Προς το περιεχόμενο

Asus driver

kthanos86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σελίδα της asus έχει driver για vista κατέβασε αυτά, αν δεν περαστούν απευθείας μόνο με απλό κλικ τότε θα πρέπει να τους περάσεις μέσα από την διαχείριση συσκευών.

Δημοσ.

Στην σελίδα της asus έχει driver για vista κατέβασε αυτά, αν δεν περαστούν απευθείας μόνο με απλό κλικ τότε θα πρέπει να τους περάσεις μέσα από την διαχείριση συσκευών.

Είσαι σίγουρος? Εγώ πάντως ΔΕΝ τους βρήκα:

http://uk.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5S800VM/#download

Μόνο bios και utilities έχει για vista εδώ.

Δημοσ.

Joshua έψαξα και με το driver Genius αλλά δεν βρήκα κάτι αυτό το site που έβαλες έχει το detective αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά εδώ δεν έχει crack

Δημοσ.

Με την ίδια λογική ας δοκιμάσει και drivers από 98 ή linux... δεν έχει να χάσει κάτι!!

Joshua έψαξα και με το driver Genius αλλά δεν βρήκα κάτι αυτό το site που έβαλες έχει το detective αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά εδώ δεν έχει crack

kthanos η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών την SIS Real 256 graphics. Αυτό το site που σου έδωσα έχει drivers για win7 για τη συγκεκριμένη κάρτα. Αυτό ακριβώς δεν ήθελες?

Όσο για αυτά που λες δεν σε πιάνω, τι είναι το "detective" που έχει το site που σου έδωσα? Επίσης τι crack δεν έχει?

Δημοσ.

Όσο για αυτά που λες δεν σε πιάνω, τι είναι το "detective" που έχει το site που σου έδωσα? Επίσης τι crack δεν έχει?

Στο site που μου έστειλες δεν είχε driver για την κάρτα γραφικών αλλά ένα πρόγραμμα ο detective...

Τώρα ξαναέβαλα τα xp να δω αν μου δουλεύει καλά...

Δημοσ.

Με την ίδια λογική ας δοκιμάσει και drivers από 98 ή linux... δεν έχει να χάσει κάτι!!

Ακόμα και στην σελίδα που δίνεις εσύ σχεδόν για όλους τους driver λέει ότι είναι από win 95 μέχρι και 7, οπότε....

(και όντος αν πας να κατεβάσεις κάποιο αρχείο δεν κατεβάζει τον driver αλλά αυτό που λέει ο kthanos )

Δημοσ.

Στο site που μου έστειλες δεν είχε driver για την κάρτα γραφικών αλλά ένα πρόγραμμα ο detective...

κατι δεν παει καλα...!! εμενα ανοιγει κανονικα σελιδα που εχει driver Download.......

EDIT. εχουν δικιο! δεν κατεβαζει driver για SIS. αλλα το driver detective...!!!

post-121902-0-21539700-1346833421_thumb.jpg

Δημοσ.

Όντως, στο site που σου έδωσα δίνει το driver detective.

Το έψαξα λίγο παραπάνω και δεν βρήκα κάτι άλλο, sorry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...