Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από θέμα χαρακτήρα:

Να μην φωνάζει και να μην γκρινιάζει

Να μην είναι σπάταλο άτομο και να είναι αυταρκείς με αυτά που έχει

Να αισθάνομαι άνετα δίπλα της

Από θέμα εμφάνισης κάτι ιδανικό δεν υπάρχει οπότε το να λέμε να έχει π.χ ξανθά μαλιά ή 1.75 ύψος είναι γελειότητες, το μόνο που θα ήθελα είναι απλά να φαίνεται γενικώς καλή και να μην είναι μπάζο.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από θέμα χαρακτήρα:

Να μην φωνάζει και να μην γκρινιάζει

Να μην είναι σπάταλο άτομο και να είναι αυταρκείς με αυτά που έχει

Να αισθάνομαι άνετα δίπλα της

Από θέμα εμφάνισης κάτι ιδανικό δεν υπάρχει οπότε το να λέμε να έχει π.χ ξανθά μαλιά ή 1.75 ύψος είναι γελειότητες, το μόνο που θα ήθελα είναι απλά να φαίνεται γενικώς καλή και να μην είναι μπάζο.

εγω θα ήθελα να είναι μέχρι 1.75 για να μην είναι ποιο ψιλή απο εμένα , γιαυτό συμφώνησα με αυτό που είπε ο φίλος περι ύψους .

το μαλλί δεν είναι κάτι σημαντικό γιατί αλλάζει με μια βαφή .

Δημοσ.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4499242

1.75 είναι ψηλή. Τα πιο πολλά μοντέλα που βλέπεις είναι 1.75-1.82 και αδύνατες.

Η μέση ελληνίδα είναι 1.65 με τον κώλο στα 65.

Εγώ θέλω η γυναίκα να μου τα τρώει. Δεν είμαι θύμα, απλά ιδανικά θέλω βγάζει αρκετά για να τρώει και να βγάζω αρκετά για να περνάμε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω ολοι ψαχνετε μια οικονομικη γυναικα. τυχαιο η λογο αφραγκιας;

Κοίτα μπορεί για πολλούς να ειναι και θέμα αφραγκιάς.

Προσωπικά δεν μαρέσει να είναι η γυναίκα σπάταλη γιατί βλέπω οτι σε αρκετές αυτό δημιουργεί και έναν κομπλεξισμό, π.χ είχε τύχει να γνωρίσω 2 κοπέλες που ξόδευαν πολλά χρήματα για αγορές τεχνολογικών προϊόντων κινητών και οτι νέο έβγαινε και αν τύχενε και δεν ήξερα κάτι ή δεν είχα αγοράσει αυτά τα νέα προϊόντα μου πετούσαν καμιά φράση "είσαι πίσω" "ακόμα με αυτό έμεινες?", ας τα κάνει η άλλη τα λεφτά της οτι θέλει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υποχρεωμένος να σπαταλάω τα δικά μου χρήματα όπως η άλλη ούτε δέχομαι να χαρακτηρίζομαι οπισθοδρομικός επειδή δεν γουστάρω να πετάω τα λεφτά μου ή η άλλη δεν με ξέρει ακόμα καλά και βγάζει αυτό το συμπέρασμα επειδή δεν αγοράζω οτι νέο αγοράζει και αυτή

Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις σε κάποιες κοπέλες αλλά είναι λίγες, οπότε προτιμώ εξ΄αρχής να έχω μια σύντροφο που να μην είναι σπάταλη να ξέρει με τι κόπο βγαίνουν τα 30 και 40 ευρώ και να είναι ευχαριστημένη με αυτά που έχει, φυσικά για το τελευταίο δεν μιλάω για καταστάσεις που να πεινάει ο άλλος και να είναι σε τραγική κατάσταση, αλίμονο αν μπορεί κανείς να πεινάει και να λέει οτι είναι ευχαριστημένος, αλλά άμα έχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται για να ζήσει 100% αξιοπρεπώς δεν βρίσκω τον λόγο για να απαιτεί συνεχώς περισσότερη πολυτέλεια.

Δημοσ.

Κοίτα μπορεί για πολλούς να ειναι και θέμα αφραγκιάς.

Προσωπικά δεν μαρέσει να είναι η γυναίκα σπάταλη γιατί βλέπω οτι σε αρκετές αυτό δημιουργεί και έναν κομπλεξισμό, π.χ είχε τύχει να γνωρίσω 2 κοπέλες που ξόδευαν πολλά χρήματα για αγορές τεχνολογικών προϊόντων κινητών και οτι νέο έβγαινε και αν τύχενε και δεν ήξερα κάτι ή δεν είχα αγοράσει αυτά τα νέα προϊόντα μου πετούσαν καμιά φράση "είσαι πίσω" "ακόμα με αυτό έμεινες?", ας τα κάνει η άλλη τα λεφτά της οτι θέλει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υποχρεωμένος να σπαταλάω τα δικά μου χρήματα όπως η άλλη ούτε δέχομαι να χαρακτηρίζομαι οπισθοδρομικός επειδή δεν γουστάρω να πετάω τα λεφτά μου ή η άλλη δεν με ξέρει ακόμα καλά και βγάζει αυτό το συμπέρασμα επειδή δεν αγοράζω οτι νέο αγοράζει και αυτή

Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις σε κάποιες κοπέλες αλλά είναι λίγες, οπότε προτιμώ εξ΄αρχής να έχω μια σύντροφο που να μην είναι σπάταλη να ξέρει με τι κόπο βγαίνουν τα 30 και 40 ευρώ και να είναι ευχαριστημένη με αυτά που έχει, φυσικά για το τελευταίο δεν μιλάω για καταστάσεις που να πεινάει ο άλλος και να είναι σε τραγική κατάσταση, αλίμονο αν μπορεί κανείς να πεινάει και να λέει οτι είναι ευχαριστημένος, αλλά άμα έχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται για να ζήσει 100% αξιοπρεπώς δεν βρίσκω τον λόγο για να απαιτεί συνεχώς περισσότερη πολυτέλεια.

νομιζω οτι μπερδευεις δυο διαφορετικα πραματα. συμφωνω με το πρωτο μερος του ποστ σου (οτι ο καθενας ξοδευει οπως θελει τα λεφτα κι αυτο δεν του δινει κανενα παραπανω δικαιωμα) αλλα διαφωνω οτι ειναι απορια της «σπαταλης» ολη αυτη κατασταση. οι εν λογω κοπελες εχουν καλο στον εγκεφαλο απλα.

επισης η πολυτελεια και τα απαραιτητα για να ζεις αξιοπρεπως ειναι πολυ υποκειμενικες ενοιες. πχ η μανα μου θεωρει σπαταλη και πολυτελεια να ψωνισει φρουτα καλης ποιοτητας και προτιμα τα πιο φτηνα που θα βρει. για μενα δεν ειναι σπαταλη να ψωνισω τα καλυτερα ροδακινα απο το σουπερ μαρκετ που θα τα ευχαριστηθω. το ιδιο ισχυει και για κινητα και αμαξια και ρουχα κι οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.

Δημοσ.

Δεν ψάχνω την ιδανική σύντροφο.

Την έχω βρει ήδη.

ΥΓ, Αν της μεταφράσω αυτό το post, η νυχτα απόψε θα ζεσταθεί (if you know what i mean)

Δημοσ.

Μαρεσει που ολοι διαλεγετε την "ιδανικη" γυναικα/αντρα με σοβαρα κριτηρια...good job.

δεν υπαρχει ιδανικος/η , ειναι συνθεση πολλων παραγοντων σε εναν ανθρωπο αν σου κανει κλικ...και κυριως τι λεει και τι σκεφτεται και οχι αν εχει τουρλωτο κολαρακι και στητο ( ο ) ( ο ).... ημαρτον δηλ.

και τεινω να συμφωνησω με τον συμφορουμιτη που ειπε "να μην εχει ψυχολογικα"..μεγαλη κουβεντα.

Ολοι εχουμε..για αυτο...ας ψαξουμε για τα λιγοτερα...

Βεβαια με τετοια κριτηρια που εχετε μερικοι...ειναι αναμενομενο να εχετε ή να δημιουργειτε ψυχολογικα σε αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

καλά κάτσε 3 μήνες στο στράτευμα και ξαναπες μας για την ιδανική γυναίκα που σκέφτεσαι :P

νανε καλά τα μπουρδλ .

αλλα δεν λέω για σεξ , λεω για κάτι ποιο σοβαρό. (οχι δεν λεω γάμο , δεν πρόκειτε να παντρευτω ποτέ μου , θα συζήσω και θα κάνω παιδί το οποίο θα αναγνωρίσω σε περίπτωση αστοχίας υλικού αλλα δεν θα υπάρξει θρησκευτικός τουλάχιστον γάμος).

και τεινω να συμφωνησω με τον συμφορουμιτη που ειπε "να μην εχει ψυχολογικα"..μεγαλη κουβεντα.

Ολοι εχουμε..για αυτο...ας ψαξουμε για τα λιγοτερα...

και εγώ έχω :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...