Str Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) κάτι παίζει με το σκληρό ή έγινε λάθος??? http://www.amazon.co...46761702&sr=8-8 να γίνει παραγγελία? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2012 από Str
Str Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 εχω φίλο λονδίνο, του τον στέλνω και μου τον στέλνει 10 λίρες για UK delivery... το ερώτημα παραμένει: γιατί τέτοια χώμα τιμή????
antonl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Λάθος τους προφανώς. Συν ότι λέει πως δεν είναι πλέον διαθέσιμο απ τον συγκεκριμένο πωλητή.
Str Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 όποιος έχει κάνει ήδη παραγγελία (με την αρχική τιμή προφανώς) τι παθαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις???
Str Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 κανείς με αντίστοιχη εμπειρία? έχω ήδη παραγγείλει στην αρχική τιμή, να τους περιμένω? θα πάρω πίσω τα λεφτά μου?
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Περιμενε μερικες μερες, αν ερθει ηρθε, αν παραδεχτουν το λαθος τους και σου επιστρεψουν τα χρηματα στα επεστρεψαν. Αλλιως αν κανουν την παπια το ψαχνεις τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα