santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μα όποιον ερωτευμένο και να ρωτήσεις θα σου πει το ίδιο πράγμα "αυτή είναι η μοναδική". Ειδικά στις ηλικίες 18-24. Μετά αλλάζουν γνώμη λόγο πείρας. Δεν μπορεί όοοοοοοοοοοοολοι οι ερωτευμένοι να βρήκαν την αδερφή ψυχή τους ρε συ! (και πολλοί μετά να χώρισαν και να βρήκαν άλλη/άλλον.....) something's wrong here......
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μεγαλύτερος όμως μπορείς να είσαι πιο συνειδητοποιημένος
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μα όποιον ερωτευμένο και να ρωτήσεις θα σου πει το ίδιο πράγμα "αυτή είναι η μοναδική". Ειδικά στις ηλικίες 18-24. Μετά αλλάζουν γνώμη λόγο πείρας. Δεν μπορεί όοοοοοοοοοοοολοι οι ερωτευμένοι να βρήκαν την αδερφή ψυχή τους ρε συ! (και πολλοί μετά να χώρισαν και να βρήκαν άλλη/άλλον.....) something's wrong here...... νομιζω καταλαβενεις αν ειναι η αδερφη ψυχη σου μετα απο μερικα χρονια, βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που το καταλαβαινεις στον πρωτο μηνα και δεν μπορεις να το εξηγησεις. παντως πιστευω οτι μονο με ενα ατομο στην ζωη σου μπορεις να φτασεις σε μεγαλο βαθμο δεσιματος. ολοι οι αλλοι θα ερχονται παντα δευτεροι.(το β ενικο ειναι για να μιλησω γενικως οχι για εσενα συγκεκριμενα)
santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 @stavi Ναι και θα καταλάβεις επιτέλους τι είναι ο έρωτας... Μπορεί να φτάσεις 22 χρονών και να πεις "κοίτα να δεις, οκ στα 16 μου νόμιζα ότι αυτή ήταν μοναδική και κλασσικές βλακείες της ηλικίας, όμως τώρα είμαι 22, για να το νομίζω αυτό στα 22 μου πρέπει να είναι αλήθεια δεν γίνεται".....όπα φρένο! ( ) ok είσαι συνειδητοποιημένος τώρα (μιλάω σε 3ο πρόσωπο), ναι δεν διαφωνώ ταιριάζετε αρκετά ως πολύ, ίσως έχετε και μερικά σπάνια κοινά.... ΑΛΛΑ η ιδανική/μοναδική δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ δεν είσαι τόσο τυχερός για να την βρήκες στο χωριό σου, στην πόλη σου, στην χώρα σου... Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα με διαλυμένες οικογένειες είτε επειδή η γυναίκα ερωτεύτηκε κάποιον, είτε ο άντρας, και μιλάμε για 40-50άριδες και συνομήλικους συντρόφους. Όλα είναι το ένστικτο της αναπαραγωγής, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου τα έχω διαβάσει... Τότε δηλαδή τι έγινε; τότε βρήκε τον έρωτα της ζωής του; Συγνώμη για την γλώσσα μου αλλά @@ που τότε βρήκε τον έρωτα της ζωής του, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τον έρωτα της ζωής του/της τον είχε βρει πιο πριν όταν παντρεύτηκε την γυναίκα του. Επίσης γιατί ερωτευόμαστε και μαλάκες/πουτάνες; Τι ταιριάζουμε και έτσι;......2 λέξεις φύση & καύλες (όσο ωμό και αν είναι). @evabb Πόσα χρόνια; 2-3 έχει επίδραση ο έρωτας, και μπορεί να συντηρηθεί καλά και να δήθεν-"αναβιώνετε" άντε άλλα 1-2. Είσαι σίγουρος φίλε (μιλάω σε 3ο πρόσωπο πάλι και μιλάω υποτίθεται σε άντρα γιατί η φύση μας λέει γάμα όποια βρεις* για να αναπαραχθείς επειδή είσαι ο καλύτερος και γιαυτό ξενοκοιτάμε (ναι πάλι δεν τα βγάζω από το μυαλό μου)) ότι αυτά τα 5 χρόνια συνειδητοποίησες ότι είναι αδερφή ψυχή σου ή απλά βαριέσαι να ξαναπεράσεις 5 "τέλεια" χρόνια με μια άλλη γυναίκα; Βαριέσαι να ξαναμπεις στον κόπο να φτιάξεις μια τόσο καλή σχέση; (και αν δεν βαριέσαι δεν ξέρεις αν θα βρεις κάτι καλύτερο, σαρέσει η ασφάλεια δεν θες να ρισκάρεις.....{όλες μου τις απαντήσεις στα "ερωτήματα" δεν τις καλύπτω πλήρως, δίνω 1-2 κοινά για όλους}) Όλα είναι θέματα κάλυψης του εαυτού μας και του εγωισμού μας παιδιά. Δεν υπάρχει κανένας "μαγικός" λόγος. Ρε Εύα, γενικά μου έχεις δώσει μια εντύπωση "ξέρω τι μου γίνεται", όταν λες "στον πρώτο μήνα και δεν μπορείς να το εξηγήσεις".... αλήθεια πιστεύεις ότι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τον έρωτα που στο κάνει αυτό; Σκέψου, πόσοι ερωτευμένοι το έχουν πει αυτό "δεν ξέρω γιατί αλλά.....αααααχχχ καρδούλες, λιποθυμιές..."; Ορμόνες, σε κάνουν ότι θέλουν, ορμόνες είναι ο έρωτας. Και κολλητοί να γίνεται σε 1 μήνα δεν τον ξέρεις καν σαν άνθρωπο. Κοίταξε κάτι, πρέπει ο άνθρωπος που είναι ένα ον με μυαλό να πειστεί για μερικά πράγματα. Οπότε εσύ πείθεις τον εαυτό σου (δεν αναφέρομαι σε εσένα κλασσικά, μην το πω 2.000 φορές χαχα) ότι είναι ο μοναδικός λέγοντας "μόνο με έναν μπορείς να φτάσεις σε τόσο μεγάλο βαθμό δεσίματος" ώστε να κάνεις τελικά παιδιά μαζί του, γιατί αν δεν βρεις τον κατάλληλο δεν θες. Το ότι έχεις πολύ δέσιμο με κάποιον είναι είτε επειδή αυτός προσπάθησε πολύ και κάνατε τόσο καλή σχέση, είτε επειδή εσύ, είτε επειδή και οι 2. Όταν συμμετέχεις (άρα ή εσύ ή και οι 2) λες, ποοοο κοίτα τι έχουμε χτίσει τελικά, δεν παίζει να το ξανακάνω με άλλον άντρα αυτό, δεν έχω και όρεξη. Αν ερωτευτείς θα έχεις ξανά όρεξη, το είχα πει σε άλλο θέμα νοραδρεναλίνη, τι έκσταση και μαλακίες. Και επίσης αν ήσουν εσύ το άτομο που προσπάθησε για την σχέση, τέρμα είσαι τέτοιου είδους άτομο, και με τον επόμενο που ερωτευτείς (όχι απλά επόμενο) θα κάνεις την ίδια προσπάθεια να τον γνωρίσεις να σε γνωρίσει κλπ κλπ. ΕΚΤΟΣ αν αυτό που λες "οι άλλοι θα έρχονται δεύτεροι" είναι επειδή θα έχεις φάει την πίκρα και έτσι θα αμύνεσαι και δεν θα θες να το ξαναπεράσεις αυτό οπότε όντως ούτε θα μάθεις κάποιον τόσο καλά όσο τον "πρώτο που έγινε" ούτε αυτός εσένα. Και ξέρεις τι; Όταν την φας πολλές φορές την πίκρα απλά θα πεις αυτό που λέει ο aledjo στο ανέκδοτο του "έναν με πολλά λεφτά θέλω....όλα τα άλλα στα @@ μου". *υπερβάλλω απλά θέλω να δώσω να καταλάβεις τι εννοώ Με όλα αυτά που έχω πει πάντως επειδή μπορεί να έχω παρεξηγηθεί να πω και την δικιά μου πλευρά. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας είναι ψεύτικος οπότε όλοι να φερόμαστε με ανασφάλειες, φοβίες, να μην ερωτευόμαστε και αν ναι να μην το δείχνουμε κλπ κλπ. Όχι, ο έρωτας υπάρχει, τον βιώνουμε μέσα από τις ορμόνες που φουλάρει τον εγκέφαλο, είμαι υπερ του έρωτα, δεν υπάρχει ποιο ωραίο πράγμα, και αθήνα-κρήτη να είναι, και θεσαλλονίκη-πάτρα είμαι υπερ μου αρέσει πως να το κάνουμε. (καλά εγώ προσωπικά δεν παίζει να το έκανα γιατί απλά ξέρω ότι την επόμενη φορά (ναι τώρα είμαι στο κενό ) που θα μου τύχει "ναι η μοναδική" αν είναι από άλλη πόλη θα πω "αχ κρίμα (ειρωνικά) ας βρω την μοναδική στην πόλη μου....χμμ και γιατί όχι στην περιοχή μου; θα βολεύει κιόλας". Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω "καταλάβει" - "μάθει" τι είναι ζω δυστυχισμένος και λέω, ααα μαλακίες... και νόμιζα πως....πφφφφ. ΟΧΙ καμία σχέση, και κάποτε θα πεθάνουμε δεν θα ζούμε για πάντα αυτό δεν σημαίνει πως πέφτουμε σε κατάθλιψη. Αλλά μας αρέσει να ζούμε στο ψέμα έτσι δεν είναι; Ενώ έχουμε δει πολλές πολύ ερωτικές σχέσεις να πεθαίνουν ακόμα νομίζουμε.... Τέλος πάντων το θέμα είναι αρκετά ανεξάντλητο και μπορεί να γίνει και πολύ θεωρητικό όσο εμβαθύνουμε και εκεί απλά ο καθένας λέει τι πιστεύει και δεν μπορεί να βγει και λάθος. Σαν το θεο, υπάρχει ή όχι; Είτε πιστεύεις πως ναι είτε πως όχι είναι οκ από εμένα, εφόσον δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο κανενός. (αυτό ήθελα να το γράψω κάπου αλλά δεν ήξερα που και το γράφω εδώ ->) ο έρωτας εξιδανικεύει τον σύντροφο, τον κάνει να νομίζουμε ότι "ναι και μένα αυτό είναι το αγαπημένο μου είδος ποτηριού" κλπ. Στις τέλειες σχέσεις που είστε ή που κάνατε, κάτι δεν σας τσίγκλαγε....ε; Κάτι που αμέσως το κρύβατε και το σβήνατε γιατί δεν θέλατε να πιστέψετε ότι υπάρχει έστω ένα μικρό πραγματάκι που να μην σας αρέσει στον άλλον....εφόσον είναι ο μοναδικός άλλωστε. Ε όλα αυτά και άλλα πολλά μπορούν πιστεύω να κάνουν κατανοητό ότι ο έρωτας δεν είναι ούτε "έναν άνθρωπο θα αγαπήσεις πραγματικά στη ζωή σου", ούτε καμία τέτοια ατάκα. Ούτε ακόμα "τον έρωτα τον βιώνει ο καθένας ξεχωριστά και είναι κάτι το ιδιαίτερο" τίποτα παιδιά, τίποτα! Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνουμε σύνθετα...
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αν και ποτέ δεν καθομαι να διαβάσω τόσο τεράστια ποστ, θα το διαβάσω γιατί σε λυπήθηκε η ψυχή μου που καθισες και το έγραψες 1
santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αν και ποτέ δεν καθομαι να διαβάσω τόσο τεράστια ποστ, θα το διαβάσω γιατί σε λυπήθηκε η ψυχή μου που καθισες και το έγραψες έχει άμεσο ενδιαφέρον εφόσον μιλάμε για θέμα σου σε ενδιαφέρει οπότε διαβάζεται εύκολα...
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ίσως και να ναι μούφα ο έρωτας, αλλά κάπως πρέπει να λειτουργήσουμε
javavall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ίσως και να ναι μούφα ο έρωτας, αλλά κάπως πρέπει να λειτουργήσουμε Με γυναίκα με τέτοια πιστεύω δεν θα έκανα ποτέ σοβαρή σχέση~
Superuser Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποια ζήτησε Ζυγό; Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό σου κάνει; Μακριά... είμαστε δύσκολοι (1.68 και 69;Εισαι 10 πανω) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2012 από Superuser
μαφαλντα Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (1.68 και 69;Εισαι 10 πανω) Κάποιος είχε μεζούρα στην πόρτα και τις μέτραγε.Εσύ να βάλεις και ζυγαριά.
taurus-a68 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ποια ζήτησε Ζυγό; Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό σου κάνει; Μακριά... είμαστε δύσκολοι (1.68 και 69;Εισαι 10 πανω) χαχα τώρα το είδα! κατά λάθος έφυγε το 6. 59 κιλά είμαι. από ύψος είμαστε εντάξει?
santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ίσως και να ναι μούφα ο έρωτας, αλλά κάπως πρέπει να λειτουργήσουμε δεν είναι μούφα...το ζούμε. Απλά το "γνώρισα τον ιδανικό/ιδανική" ή "την αδερφή ψυχή μου" είναι φαντασιώσεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με πάρα πολλούς ανθρώπους μπορείς να το νιώσεις αυτό, και με πολλούς θα ταιριάζετε. Βασικά αν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίζαμε και να κάναμε σχέση με πολλούς ανθρώπους (όταν λέω πολλούς εννοώ πολλούς) θα εκπλησσόμασταν με το με πόσους τελικά ταιριάζουμε και θα ήταν σαν τα αμάξια μετά που δεν ξέρεις ποιο να πάρεις, το ένα έχει θερμαινόμενο κάθισμα, το άλλο έχει ηλιοροφή, και τελικά διαλέγεις το πιο αντικειμενικά ωραίο ώστε να πουλάς και μούρη. χαχα τώρα το είδα! κατά λάθος έφυγε το 6. 59 κιλά είμαι. από ύψος είμαστε εντάξει? ναι αλλά λες τις απαιτήσεις σου, δεν λες και εσύ για τον εαυτό σου 2 πράγματα...όπως ηλικία, σπουδές, δουλειά, ζώδιο, μέγεθος σουτιέν
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 'Κωλάρα, βυζάρες και να μην θέλει λεφτά!' Χαχαχα κλαίω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα