Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι εχουμε , το θεμα ειναι να ειναι λιγα και να τα κοντρολλαρουμε σε τετοιο βαθμο να μην τα κατευθυνουμε στον αλλον...

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλά άμα έχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται για να ζήσει 100% αξιοπρεπώς δεν βρίσκω τον λόγο για να απαιτεί συνεχώς περισσότερη πολυτέλεια.

γιατί ο άνθρωπος είναι άπληστο ον

Δεν ψάχνω την ιδανική σύντροφο.

Την έχω βρει ήδη.

είσαι ερωτευμένος....

εγώ πάλι την είχα και την έχασα. δεν λέω βαράω το κεφάλι μου από τότε.

but life happens.

κάνεις λάθος, σταμάτα να το βαράς...

(βασικά αυτό το λες αφού έχεις κάνει και άλλες Χ σχέσεις από τότε; )

Δημοσ.

για αμετρητους λογους δεν μπορει να βγει "ορισμος" για μια "ιδανικη" συντροφο , ενας απο αυτους ειναι οτι πολυ απλα το θεμα ειναι να σε γεμιζει το "μειγμα" και οχι αν ειναι 1.69 ή 1.70 ή 1.68 + αυτα που ειπε η εβαββ και αλλα πολλα που δεν εχει νοημα να αναλυσω

μονο να σχολιασω οτι το 1.70 για κοπελα ειναι σχετικα ψηλη και το 1.75 ειναι ψηλη το 1.80 που εγραψε καποιος ειναι ορθιο χιλιομετρο και το θεωρω ψιλοασχημο σε μια κοπελα ειτε τελοσπαντων οι περισσοτερες που εχω δει σε αυτο το υψος δεν τους ταιριαζε(χωρια οτι τα περισσοτερα παπουτσια στις κοπελες εχουν και λιγο ή πολυ τακουνι)

Δημοσ.

Ιδανικη συντροφος για μενα ειναι αυτη που θα με θελει ετσι οπως θα με γνωρισεις και οχι να θελει να με μετατρεψει σε κατι αλλο που δεν ειμαι...

Με γνωρισες με αυτο το μαλλι με σκουλαρικια και οπως ειμαι μην θελεις να με κανεις οπως νομιζεις οτι θα αρεσω στον μπαμπα σου και την μαμα σου...πχ να βγουμε φωτογραφιες αλλα δεν τις δειχνω στους γονεις μου γιατι φαινονται τα σκουλαρικια...

Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα..μια μερα της ειπα ενω ετοιμαστηκε να βγουμε βολτα..θες να σε βγαλω μια φωτο και να την δειξω στον μπαμπα σου να δουμε ποσα απανωτα εγκεφαλικα θα παθει...οχι οχι οχι..ελεγε...

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια γυναίκα δεν υπάρχει, όπως και υπάρχει και τέλειος άνδρας. Είναι μύθος για να πουλάνε παραμύθια.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω, γιατί κάποιος είναι κοντός στο 1.70. Εκτός αν όλοι είσαστε 2 μέτρα. Και αντί να γκρινιάζετε εδω μέσα για δουλειές και λεφτά, θα έπρεπε να το έχετε ρίξει στο μπάσκετ.

Κλείνωντας μετά το πρώτο διαζύγιο οι άνδρες, και γυναίκες, αλλάζουν οπτική γωνία και τον φακό που χρησιμοποιούσαν για να βλέπουν το αντίθετο φύλο.

Δημοσ.

Οι αντρες θελουν την ομορφη για να την μοστραρουν και να λενε "ναι τα καταφερα"

Οι γυναικες θελουν τον πετυχημενο που θα καθαριζει(ενιοτε εως παντα να πληρωνει για αυτες) και να καμαρωνουν οτι τυλιξανε το κελεπουρι.

Στο τελος και οι 2 καταλαβαινουν οτι τους βγηκε σκαρτο το πεπονι , ισως να σκεφτουν οτι τα κριτηρια τους ηταν λαθος εξαρχης , το ριχνουν στο ποτο και στο κλαμα , στην καλυτερη των περιπτωσεων (ενιοτε υπαρχουν και τραγικοτητες και δραματα) και στο τελος επαναλαμβανουν ακριβως το ιδιο πραμα .

Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις για να σας προλαβω πριν πεταχτειτε :)

Δημοσ.

tumblr_m9u53vvTLw1rdecl2o1_500.gif

Like a sir.

Τα ίδια σκατά είμαστε καλή μου...

Τη θέλουμε πουτάνα στο κρεββάτι,κυρία στο σαλόνι και μαγείρισσα στη κουζίνα....αρκεί να μην συναντηθούν ποτέ στη ζωή του.

Μεταξύ τους.

Δημοσ.

γιατί όλος αυτός ο ντόρος για τον "τέλειο άντρα" και την "Τέλεια γυναίκα"?

μα εννοείται ότι δεν υπάρχει κάτι τέλειο, όταν λέμε "τέλεια γυναίκα" απλά εννοούμε μια πολύ {όμορφη-καλόκαρδη-ανάλογα τα γούστα. } γυναίκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...