε κ 10€ μαμώ το πλαίσιό μου μέσα). Παρήγγειλα ανταπτοράκι, ελπίζω να είναι αυτό και να μην δώσω πάλι τζάμπα λεφτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...