Superuser Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποιος είχε μεζούρα στην πόρτα και τις μέτραγε.Εσύ να βάλεις και ζυγαριά. Μπα δεν χρειάζεται,κόβει το μάτι μου..και ως γνωστόν, τα κιλά,o βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται Δεν θέλω να το κάνω vs το θέμα αλλά αν σας αφήσουμε χαλαρές.μην πω πως γίνεστε χαχα τώρα το είδα! κατά λάθος έφυγε το 6. 59 κιλά είμαι. από ύψος είμαστε εντάξει? Ιδανικότατο.Τώρα μένει να δούμε το Ε9 και βιβλιάρια καταθέσεων για να σχηματίσουμε ολοκληρωτική εικόνα Ταύρος είσαι;τα είχα παλιά με δυο ταυρίνες
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή που φέρνει και τις φίλες τις Υ.Σ. συμφωνώ με τον αποπάνω. Όρκες
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 you mirin my aesthetics ? μπετα μειλ ματσ ?
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοούν όταν κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι που το φτύνουν και το κουνάνε πέρα δώθε και λένε "τακα τουκα" ...;;;;;;
taurus-a68 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μπα δεν χρειάζεται,κόβει το μάτι μου..και ως γνωστόν, τα κιλά,o βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται Δεν θέλω να το κάνω vs το θέμα αλλά αν σας αφήσουμε χαλαρές.μην πω πως γίνεστε Ιδανικότατο.Τώρα μένει να δούμε το Ε9 και βιβλιάρια καταθέσεων για να σχηματίσουμε ολοκληρωτική εικόνα Ταύρος είσαι;τα είχα παλιά με δυο ταυρίνες και με τις δύο μαζί? εντυπώσεις?
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μην λέμε ότι θέλουμε, (αν και αυτό που θα σας πω το ξέρετε απλά μερικοί δεν το παραδέχεστε) ο έρωτας περνάει, η αγάπη όχι. εγώ κατά καιρούς την πάθαινα και τώρα δεν νιώθω τίποτα, ο έρωτας όμως μπορεί να διαρκέσει για αρκετό καιρό αν σου έρθει ξαφνικά και φύγει ξαφνικά εγώ ακόμα (μετά από 2 χρόνια) έχω στο μυαλό μου μια κοπέλα που την είδα μόνο 1 φορά... και καλύτερα που δεν την ξαναείδα να μην χαθεί αυτό νοιώθω. (δεν την θυμάμαι κιόλας φυσιογνωμικά τώρα και σκάω , είναι ωραία που δεν γνωρίζω...
santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά το στάδιο του έρωτα είναι το στάδιο της αφοσίωσης και αγάπης όπως λες. Αποφασίζεις αν θες να συνεχίσεις με εκείνο τον άνθρωπο και συνεχίζεις επειδή τον αγαπάς. Ζευγάρια σε μεγάλες ηλικίες που βλέπετε και φέρονται γλυκά ο ένας στον άλλον δεν είναι λόγο έρωτα αλλά λόγο του πως είναι σαν άνθρωποι. Δεν έχετε τύχει να ξέρετε πιο "κρύους" ανθρώπους που να μην δείχνουν τι νιώθουν; Αυτοί τι σημαίνει ότι δεν αγαπάνε; Όχι.... Και μάλιστα αγαπάνε σαν τους άλλους, το ότι δεν το δείχνουν όμως σε μεγάλη ηλικία πχ αν είναι παντρεμένοι δεν είναι ότι "α αυτοί δεν είναι ερωτευμένοι ενώ οι άλλοι ήταν..." κανένας δεν είναι απλά αγαπάνε. Εσένα σου έτυχε, αυτός ο έρωτας (που βλέπεις μια και "κεραυνοβόλα" την ερωτεύεσαι άντε να κρατήσει μερικές βδομάδες....). Ο έρωτας με ανταπόκριση όμως κρατάει πολύ παραπάνω. Ακόμα και αν χωρίσετε για κάποιον λόγο θα συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένος για κάμποσους μήνες....
Superuser Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 και με τις δύο μαζί? εντυπώσεις? Όχι βρε..δεν μου αρέσει το διπλό Εντυπώσεις; δεν πρόλαβα να σχηματίσω 3 μήνες με την κάθε μία Με την μικρή λόγω απόστασης Και με την άλλη μικρή αλλά προσωρινά διαζευγμένη(με παιδί) είπε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον καμένο-αλκοολικό Ταυρινες;υπομονή,προσγειωμένες,εκλεπτυσμένες, θέλουν ασφάλεια,αναποφάσιστες, βαριούνται εύκολα, δεν γκρινιάζουν όχι πολύ έξυπνες αλλά πολύ ξύπνιες, πιστές αν ερωτευθούν,εκδικητικές αν τις ρίξεις,και πολλά αλλά... Πανέμορφες όμως...
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ξεράσουμε μάλλον. (και όχι από το ζάχαρο) 4
Superuser Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι να κάνουμε ρε μάγκες, μας αρέσει να συζητάμε για ανθρώπινες σχέσεις και όχι για το αν κάνει "μπουκάλι" o επεξεργαστής με την κάρτα γραφικών Άλλωστε o τίτλος του thread λέει "o-η ιδανικός σύντροφος" και όχι o-η ιδανική κάρτα γραφικών.. Και εσύ βρούτε μοντερέτορα; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από Superuser 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως μίλαγα για την αναφορά στα ζώδια, και ελπίζω να ειπώθηκε για πλάκα (αν και δεν τρέφω πολλές ελπίδες)...
apd453 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Για τη σούπα του σαλιάρη θα χρειαστούμε: 1 λίτρο σάλια. 2 κούπες ανθρώπινες σχέσεις καβουρδισμένες 1 κ.γ. ζόδια 1 κ.σ. αποτυχημένους έρωτες ψιλοκομμένους. αδιαφορία για σεξ (όσο χρειαστεί) Τρόπος παρασκευής: Σε ένα μπολ αλείφουμε αδιαφορία για σεξ και ρίχνουμε, τα ψέματα, τα σάλια, τα ζόδια και τους αποτυχημένους έρωτες. Ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη εμπειρία. Προσοχή όχι πολύ ανακάτεμα γιατί θα παρεξηγηθεί. Ίσα, ίσα να πάρει μια όψη χορτασμένου από τη ζωή. Προσθέτουμε σιγά, σιγά τις κούπες με τις ανθρώπινες σχέσεις και αφήνουμε να σιγοβράζει σε ρομαντική φωτιά για μισή ώρα. tip: αν σας αρέσουν τα πικάντικα προσθέστε και λίγο πεντρεμένη. Καλή σας όρεξη. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η παραπάνω συνταγή είναι βγαλμένη από τη ζωή. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και η αναφορά μου σε αυτή γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο. 4
taurus-a68 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τι να κάνουμε ρε μάγκες, μας αρέσει να συζητάμε για ανθρώπινες σχέσεις και όχι για το αν κάνει "μπουκάλι" o επεξεργαστής με την κάρτα γραφικών Άλλωστε o τίτλος του thread λέει "o-η ιδανικός σύντροφος" και όχι o-η ιδανική κάρτα γραφικών.. Και εσύ βρούτε μοντερέτορα; Πολύ σωστά τα λες superuser! Και την πλάκα την παρεξηγούν εδώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα