caasi70 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 βρεφικά γάλατα και αγορά μέσω ίντερνετ δεν πάνε μαζί Γιατί; Πρόκειται για γάλα σε σκόνη, για όσους δεν ξέρουν, δεν είναι και τόσο ευπαθές προϊόν. Από το site στη γερμανία που έβαλε ο φίλος τα γάλατα humana έρχονται μέσα σε λίγες μέρες με UPS και έχουν το ένα τρίτο της τιμής στην Ελλάδα. Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ γάλα.
Bakman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ και εγω το θέμα... Είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολλοί οι insomniacs που πλεον έχουν παιδιά και μαζί με gadgets ψαχνουν και για πάνες για παραδειγμα.... Χαχα... Καταλαβαίνω και όσους δυσανασχετούν αλλά παιδιά θα έρθετε στη θέση μας... Καλό είναι να postaroume και προσφορές για βρεφικα.... 3
CptBill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 παιδες η κατηγορια προσφορες του insomnia εχει γινει σημειο αναφορας προσφορων στα ελληνικα φορουμς. Μην κολλατε επειδη δεν αναφερονται παντα τεχνολογικα προιοντα. Δεν μας χαλαει. Ολοι ψαχνουμε για τις καλυτερες τιμες σε ολες τις κατηγοριες προιοντων 1
tiniakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα έκανε και έβαλε προσφορές άσχετες με ηλεκτρονικά. Και για μωρομαντηλα οποίος θελει το amazon.co.uk έχει πολυ καλές τιμές. 2
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 μονο εμενα ο τιτλος μου φερε στο μυαλο οτι ψαχνεις για αναβολικα για το μωρο?
nikos1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 οκ μαγκες.αφου σας αρεσει να εχει και απο αυτες τις προσφορες αμα με δειτε να ανεβαζω προσγορα για πασατεμπο μην δω κανενα να πει τι και πως.εγω πρωσοπικα οταν ειμαι σε ενα φορουμ τεχνολογιας θελω να βλεπω θεματα τεχνολογιας.αλιος παω στο ψιλικατζιδικο της γειτωνιας μου και περνω και σερβιετες.καλος σας βραδυ. 1
dimigar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ και εγω το θέμα... Είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολλοί οι insomniacs που πλεον έχουν παιδιά και μαζί με gadgets ψαχνουν και για πάνες για παραδειγμα.... Χαχα... Καταλαβαίνω και όσους δυσανασχετούν αλλά παιδιά θα έρθετε στη θέση μας... Καλό είναι να postaroume και προσφορές για βρεφικα.... Μη το γελάς. Τώρα παράλληλα δίνω ρούχα και παπούτσια στο χάρισέ το..
logitech Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ειναι κριμα να χανονται τετοιες προσφορες καλα κανουν τα παιδια και τις ανεβαζουν αλλα κριμα ειναι και να τσακωνομαστε μεταξυ μας κατα την αποψη μου πρεπει να πουμε στους διαχειριστες να χωρισουν το section της προσφορας σε δυο κατηγοριες γιατι πολλα παιδια εχουν βρει προσφορες εκτος τεχνολογιας και δεν τις ανεβαζουν π.χ εγω πηρα πανες μωρου 8 πακετα πανες libero 2 το μεγαλο πακετο με τις 46 τμχ μεσα τις πληρωσα καπου λιγοτερο απο 35 ευρω,aptamil 1 800gr 15,50,καλα βαμβακερα μπουφαν για μωρα με 15 ευρω και καλα ρουχαλακια σε πολυ χαμηλες τιμες αλλα δεν το ανεβασα γιατι σκεφτομουν το κραξιμο οπως και αλλοι εδω μεσα εχουν βρει προσφορες και δεν το ανεβαζουν και ναι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω οτι βρηκε μια vstrom σε προσφορα μπορει να ενδιαφερει εμενα η τον αλλον Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από logitech 7
Konstantin77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 π.χ εγω πηρα πανες μωρου 8 πακετα πανες libero 2 το μεγαλο πακετο με τις 46 τμχ μεσα τις πληρωσα καπου λιγοτερο απο 35 ευρω ωραία, τώρα που το είπες, πες μας και από πού... να πω σε όσους είναι να αγοράσουν μπιμπερό ότι η avent έχει βγάλει καινούρεια σειρά με μπιμπερό που προς το παρόν πωλείται ΜΟΝΟ Αγγλία Amazon: http://www.amazon.co...ref=pd_sim_by_3 και είναι και σε καλή τιμή. Βάζεται και ένα στικάκι που λένε σε άλλο νήμα ότι συμφαίρει (όλα τελικά συγκλίνουν... ). Βάλτε και τη θερμοτσάντα της avent, που είναι σε καλή τιμή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000RSILDI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE . 1
bill7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Συγχαρητηρια και απο εμενα στον topic starter. Δυσκολοι οι καιροι και επειδη το Insomnia ειναι πραγματικα μεγαλη κοινοτητα με πολλους αναγνωστες, ισως θα πρεπει να μπει και καποια υποκατηγορια για την αποφυγη "παρεξηγησεων".
parkos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 για συμπληρωματα διατροφης... φαινεται αρκετα οικονομικο http://holisticcare.gr/
mindtrapper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ είμαι υπέρ όλων των προσφορών. Εντάξει κάποια στιγμή θες να πάρεις και κάτι άλλο από κάρτα γραφικών ή Galaxy κινητό. Ίσως πρέπει να γίνει σε ξεχωριστή υποκατηγορία (εκεί που είναι το Μπλα Μπλα πχ) για να μη μας πρήζουν όσοι δε θέλουν να βλέπουν προσφορές με πασατέμπο (τελικά δε μας είπες που έχει φθηνά)...
teodor_ch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 προσοχή στο τί αγοράζετε και απο πού το αγοράζετε για τα παιδιά σας https://www.google.g...w=1600&bih=1075 εσείς φάτε ότι θέλετε και εδώ το κινέζικο jumbo http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63604383 γρήγορα παραδείγματα που βρήκα
tiniakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι κριμα να χανονται τετοιες προσφορες καλα κανουν τα παιδια και τις ανεβαζουν αλλα κριμα ειναι και να τσακωνομαστε μεταξυ μας κατα την αποψη μου πρεπει να πουμε στους διαχειριστες να χωρισουν το section της προσφορας σε δυο κατηγοριες γιατι πολλα παιδια εχουν βρει προσφορες εκτος τεχνολογιας και δεν τις ανεβαζουν π.χ εγω πηρα πανες μωρου 8 πακετα πανες libero 2 το μεγαλο πακετο με τις 46 τμχ μεσα τις πληρωσα καπου λιγοτερο απο 35 ευρω,aptamil 1 800gr 15,50,καλα βαμβακερα μπουφαν για μωρα με 15 ευρω και καλα ρουχαλακια σε πολυ χαμηλες τιμες αλλα δεν το ανεβασα γιατι σκεφτομουν το κραξιμο οπως και αλλοι εδω μεσα εχουν βρει προσφορες και δεν το ανεβαζουν και ναι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω οτι βρηκε μια vstrom σε προσφορα μπορει να ενδιαφερει εμενα η τον αλλον Πες μας που μας ενδιαφέρει.
logitech Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια τα ειχα παρει τοτε με την εκπτωση του carrefour 5 ευρω επιτοπου και οταν ψωνιζες 24 ευρω πραγματα μου εδινε 15 ευρω πισω κανονικα εδινε 10 ειχε γινει λαθος αλλα μεχρι να το διορθωσουν το λαθος τα εδιναν κανονικα τα πραγματα και τοτε η libero edine 50% μιον σε ολες τις πανες,εφευγα τοτε με καροτσια πανες απο εκει μεσα εχω αποδειξεις για ολα αυτα οπως και το frizolac εδινε τοτε στην προσφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις