Προς το περιεχόμενο

Ups Inovatec compact 1600va

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.επεσε στα χερια μου αυτο το ups (απο ξαδερφο) που αναφερω στον τιτλο.το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο Ups οποτε θα ηθελα να μαθω ουσιαστικα,τι Ups ειναι,ποσα watt μπορω να τροφοδοτισω (στην περιπτωση μας το Pc της υπογραφης) και γενικοτερα εαν ειναι καθολου ποιοτικο και τι πρεπει να προσεξω.δειχνει να δουλευει οκ χωρις περιεργους θορυβους και με φορτισμενες μπαταριες.

post-164700-0-51569200-1346768950_thumb.jpg

post-164700-0-21830500-1346768972_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαλιστα.thanks :-) αρα ειμαι πολυυυ οκ.το θεμα ειναι οτι δεν κραταει καθολου η μπαταρια.βεβαια λιγο με ενδιαφερει αυτο μιας και δεν το χρειαζομαι.κυριως το θελω για προστασιες απο το ρευμα.οποτε,εξιζει να το κρατησω ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι,αν και η εννοια του ειναι να μπορεσει να κρατησει εστω και λιγο για να προστατευσει τους δισκους απο ξερo shutdown και να προλαβεις να παρεις backup την δουλεια σου.

Πολλα ups αν ψοφησουν οι μπαταριες κανουν διαφορα προβληματα ,απο το να μην αναβουν ,να δουλευουν μονο οι ανεμιστηρες και ενα σωρο αλλα.

Αφου λοιπον σου δουλευει και σε βολευει,ασ'το ετσι

Επεξ/σία από Roger
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλα ups αν ψοφησουν οι μπαταριες κανουν διαφορα προβληματα ,απο το να μην αναβουν ,να δουλευουν μονο οι ανεμιστηρες και ενα σωρο αλλα.

+1. Το κακό με τα μεγάλα UPS (όπως το συγκεκριμένο που ρωτάς, Θάνο) είναι ότι το κόστος αγοράς νέων μπαταριών μολύβδου «τσούζει» αρκετά... :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...