Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιδανικη συντροφος ε;

μαλλον την εχω βρει!

παντως αν υπαρχει ενα αποθυμενο ειναι One night stand με μια ζουμερη DD-cup (at least!)...!!!! i looooove boobs!!!

• Like 1
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί γίνεται στην περίπτωση που βρεις κάποιον που ταιριάζετε, που περνάτε υπέροχα, που είστε καλά, αλλά νιώθεις οτι ήρθε πολύ νωρίς στη ζωή σου;

• Like 1
Δημοσ.

Τί γίνεται στην περίπτωση που βρεις κάποιον που ταιριάζετε, που περνάτε υπέροχα, που είστε καλά, αλλά νιώθεις οτι ήρθε πολύ νωρίς στη ζωή σου;

Η προσωπική μου εμπειρία έχει ως εξής: είμαι ακόμη με την πρώτη μου κοπέλα και κάθε μέρα σκέφτομαι δόξα τω θεό που τη βρήκα. Δε με απασχολεί καμία άλλη.

Δημοσ.

η προσωπικη μου εμπειρια εχει ως εξης. Φέτος ξανάδα την πρώτη μου κοπέλα μετά από 10 χρόνια και κάθε μέρα σκέφτομαι δόξα το θεό που χωρίσαμε. Δε θα είχα γνωρίσει τίποτα άλλο, Plus τωρα θα ήμουν με 2 παιδιά και χωρισμένος

• Like 2
Δημοσ.

... ειτε ερχεται ενω νιωθεις οτι θελεις να ζησεις κι αλλα πραγματα προτου ... τακτοποιηθεις;
Δημοσ.

νομιζω εισαι απλα αχαριστος. τα θεωρω μαλακιες αυτα. η τον θες τον αλλον-η ή δεν τον θες. επισης οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα.

• Like 2
Δημοσ.

νομιζω εισαι απλα αχαριστος. τα θεωρω μαλακιες αυτα. η τον θες τον αλλον-η ή δεν τον θες. επισης οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα.

Όχι, έχει ένα point. Βρίσκεις τον έρωτα σου στην δευτέρα-τρίτη λυκείου, συνεχίζετε και βλέπετε ότι τραβάει. Το σκέφτεσαι μέχρι γάμο? Όσοι το έχουν κάνει συγχαρητήρια, δεν θα μπορούσα με την καμία.

Προσωπικά το ότι "δεν θα είχα γνωρίσει τίποτα άλλο" που είπε κι ο Pantel θα με τρέλαινε. Μόνο τη φοιτητική ζωή να βάλεις και την πολυήμερη η πλάστιγγα θα σπάσει.

• Like 1
Δημοσ.

αναλόγως την ηλικία και τις φιλοδοξίες σου για το τι θες να κάνεις στη ζωή σου με το σχετικό θέμα πράττεις...

αλλά αυτό έχει και ένα ρίσκο. Γιατί ας πούμε ότι στα 15 οι ελεύθερες σωστές κοπέλες είναι περίπου 95%, στα 18 είναι 70%, στα 21 είναι 40%, στα .... στα 30 μπορεί να είναι 10%, και όσο περνάει ο καιρός εκτός αν χωρίσει κάποια "σωστή" κοπέλα οι επιλογές σου/πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις μάλλον μειώνεται.

Ξέρω τύπους που θέλουν μέχρι τα 30τους να έχουν πάει με 2.000 κοπέλες και μετά να σοβαρευτούν.

Η γνώμη μου εμένα είναι όπως κάτσει, μπορεί να τύχει η ιδανική σε κάποιον στα 20, μπορεί σε άλλον να του τύχει στα 28, και στο ενδιάμεσο να του τύχαιναν μόνο εφήμερες σχέσεις...

Αν τη βρεις(την "ιδανική") και είναι με άλλον τι κάνεις; :X

αν είναι με άλλον ή αν είναι η κοπέλα κάποιου φίλου σου τότε βρίσκεις άλλη, καλύτερα πάντως μην μπλέξεις με δεσμευμένη, το πιθανότερο είναι να πληγωθείς εσύ...

Δεν μπορεί από τόσες γυναίκες η "αδερφή ψυχή" σου να είναι η κοπέλα του φίλου σου λέγοντας....

Τώρα γενικά εγώ πιστεύω στα ποσοστά όπως έγραψα πιο πάνω...

Δημοσ.

...ας πούμε ότι στα 15 οι ελεύθερες σωστές κοπέλες είναι περίπου 95%, στα 18 είναι 70%, στα 21 είναι 40%, στα .... στα 30 μπορεί να είναι 10%, και όσο περνάει ο καιρός εκτός αν χωρίσει κάποια "σωστή" κοπέλα οι επιλογές σου/πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις μάλλον μειώνεται.

Ξέρω τύπους που θέλουν μέχρι τα 30τους να έχουν πάει με 2.000 κοπέλες και μετά να σοβαρευτούν.

όχι ντάξη, μετα τα 40-50 ξανανεβαίνει το ποσοστό στις γυναίκες.(Δεν τους παίρνει άλλο για ουαν ναιτ σταντ)

Δεν νομίζω ότι το σκεφτεσαι. αν πραγματικά νομίζεις πως είναι η ιδανική για σένα, και την γουστάρεις πραγματικά, τότε εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι... "ποοοοο θέλω να πάω και με άλλες" (μέχρι που θα την βαρεθεις)

Δημοσ.

όχι ντάξη, μετα τα 40-50 ξανανεβαίνει το ποσοστό στις γυναίκες.(Δεν τους παίρνει άλλο για ουαν ναιτ σταντ)

καταρχήν....είναι ντάξει :P :P

Κοίτα δεν αναφέρομαι στο τι κάνουν σε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους αλλά το πως είναι σαν άνθρωποι γενικότερα.

Με αυτό που λέω δεν κατακρίνω τις γυναίκες που έχουν κάνει 1ns, αλλά κατακρίνω, μάλλον όχι, αλλά δεν μαρέσουν (εμένα προσωπικά) αυτές που θα το έκαναν για 5 χρόνια ή για κάποιο διάστημα τέλος πάντων μεγάλο με την οποιαδήποτε δικαιολογία.

Όλα πρέπει να έχουν τις προϋποθέσεις τους, δλδ αν κάποια μέθυσε και το έκανε λες οκ, αν όχι λες γιατί; κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

καταρχήν....είναι ντάξει :P :P

πάντα τα μπέρδευα αυτα τα δύο (ενταξη, ενταξει)

Κοίτα δεν αναφέρομαι στο τι κάνουν σε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους αλλά το πως είναι σαν άνθρωποι γενικότερα.

Με αυτό που λέω δεν κατακρίνω τις γυναίκες που έχουν κάνει 1ns, αλλά κατακρίνω, μάλλον όχι, αλλά δεν μαρέσουν (εμένα προσωπικά) αυτές που θα το έκαναν για 5 χρόνια ή για κάποιο διάστημα τέλος πάντων μεγάλο με την οποιαδήποτε δικαιολογία.

Όλα πρέπει να έχουν τις προϋποθέσεις τους, δλδ αν κάποια μέθυσε και το έκανε λες οκ, αν όχι λες γιατί; κλπ...

Σε βρίσκω απόλυτα σωστό, είναι σαν το τσιγάρο!!!! "Δεν σε κατακρίνω που κάπνίζεις, είναι δικαιωμά σου, απλός εγώ δεν θέλω να είμαι με ένα άτομο που καπνίζει"(Παράδειγμα λέω, μη με φάτε)

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι ιδανικό για κάποιον να βρει τον "έρωτα της ζωής του" [sic] και να χωρίσει στα 40; Επειδή δεν είναι για τους άλλους;

Επίσης, τόσες στιγμές που θα έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος, άντε έτσι και σβήνονται επειδή χώρισε; Ή θα πρέπει να πεταχτεί στον Καιάδα;

Επίσης, γιατί να είναι λάθος για κάποιον να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που γνώρισε; Επειδή κάποιοι θέλουν να το παίζουν Δον Ζουάν;

Το λάθος που γίνεται είναι ότι πέρα από το στερεότυπο του ιδανικού συντρόφου υπάρχει και το στερεότυπο της υποχρεωτικής διά βίου δέσμευσης άπαξ και παντρευτείς. Α! Συγνώμη... δικαιολογείται μόνο όταν ο άλλος είναι μέθυσος, τζογαδόρος, βίαιος και η άλλη νυμφομανής και παίρνει όλη την γειτονία, μέθυση κτλ. Και όλα αυτά μαζί με τα στερεότυπα περί έρωτος (και άλλων μυστηρίων, όπως είναι και το βιβλίο) και αγάπης. Λες και άπαξ και αγαπήσεις σου περνάνε χαλκά και τον φοράς υποχρεωτικά για όλη σου την ζωή αλλιώς "δεν είναι αγάπη αυτό γιατί η αγάπη διαρκεί για πάντα" blah blah blah.

Το να κουραστούν δύο άνθρωποι να είναι μαζί δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο, γιατί απλά "δεν είναι αγάπη εάν τελειώσει" (αυτή η φράση πάει μαζί με μπουζούκι και ένα πανέρι λέλουδα από τον κύριο στο 5). Το να αγαπιούνται δύο άνθρωποι αλλά να μην κάνουν μαζί, επίσης δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, γιατί, δυστυχώς, ως νοούμενη αγάπη (μαζί με το μπουζούκι από πίσω) είναι η ισόβια δέσμευση για υποζύγιο και ανοχή, ους ο θεός συνέζευξε κτλ.

Οπότε, άπαξ και αγαπήσεις πας για γάμο κτλ. Τι εάν είναι στο γυμνάσιο, τι εάν είναι στο λύκειο, τι εάν είναι στα φοιτητικά χρόνια.

Έτσι, φτάνουμε στα ερωτήματα του στυλ "Η πρώτη μου αγάπη", "Η μοναδική αγάπη" κτλ. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ρηχός είναι ένας άνθρωπος όταν έχει μία και μοναδική αγάπη. Δηλαδή, δεν αγάπησε κανέναν άλλο; Κάτι σε Χίτλερ μου φέρνει αυτό.

Εν κατακλείδι, στο ταξίδι της ζωής όλα ωραία είναι. Να αγαπήσει (ή να νομίσει ότι αγαπάει) κανείς, να παντρευτεί και να χωρίσει ή όχι κτλ. Αναλόγως του τι του ταιριάζει, τι προτεραιότητες βάζει και τι ανάγκες έχει.

Το να προσπαθούν διάφοροι να καλουπώσουν ακόμα και αυτό δείχνει το πόσο ανασφαλείς και μικρόψυχοι είναι που δεν αντέχουν και θέλουν να συμφωνήσουν με άλλους στο ότι όταν κάνουν το "συμβόλαιο αγάπης" δεν θα τους ρίξει κανείς στην συμφωνία αλλά και δεν θέλουν να χάσουν κάποιο status, που υπάρχει μόνο στο μυαλό τους, σε αντίθεση με αυτούς που απλά είναι ΟΚ με το να παντρευτούν μία γυναίκα από τα 15 τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...