rosgr100 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα λοιπον εχω την antec kuhler 920 και ψαχνω να παρω δυο ανεμιστηρες γιατι οι εργοστασιακοι ειναι μαπα...θελω λοιπον να μου προτεινετε οτι καλυτερο υπαρχει σε σχεση αποδοσης/ηχου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.eworld.co...s/details/2148/ http://www.bequiet.com/en/casefans/269 check them! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα λοιπον εχω την antec kuhler 920 και ψαχνω να παρω δυο ανεμιστηρες γιατι οι εργοστασιακοι ειναι μαπα...θελω λοιπον να μου προτεινετε οτι καλυτερο υπαρχει σε σχεση αποδοσης/ηχου! Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα (έχω την 620 αλλά και έχω βγάλει τα μάτια μου στο ΝΕΤ για τις Kuhler). Εκτός αν θες να δώσεις 25 ευρώ για ανεμιστήρες (ο καθένας...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Kuhler). Kuehler. Έχει umlaut. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Arctic F12 ή Arctic F12 PWM εχουν 74 CFM και δουλευουν στις 1350rpm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα (έχω την 620 αλλά και έχω βγάλει τα μάτια μου στο ΝΕΤ για τις Kuhler). Εκτός αν θες να δώσεις 25 ευρώ για ανεμιστήρες (ο καθένας...) εισαι ευχαριστημενος απο την 620 ??????σκεφτομαι να την παρω αλλα δεν εχω δει γνωμες προσ το παρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να παω σε NOCTUA NF-F12 PWM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα χτυπησα Noctua NF-F12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα χτυπησα Noctua NF-F12 23,60 ωχ η καρδία μου τελικά τη λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα