taurus-a68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1. να είναι μεταξύ 1.70-1.78 (προτιμώ λίγο τις κοντές) 2. δεν μου αρέσει το έντονο κόκκινο-ξανθό μαλλί (ας έχει οτιδήποτε άλλο) 3. να έχει λίγο στήθος αλλά όχι πολύ μεγάλο 4. ωραίο κ...ακι στρογγυλό να ευχαριστιέται το χέρι και το... 5. χαμηλών τόνων, μην έχει μεγάλες προσδοκίες για μεγάλα αμάξια κλπ... 6. γλυκιά, θέλω το κάτι ιδιαίτερο όχι να είναι απλά γλυκιά 7. να ταιριάζουν τα γούστα και η καθημερινότητά μας. 8. να μην είναι ψωνάρα, θέλω μια απλή κοπέλα. 9. να είναι ώριμη και όχι κανα κοριτσάκι. ..... κι εμείς οι κοκκινομάλλες τι θ΄απογίνουμε? και είμαι και ποδοσφαιρόφιλη!!! 1
kostask91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 κι εμείς οι κοκκινομάλλες τι θ΄απογίνουμε? και είμαι και ποδοσφαιρόφιλη!!! καποιος θα βρεθει και σας να σας παρει
johnieXoX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 kg; ύψος; δώσε καμιά πληροφορία και όλο και κάπου θα σε προωθήσουμε..
taurus-a68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 kg; ύψος; δώσε καμιά πληροφορία και όλο και κάπου θα σε προωθήσουμε.. 1,68ύψος 69 κιλά τον θέλω άνετο στο οικονομικό θέμα! και σκορπιό στο ζώδιο!
NickTG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1,68ύψος 69 κιλά τον θέλω άνετο στο οικονομικό θέμα! και σκορπιό στο ζώδιο! Τα χαλάμε στο ζώδιο. Κρίμα.
g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αναζητείται χορηγός με ζώδιο σκορπιό. Πληροφορίες ενταύθα. 3
johnieXoX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 τον θες και άνετο στο οικονομικό θέμα τέτοια εποχή.. χμ.. έχω έναν άνετο οικονομικά, αλλά παρθένο στο ζώδιο και έναν πιο πιεσμένο σε κριό... σε σκορπιό δεν διαθέτω κάτι.. υ.γ. η κοπέλα τουλάχιστον το είπε από την αρχή.. οικονομικά άνετο.. όλα τα άλλα περισσεύουν. όποιος έχει οικονομικά άνετο σκορπιό που ενδιαφέρεται για μια sexy κοκκινομάλλα με πλούσιες καμπύλες ας κάνει το κονέ..
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1,68ύψος 69 κιλά τον θέλω άνετο στο οικονομικό θέμα! και σκορπιό στο ζώδιο! Θες σκορπιό να σε πληρώνει και στερείς και το κυνήγι. ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. 2
taurus-a68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ας είναι και ζυγός δεν πειράζει! αρκεί να μην κοιτάζεται περισσότερες ώρες στον καθρέφτη από μένα!
johnieXoX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ.. και σε ζυγό ίσως έχω κάτι... λοιπές πληροφορίες; ηλικία; περιοχή;
taurus-a68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ.. και σε ζυγό ίσως έχω κάτι... λοιπές πληροφορίες; ηλικία; περιοχή; o ζυγός σου τι ηλικία έχει? πρέπει να ξέρω πριν αποκαλύψω ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα