Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και παλι μου ειχατε προτινει ενα πισι πριν 1-2 μερες αλλα οπος μου ειπε ο τιπας στο καταστιμα δν εχει τον phenom II X4 965 εχετε μιπως να μου προτινετε κατι αλλο μιπος καπιο intel????

Αυτο ειναι το πισι που ειχατε πει το μπατζετ ειναι 730 μαχ με οθονη καμερα και πλικτρολογιο....

post-246203-0-23570500-1346776895_thumb.png

Δημοσ.

α) 760 μαζί με SSD (screenshot). Η σύνθεση που έβαλες ΔΕΝ έχει SSD

β) ~660 χωρίς αυτόν.

γ Χωρίς SSD και με 8GB RAM+Cooler ~ 710

δ) το γ με 23αρα οθόνη LGIPS231P ~740 (ίσως η καλύτερη επιλογή)

Infoworld

post-71156-0-37201800-1346778557_thumb.png

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά χαζή δικαιολογία για να συμβιβαστείς με κάτι χειρότερο (FX6100, i3-2xxx) γιατί είναι δίπλα στο σπίτι του και όχι κάποια χιλ παραπέρα

Γαλάτσι είναι το Infoworld

Δημοσ.

μπορω να παω και να το αγορασω απο εκει γτ δν θελο απο ιντερνετ θελω να παω στο μαγαζι....

Δημοσ.

Που να ξέρω. Φαντάζομαι ΝΑΙ. Τηλέφωνο έχει, φυσικό μαζί είναι, κάλεσέ τους και ρώτα τους. Τα περισσότερα αν όχι όλα από αυτά που σου έβαλα τα έχει ως "Αμεσα Διαθέσιμα" Μπορεί να λεν ότι να'ναι όμως

http://www.info-world.gr/pegasus/h002/keim.php?tkeim=3000003&tb=d01&pcode=D01_CD3000003

Δημοσ.

Ρε Dino θα με τρελάνεις κι εσύ? Του βρήκα σύνθεση με τα ίδια πράγματα 50 ευρώ φθηνότερα και θα πάρει κάτι χειρότερο (και ακριβότερο) μόνο και μόνο γιατί είναι δίπλα????

Ένα τέταρτο με το αμάξι είναι...

Δημοσ.

Ο δρόμος που έβαλες που περνάει μέσα από Κυψέλη, Πατήσια, είναι στενός μονόδρομος και περνάει και λεωφορείο με συνεχείς στάσεις που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Δεν νομίζω ότι συμφέρει. :P

Μάθε λίγο από πρωτεύουσα που έχεις να πας από τοτε που έπαιξε ο Άρης τελικό κυπέλλου...

Δημοσ.

μιπος να παρω το cpu απο αλλο μαγαζι και ολο το υπολιπο απο το mg manager η με σημφερει καλητερα αυτο????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...