Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 η προσωπικη μου εμπειρια εχει ως εξης. Φέτος ξανάδα την πρώτη μου κοπέλα μετά από 10 χρόνια και κάθε μέρα σκέφτομαι δόξα το θεό που χωρίσαμε. Δε θα είχα γνωρίσει τίποτα άλλο, Plus τωρα θα ήμουν με 2 παιδιά και χωρισμένος Ε, εντάξει, προφανώς δεν είχες βρει και τίποτα το ιδιαίτερο. Άρα δεν έχασες και τίποτα ιδιαίτερο και βεβαίως καλά έκανες και χώρισες. Αν βρεις, όμως, κάποια που να είναι ιδανική για σένα, σιγά μην το πετάξεις αυτό για να κάνεις σεξ με άσχετες (που όπως και να 'χει δε θα συγκρίνεται με αυτό που κάνεις με την ιδανική). Γνωριμίες και φιλίες μπορείς να κάνεις όσες θέλεις. Γενικά αν το βρεις, δεν το πετάς για τον οποιονδήποτε λόγο. Το μόνο πράγμα στη ζωή που μπαίνει σε σύγκριση με το quest "ψάχνω να βρω τον άνθρωπο που θα περάσω τη ζωή μου μαζί του", είναι το επάγγελμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ρηχός είναι ένας άνθρωπος όταν έχει μία και μοναδική αγάπη. Δηλαδή, δεν αγάπησε κανέναν άλλο; Το να αγαπήσεις κάποιον βαθιά, παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο θα ζήσεις. Ρηχός είναι αυτός που πιστεύει πως ότι είχε να πάρει από έναν άνθρωπο, το πήρε μέσα στα πρώτα 1-5-10-20 χρόνια. Εδώ το να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό είναι πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον έναν ακόμη ολόκληρο άνθρωπο. Way too much!
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσο μάλλον αυτός που πιστεύει ότι βρήκε μία και μοναδική αγάπη... Συ είπας. Χώρια ότι εάν για κάποιον παίρνει πολύ χρόνο για να αγαπήσει βαθιά, τότε είτε αυτός δεν κάνει για αγάπες ή αυτός που θέλει να τον αγαπήσει. Και εάν είναι να συσχετίσουμε τον εαυτό με την αγάπη... τότε δεν μπορώ να φανταστώ πόσο εγωιστής είναι κάποιος που δεν αφήνει τον εαυτό του για να κοιτάξει την "αγάπη". Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν κάποιος νιώθει καλά με αυτά που κάνει, τότε νομίζω ότι δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει καταναλωτική είναι η κοινωνία αλλά άλλο βαρέθηκα ή έγινε ασύμφορο το αυτοκίνητο κι άλλο βαρέθηκα την γυναίκα μου ή τον άντρα μου ή θέλω κάτι καινούριο.Λόγοι για να χωρίσει κανείς υπάρχουν πολλοί από σοβαροί μέχρι γελοίοι αλλά κατά βάθος υπάρχει στις περισσότερες περιπτώσεις εγωισμός. 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ε μα φυσικά. Γιατί ο ίδιος άνθρωπος που είναι κανείς σήμερα θα είναι και μετά από 20 χρόνια και το ίδιο απαιτεί και από τους άλλους και κούραση = βαρεμάρα και θέλω κάτι νέο.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ε μα φυσικά. Γιατί ο ίδιος άνθρωπος που είναι κανείς σήμερα θα είναι και μετά από 20 χρόνια και το ίδιο απαιτεί και από τους άλλους και κούραση = βαρεμάρα και θέλω κάτι νέο. Ολοι μεγαλώνουν και ωριμάζουν και αν υπάρχει αγάπη το ίδιο κι αυτή.Δεν θα υπάρχει το πάθος που υπήρχε στην αρχή αλλά θα υπάρχει οικειότητα και βλέποντας ηλικιωμένους που είναι μαζί μια ζωή αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τόσο άρρηκτα δεμένοι που αν φύγει ο ένας θα ακολουθήσει και ο άλλος.Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και τι θέλει ο καθένας στην ζωή του. 1
santana99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει καταναλωτική είναι η κοινωνία αλλά άλλο βαρέθηκα ή έγινε ασύμφορο το αυτοκίνητο κι άλλο βαρέθηκα την γυναίκα μου ή τον άντρα μου ή θέλω κάτι καινούριο.Λόγοι για να χωρίσει κανείς υπάρχουν πολλοί από σοβαροί μέχρι γελοίοι αλλά κατά βάθος υπάρχει στις περισσότερες περιπτώσεις εγωισμός. μα γιατί νομίζεις θα θες έναν άντρα που να πληρεί κάποια κριτήρια; γιατί έτσι σου αρέσει, εγωιστική κάλυψη Γενικά αν σκεφτούμε το οτιδήποτε μας αρέσει σε έναν σύντροφο, ή θέλουμε να έχει και εν τέλη σαν αντάλλαγμα δίνουμε την αγάπη μας είναι εγωιστική κάλυψη ενστίκτων. Πάντα έτσι πάει....κοπέλες του φόρουμ γιατί σαν την έπεσε εκείνος ο τύπος και τώρα είστε ακόμα μαζί, ή είχατε μια πολύ καλή μακροχρόνια σχέση; Σας ήξερε σαν άτομα; Όχι, απλά του τραβήξατε την προσοχή λόγο εμφάνισης... Όλα έτσι ξεκινάνε μην έχουμε αυταπάτες. Και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του μοτίβου "για μένα ευτυχία στην ζωή είναι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο και να αγαπιέστε μέχρι να πεθάνετε στα 90 σας", άλλοι στο άκουσμα αυτής της πρότασης λένε "τι λες ρε μαλάκα; γιατί άρχισες τις μαλακίες πάλι; απόλαυσε τη ζωή σου και μην λες παπαριές".... Προσέξτε, κανείς δεν μπορεί να τον βγάλει λάθος, είναι η νοοτροπία του που σίγουρα θα έρχεται σε σύγκρουση με τις "δικές μας" μιας και όλα τα lovebirds εδώ πρέπει να μαζευτήκαμε... όμως αν σκεφτούμε από που πηγάζουν όλα και δούμε την "αλήθεια" τότε όλα αυτά βγαίνουν άκυρα. Το ξαναλέω, ιδανικός-ιδανική γίνεται στο μυαλό μας με μοναδικό σκοπό την αναπαραγωγή, η σχέση είναι αλληλεπίδραση, πάρε-δώσε, μην έχουμε αυταπάτες...
ennoeitai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα περιμένεις να πάρεις πίσω κάτι, τότε δεν είναι αληθινή αγάπη.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξαναλέω, ιδανικός-ιδανική γίνεται στο μυαλό μας με μοναδικό σκοπό την αναπαραγωγή, η σχέση είναι αλληλεπίδραση, πάρε-δώσε, μην έχουμε αυταπάτες... Τι λες καλέ.Μόνο στους σκορπιούς και στις αράχνες -μετά την πράξη ο κανιβαλισμός.Δεν πιστεύω στο ιδανικός αλλά στο σύντροφος.Πάρε -δώσε μόνο στα παζάρια.Πφφ λογική του μανάβη..
santana99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αν αγαπάς κάποιον και δεν ανταποδίδει ή σταματάς ή συνεχίζεις και κάποια στιγμή σταματάς, δεν μπορείς να δίνεις χωρίς να παίρνεις. Δεν ανάφερα πουθενά τι κάνω εγώ οπότε μην νομίζει κανείς πως με ξέρει. Λέω τι βλέπω πως γίνεται, ανιδιοτελής αγάπη κλπ δεν είναι, για κάποιον λόγο τον αγαπάς, τον θες, για κάποιο δικό σου λόγο... Αν κάποιος πιστεύει σε "παραμύθια" του τύπου τον αγαπάω χωρίς λόγο (πάντα αναφέρομαι στο σύντροφο ανεξαρτήτου γένους) τότε γελιέται, κάτι δικό του θέλει να ικανοποιήσει και το κάνει αλλιώς δεν θα το έκανε εξαρχής. Πιστεύετε ότι κάποιοι ηλικιωμένοι θα ήταν έτσι όπως είναι αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την μια πλευρά, για πόσο θα κάνει γλύκες ο ένας και θα πληγώνεται; Για λίγο...
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχετε κάνει τόσο τρομακτικά πολύπλοκο. 3
santana99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν διαφωνώ, από την μία δεν χρειάζεται-θέλω να σκέφτομαι τόσα πολλά πράγματα, από την άλλη δεν μπορώ να διαβάζω ιστορίες με νεράιδες και να μένω άπραγος.
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ομαδοποιήστε ρε. Πρώτον, περνάμε γαμάτα μαζί, σα να είμαι με τον καλύτερο φίλο/παρέα μου και δεύτερον, μου τον φτάνει στο κούτελο. Το τι προκαλεί το "περνάμε ωραία" και τι την καύλα, είναι υποκειμενική σημειολογία. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Τι λες καλέ.Μόνο στους σκορπιούς και στις αράχνες -μετά την πράξη ο κανιβαλισμός.Δεν πιστεύω στο ιδανικός αλλά στο σύντροφος.Πάρε -δώσε μόνο στα παζάρια.Πφφ λογική του μανάβη.. Ή απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ακόμα και στα πιο απλά, στο 99% των περιπτώσεων δίνει κανείς για να πάρει. Είτε υλικά είτε άυλα και ψυχικά. Και όταν δεν πάρει αυτό που θέλει, στεναχωριέται. Τα μόνα που είναι πέρα ως πέρα αδιαμφισβήτητα είναι η δίψα για ζωή και η δίψα για αναπαραγωγή. Το μεν πρώτο ευθύνεται και για το γεγονός που ο ανθρώπινος εγκέφαλος δίνει εντολή για κατανάλωση των οργάνων του ίδιου του σώματος σε καταστάσεις μεγάλης αποχής από την πρόσληψη τροφής και το δε δεύτερο για την αναπαραγωγή των πιο απλών οργανισμών. Όλα τα άλλα είναι επίπλαστα. Όχι ότι, προσωπικά, με χαλάνε αλλά να ξέρουμε πού βρισκόμαστε και πού πατάμε.
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντα έτσι πάει....κοπέλες του φόρουμ γιατί σαν την έπεσε εκείνος ο τύπος και τώρα είστε ακόμα μαζί, ή είχατε μια πολύ καλή μακροχρόνια σχέση; Σας ήξερε σαν άτομα; Όχι, απλά του τραβήξατε την προσοχή λόγο εμφάνισης... Όλα έτσι ξεκινάνε μην έχουμε αυταπάτες. εμανα παντως μου την επεσε γτ ειχα και εχω καλο γουστο στην μουσικη.
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ομαδοποιήστε ρε. Πρώτον, περνάμε γαμάτα μαζί, σα να είμαι με τον καλύτερο φίλο/παρέα μου και δεύτερον, μου τον φτάνει στο κούτελο. Το τι προκαλεί το "περνάμε ωραία" και τι την καύλα, είναι υποκειμενική σημειολογία. Για κάποιον μπορεί το τέλειο να είναι να περνάει σαν να είναι με την μάνα του - υπηρέτρια ή, ακόμα, να μην περνάει καλά και απλά να έχει βρει ένα σάκο του μποξ. Η σωστή ομαδοποίηση είναι, καλύπτεις τις ανάγκες μου και μπορούμε να συμβιώνουμε. Κάποια ταίρια καλύπτουν μεν, δεν μπορείς να συμβιώσεις δε. Κάποια άλλα, μπορείς να συμβιώσεις αλλά δεν καλύπτουν ανάγκες. Και τα τρίτα, και καλύπτουν και μπορείς να συμβιώσεις. Και τα τρία έχουν αποδέκτες. Ό,τι ταιριάζει του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα