santana99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά ο aledjo πλάκα έκανε, το έχω διαβάσει σαν ανέκδοτο αυτό κάπου, μην το παίζεται "ιστορία" όλοι σας και εμπειρία Σίγουρα αυτά που λέτε έχουν κάποια βάση αλλά καταρχήν το πως μπορείς να έχεις μια καλή σχέση με έναν άνθρωπο δεν είναι να βρεις ας πούμε κάποιον του είδους σου (πχ αν είσαι ευαίσθητη να βρεις ευαίσθητο, και κάφρο να βρεις αν φέρεσαι νορμαλ στην σχέση θα σε γουστάρει και αυτός με την σειρά του) άλλοι θέλουν να πάρουν πρώτα πριν δώσουν, και γενικά είναι ένα θέμα αλληλεπίδρασης, την ανιδιοτέλεια ξεχάστε την, αυτή στα παιδιά σας και άμα. (σίγουρα μπορεί αν έχετε διαφορετική άποψη αλλά αν το ψάξετε στο τέλος εκεί θα καταλήξετε). Και είναι γενικά πολύ σύνθετο το θέμα, μην ψάχνεται ιδανικό - αδερφή ψυχή γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Και το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι ο άνθρωπος είναι άπληστος (αναφέρομαι σε αρσενικά/θηλυκά, μην βλέπετε άπληστος και πείτε από μέσα σας κορίτσια "ναι τους μαλάκες, αχάριστοι είναι..."), συνεπώς αυτό μπορεί να τον επηρεάσει σε οποιονδήποτε τομέα στην ζωή του όπως στον τζόγο/δουλειά έτσι θα τον επηρεάσει και στις σχέσεις του, τον άνθρωπο ξαναλέω.
stavi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θεωρώ οτι το ιδανικό δεν υπάρχει. Είναι αδύνατον να μορφοποιηθούν όλα τα θέλω σου σ΄έναν μόνον άνθρωπο. Κάπου θα χαλάσει η συνταγή και αναγκαζόμαστε να κάνουμε περικοπές από αυτό που θέλουμε θεωρητικά καταλήγοντας να συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο αν θέλουμε να έχουμε κάποια σχέση ή να γνωρίσουμε πραγματικά κάποιον άνθρωπο. πιστεύω ότι μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που θα πεις 'yea, it feels right'
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που παίζει games και έτσι θα κατανοεί όταν θα του λέω να απομακρυνθεί από μένα και το λάπτοπ μου επειδή θα είμαι σε κρίσιμο σημείο. Αυτός με τον οποίο θα έχω άνεση να στέλνω τα πιο χαζά sms καφρίλας κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτός που θα με εμπνέει στο σεξ. Αυτός που θα έχει τέλεια σχέση με το σαπούνι και το νερό. Αυτός που πάντα θα μου το λέει αν έκανα κάτι λάθος και θα δίνει και μια συμβουλή της προκοπής. Ε αυτά πάνω κάτω 1
insomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που θα με εμπνέει στο σεξ. Αυτός που θα έχει τέλεια σχέση με το σαπούνι και το νερό. Και το βούτυρο κάνει δουλειά, τελευταίο ταγκό στο Παρίσι κιετς...
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που παίζει games και έτσι θα κατανοεί όταν θα του λέω να απομακρυνθεί από μένα και το λάπτοπ μου επειδή θα είμαι σε κρίσιμο σημείο. Αυτός με τον οποίο θα έχω άνεση να στέλνω τα πιο χαζά sms καφρίλας κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτός που θα με εμπνέει στο σεξ. Αυτός που θα έχει τέλεια σχέση με το σαπούνι και το νερό. Αυτός που πάντα θα μου το λέει αν έκανα κάτι λάθος και θα δίνει και μια συμβουλή της προκοπής. Ε αυτά πάνω κάτω βασικο και deal breaker αν δεν ισχυει. 2
NickTG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που παίζει games και έτσι θα κατανοεί όταν θα του λέω να απομακρυνθεί από μένα και το λάπτοπ μου επειδή θα είμαι σε κρίσιμο σημείο. Αυτός με τον οποίο θα έχω άνεση να στέλνω τα πιο χαζά sms καφρίλας κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτός που θα με εμπνέει στο σεξ. Αυτός που θα έχει τέλεια σχέση με το σαπούνι και το νερό. Αυτός που πάντα θα μου το λέει αν έκανα κάτι λάθος και θα δίνει και μια συμβουλή της προκοπής. Ε αυτά πάνω κάτω Τα 4 από τα 5 τα έχουμε... Μένει να δοκιμάσουμε το τελευταίο.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 αααααα εχεις την sailor venus για αβαταρ τωρα το προσεξα εμενα η αγαπημενη μου ηταν η sailor jupiter, ε και η sailor moon ενοειται. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Α! Επίσης ο ιδανικός είναι αυτός που θα συζητάει μαζί μας για την sailor moon! Μουαχαχάχ! 1
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Α! Επίσης ο ιδανικός είναι αυτός που θα συζητάει μαζί μας για την sailor moon! Μουαχαχάχ! ο δικος μου εβλεπε sailor moon οταν ηταν μικρος γιατι ηταν λεει ωραια γκομενακια και εκει που μεταμορφωνονταν εμοιαζαν ψιλοτσιτσιδες :lol: απο μικρος στα βασανα! 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως έμοιαζαν τσίτσιδες πάντως. Ήξεραν τί έκαναν ρε οι παλιοί σχεδιαστές anime έδιναν χαρά και στα κοριτσάκια και στα αγοράκια. Και βγαίνω off-topic, I know, sorry mods! 1
NickTG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό ήταν πάντως το Sailor moon μέχρι που έβαλαν 10 διαφορετικές Sailor και ο άλλος άλλαζε από καλός σε κακός και τούμπαλιν. Εκεί το βαρέθηκα. 1
santana99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 πιστεύω ότι μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που θα πεις 'yea, it feels right' δεν διαφωνώ όμως δεν έχεις προσέξει ότι όποτε ερωτεύεσαι κάποιον λες "αυτός είναι", και ειδικά αν περάσετε και 1-2 χρόνια μαζί (που είναι τα χρόνια του έρωτα) θα πεις και ένα "πιστεύω ότι μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον"; (αναλόγως και την ηλικία σου βέβαια κλπ...) ΟΛΑ αυτά είναι τρικ του έρωτα, μας τα κάνει η φύση για να αναπαραχθούμε. Και εφόσον οι άνθρωποι δεν είμαστε ζώα και έχουμε ευθύνες, ζούμε στην κοινωνία και δεν μπορούμε απλά να γονιμοποιήσουμε και να φύγουμε και να ξαναγονιμοποιήσουμε αλλού, μας δίνει μια ψευδαίσθηση τόσο δυνατή ότι είναι "ο/η μοναδικός/κή" και έτσι "θέλουμε να κάνουμε παιδιά μαζί του/μαζί της". Οπότε απλά περνάμε στα κριτήρια που θέλει ο καθένας, όπως γράφουν πολλοί εδώ. Και αυτή είναι η αλήθεια. Το έχω ξαναπει, ο έρωτας δεν είναι παραμύθι, ερωτεύεσαι κάποια πράγματα που σου αρέσουν και απαιτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα