apostol1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε ορισμενοι.δεν θελω το iphone μου να το εχει η μιση ελλαδα.δεν μου αρεσει καθολου αυτο Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και η τιμη απο μονη της για ενα iphone δεν λεει τιποτα. Για αλλους τα 800ευρο ειναι λιγα. Εγω προσωπικα ηθελα να ειναι πιο ακριβο για να μην αγοραζεται ευκολα απο τις μεγαλες καταναλωτικες μαζες. Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό σε καλύπτει ή θες κάτι "πιο καλό"; 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε ορισμενοι.δεν θελω το iphone μου να το εχει η μιση ελλαδα.δεν μου αρεσει καθολου αυτο Sent from my iPhone using Insomnia Το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Μειώνονται οι δυνατότητές του? Πέφτει η μπαταρία του? Γιατί?
g1zmo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε ορισμενοι.δεν θελω το iphone μου να το εχει η μιση ελλαδα.δεν μου αρεσει καθολου αυτο Sent from my iPhone using Insomnia Οποτε φανταζομαι εχεις γκομενο κ οχι γκομενα αφου γκομενα εχουμε ολοι... και φανταζομαι στο δρομο που μενεις εχεις απαλοτριωσει ολα τα οικοπεδα... πες αληθεια, εκ γεννετης η καποια εμπειρια? 1
qsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε ορισμενοι.δεν θελω το iphone μου να το εχει η μιση ελλαδα.δεν μου αρεσει καθολου αυτο Sent from my iPhone using Insomnia υπαρχουν πολλα αξιολογα android που δε τα χει η μιση ελλαδα οπως τα iphone , ορμα! εγω παντως ξεχωριζω με το κινητο μου και ολοι με ρωτανε τι ειναι αυτο και νιωθω μοναδικος και ιδιαιτερος
apostol1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ακομα δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε. μηπως ειναι κακο να χαλαω τα χρηματα που οι γονεις μου εβγαλαν με τοσο κοπο? μηπως ειναι κακο οτι εχω και στη συγκεκριμενη περιπτωση το iphone μου να μην μπορει να το παρει ο καθενας?μηπως ειναι κακο που οτι θελω να ψωνιζω να ειναι ποιοτικο και ακριβο?που ειμαι λαθος?μηπως ειναι κακο που θελω το iphone που μου αρεσει να φτασει τα 1000ευρο?δεν μπορω να καταλαβω.
qsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ακομα δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε. μηπως ειναι κακο να χαλαω τα χρηματα που οι γονεις μου εβγαλαν με τοσο κοπο? μηπως ειναι κακο οτι εχω και στη συγκεκριμενη περιπτωση το iphone μου να μην μπορει να το παρει ο καθενας?μηπως ειναι κακο που οτι θελω να ψωνιζω να ειναι ποιοτικο και ακριβο?που ειμαι λαθος?μηπως ειναι κακο που θελω το iphone που μου αρεσει να φτασει τα 1000ευρο?δεν μπορω να καταλαβω. πιστευω οτι τρολλαρεις , αλλα ας απαντησω.. δε το θεωρω καθολου κακο να τρως τα λεφτα των γονιων σου ισα ισα, φατα πριν στα φανε το iphone σου λιγο πολυ μπορει να το παρει ο καθενας ετσι κι αλλιως , δε μιλαμε για ferrari το προβλημα σου παντως ειναι να μη μπορει να το παρει ο καθενας και οχι να ξεφραγκιαζεσαι ?
NikosPanorama Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τρέξε κόσμεεεεε..... πραγματικά, αν δεν αλλάξει κάτι σοβαρό στο 5, είναι χαζό να το πάρει κανείς...ας περιμένει το 5S-6 μπας και αλλάξει κάτι.
nemesiskp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παντως ξεχωριζω με το κινητο μου και ολοι με ρωτανε τι ειναι αυτο και νιωθω μοναδικος και ιδιαιτερος offtopic Αυτο το παθαινω εγω με το u8800 της huawei.Με ρωτανε τι μαρκα ειναι;Λεω βρειτε το.Μια μερα ψαχνανε 4 ατομα να δουνε τι σκατα ειναι και δεν μπορουσανε."Htc ειναι ρε,Καλα εισαι μ@λ@κ@ς το νεο της lg ειναι κτλ" .Δεν νιωθω μοναδικος(σιγα το κινητο στο κατω κατω) αλλα εχει πλακα να τους βλεπεις να σφαζονται.Εντωμεταξυ δεν ειχανε παρει χαμπαρι οτι φοραει θηκη που αμα την βγαζανε θα φαινοτανε η μαρκα. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ακομα δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε. μηπως ειναι κακο να χαλαω τα χρηματα που οι γονεις μου εβγαλαν με τοσο κοπο? μηπως ειναι κακο οτι εχω και στη συγκεκριμενη περιπτωση το iphone μου να μην μπορει να το παρει ο καθενας?μηπως ειναι κακο που οτι θελω να ψωνιζω να ειναι ποιοτικο και ακριβο?που ειμαι λαθος?μηπως ειναι κακο που θελω το iphone που μου αρεσει να φτασει τα 1000ευρο?δεν μπορω να καταλαβω. Ξανά: Το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Μειώνονται οι δυνατότητές του? Πέφτει η μπαταρία του? Γιατί?
aris1986 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και η τιμη απο μονη της για ενα iphone δεν λεει τιποτα. Για αλλους τα 800ευρο ειναι λιγα. Εγω προσωπικα ηθελα να ειναι πιο ακριβο για να μην αγοραζεται ευκολα απο τις μεγαλες καταναλωτικες μαζες. Sent from my iPhone using Insomnia Σαν φανταράκι στο στρατό μιλάς. Και τελειώνοντας :"μήπως εχεις 50 λεπτα να πάρω ενα καφέ απο το μηχάνημα ψηλέ; Έχω μόνο χοντρά απάνω μου". 2
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πως μπορείς να αισθάνεσαι "ξεχωριστός" αν το έχει όλο το popolo, ακόμα και η κουτσή Μαρία; Καλά δεν λέω ρε Αποστόλη;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αν περιμένεις να αισθανθείς ξεχωριστός από ένα κινητό, μάλλον υπάρχει προβλημα και τα λεφτά -εφόσον υπάρχουν- πρέπει να πανε σε κάποιον ειδικο, παρά στο κινητό. 11
ColdFusion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι εγωιστικό να ζητάει κάποιος να αυξηθεί η τιμή του κινητού για να μην το αγοράζουμε εμείς οι υπόλοιποι οι "φτωχοί".Πραγματικά διαστροφικος συλλογισμός!!!!Τώρα όσο αναφορά τη συσκευή όπως και με το galaxy s3 είναι πάρα πολύ ακριβή , κανένας όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιον αν την αγοράσει ,είτε έχει χρήματα είτε όχι.Εξάλλου είναι αρκετά άτομα που περιορίζουν πολλά πράγματα για να,αγοράσουν ένα κινητό. Ελπίζω με την έλευση του iPhone 5 να μειωθούν και οι τιμές στα υπόλοιπα κινητά Android.. Sent from my GT-I9000 using Insomnia
samplist Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 το iphone σου λιγο πολυ μπορει να το παρει ο καθενας ετσι κι αλλιως , δε μιλαμε για ferrari Ο καθένας, σε ποιά χώρα; Γιατί αν μιλάς για τη Σουηδία ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα