bill777 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν παιχνιδια που παιζοντε με πιστολια στο ps3 η στο 360 με την βοηθεια του move η του kinect? Ειχα δει σε ενα επεισοδιο του breaking bad τον jessy να παιζει το RAGE με πιστολι και οχι με joypad , αλλα λιγο που εψαξα ειδα οτι δεν γινεται στην πραγματικοτητα. Υπαρχει μηπως σε αλλο game κατι τετοιο?
naruto14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν παιχνιδια που παιζοντε με πιστολια στο ps3 η στο 360 με την βοηθεια του move η του kinect? Ειχα δει σε ενα επεισοδιο του breaking bad τον jessy να παιζει το RAGE με πιστολι και οχι με joypad , αλλα λιγο που εψαξα ειδα οτι δεν γινεται στην πραγματικοτητα. Υπαρχει μηπως σε αλλο game κατι τετοιο? Killzone 3 Resistance 3 Τα πιο γνωστά που ξέρω για το move. υπάρχουν και άλλα βέβαια.
kajwbtfe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Time crisis που εχει δικο του πιστολι και οχι του move.
bill777 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει παιχνιδι που να παιζεται εξολοκληρου με πιστολι και οχι με jopad? δηλαδη τον χαρακτηρα να μην τον κινουμε εμεις, αλλα να κινηται απο το παιχνιδι και εμεις μονο να πυροβολαμε...
kajwbtfe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το Time Crisis που σου λεω πιο πανω rail shooting ειναι.Ριξε και καμια ματια στο γκουγκλη ρε παιδι μου σε αυρα που σου προτινουμε...
bill777 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ok... παντως κατι σαν το shoot ψαχνω, αλλα σε σοβαρο παιχνιδι με γραφικα επιπεδου rage κλπ
naruto14 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ok... παντως κατι σαν το shoot ψαχνω, αλλα σε σοβαρο παιχνιδι με γραφικα επιπεδου rage κλπ Δες τι Time Crysis τότε . Παίζει με με move. http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Crisis:_Razing_Storm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα