kthanos86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κάποιος driver για P5S800-VM/S Αsus win 7 για κάρτα γραφικών? Δεν μπορώ να τη βρω
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.softwarepatch32.net/flreal-256e-graphics.htm
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Στην σελίδα της asus έχει driver για vista κατέβασε αυτά, αν δεν περαστούν απευθείας μόνο με απλό κλικ τότε θα πρέπει να τους περάσεις μέσα από την διαχείριση συσκευών.
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Στην σελίδα της asus έχει driver για vista κατέβασε αυτά, αν δεν περαστούν απευθείας μόνο με απλό κλικ τότε θα πρέπει να τους περάσεις μέσα από την διαχείριση συσκευών. Είσαι σίγουρος? Εγώ πάντως ΔΕΝ τους βρήκα: http://uk.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5S800VM/#download Μόνο bios και utilities έχει για vista εδώ.
kthanos86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Joshua έψαξα και με το driver Genius αλλά δεν βρήκα κάτι αυτό το site που έβαλες έχει το detective αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά εδώ δεν έχει crack
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ε κάνε το ίδιο αλλά με τους driver για XP ,δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Με την ίδια λογική ας δοκιμάσει και drivers από 98 ή linux... δεν έχει να χάσει κάτι!! Joshua έψαξα και με το driver Genius αλλά δεν βρήκα κάτι αυτό το site που έβαλες έχει το detective αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά εδώ δεν έχει crack kthanos η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών την SIS Real 256 graphics. Αυτό το site που σου έδωσα έχει drivers για win7 για τη συγκεκριμένη κάρτα. Αυτό ακριβώς δεν ήθελες? Όσο για αυτά που λες δεν σε πιάνω, τι είναι το "detective" που έχει το site που σου έδωσα? Επίσης τι crack δεν έχει?
kthanos86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Όσο για αυτά που λες δεν σε πιάνω, τι είναι το "detective" που έχει το site που σου έδωσα? Επίσης τι crack δεν έχει? Στο site που μου έστειλες δεν είχε driver για την κάρτα γραφικών αλλά ένα πρόγραμμα ο detective... Τώρα ξαναέβαλα τα xp να δω αν μου δουλεύει καλά...
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Με την ίδια λογική ας δοκιμάσει και drivers από 98 ή linux... δεν έχει να χάσει κάτι!! Ακόμα και στην σελίδα που δίνεις εσύ σχεδόν για όλους τους driver λέει ότι είναι από win 95 μέχρι και 7, οπότε.... (και όντος αν πας να κατεβάσεις κάποιο αρχείο δεν κατεβάζει τον driver αλλά αυτό που λέει ο kthanos )
cabdik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Στο site που μου έστειλες δεν είχε driver για την κάρτα γραφικών αλλά ένα πρόγραμμα ο detective... Τώρα ξαναέβαλα τα xp να δω αν μου δουλεύει καλά... κατι δεν παει καλα...!! εμενα ανοιγει κανονικα σελιδα που εχει driver Download....... EDIT. εχουν δικιο! δεν κατεβαζει driver για SIS. αλλα το driver detective...!!!
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Στο site που μου έστειλες δεν είχε driver για την κάρτα γραφικών αλλά ένα πρόγραμμα ο detective... Τώρα ξαναέβαλα τα xp να δω αν μου δουλεύει καλά... Όντως, στο site που σου έδωσα δίνει το driver detective. Το έψαξα λίγο παραπάνω και δεν βρήκα κάτι άλλο, sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα