Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεσή σου και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Έχω να σχολιάσω:

• Η gpu τούμπανο αλλά και +50% € από αυτήν που έχω τώρα στο σύστημα
  • SSD και εγώ έναν της 520 της Intel είχα αρχικά αλλά μετά από γνώμες εδώ μέσα το έψαξα κι άλλο και έβαλα τον samsung. Πρακτικά οι διαφορές είναι ελάχιστες, είναι αν προτιμάς sandforce ή όχι. Εγώ στηρίχθηκα στο ότι η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής της apple σε ssd και έτσι έκανα την επιλογή μου. Α, είναι και 40-50€ πιο φθηνός ε.
  • HDD μου αρκεί το 1T προς το παρόν και αν δεν μου φτάσει σε κανα 2 χρόνια παίρνω και άλλο. Για να γλιτώσω τα 60-70€ το έκανα
  • RAM διαφωνούμε εντελώς, και στα timing και στα mhz (τα οποία δεν παίζουν και πολύ μεγάλο ρόλο imo) αλλά κυρίως στα 4x4 vs 2x8.
  • BLU RAY και εγώ της ASUS ήθελα να βάλω αλλά δεν υπάρχουν στην ελλάδα οι εκδόσεις με το light scribe :(

για κουτι θα μπορουσεσ να πασ σε αυτο http://www.skroutz.g...idian-650D.html επισης το πληκτρολογιο ραζερ τι το θεσ αφου μασ λεσ οτι δν παιζεισ γαμεσ :P

Δυστυχώς τα corsair δεν μου κάνουν κλικ εξωτερικά... Όσο για το keyboard, το θέλω γιατί είναι μηχανικό με backlight και κάνει 80€

EDIT: Επίσης, όσο πιο πολύ το κοιτάω το Phantom τόσο μου αρέσει, αλλά για κάποιον λόγο το φθηνότερο full tower στον skroutz έχει 170€!

EDIT 2: Λοιπόν καταστάλαξα στην EVGA GTX 670 4GB (εφόσον την βρω :P) και στο NZTX Phantom γιατί μου άρεσε πολύ το άσπρο.

Πάω να μαζέψω τιμές amazon να συγκρίνω

Επεξ/σία από gas4metal
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε και μια σούμα από Mindfactory. Εχει μεταφορικά αλλά μπορεί να συμφέρει στο σύνολο λόγω ευρώ vs λίρας

Δημοσ.

Το amazon δεν συμφέρει... 100€ γλίτωσα όλα κι όλα, στα 3100€.

Για 2-3 προϊόντα ίσως να το προτιμήσω (MotherBoard, GPU & CASE)

Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι για τα μεταφορικά, τόσο στο amazon όσο και στο Mindfactory. Πάνε με το κομμάτι ή στο σύνολο?

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεσή σου και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Έχω να σχολιάσω:

• Η gpu τούμπανο αλλά και +50% € από αυτήν που έχω τώρα στο σύστημα
  • SSD και εγώ έναν της 520 της Intel είχα αρχικά αλλά μετά από γνώμες εδώ μέσα το έψαξα κι άλλο και έβαλα τον samsung. Πρακτικά οι διαφορές είναι ελάχιστες, είναι αν προτιμάς sandforce ή όχι. Εγώ στηρίχθηκα στο ότι η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής της apple σε ssd και έτσι έκανα την επιλογή μου. Α, είναι και 40-50€ πιο φθηνός ε.
  • HDD μου αρκεί το 1T προς το παρόν και αν δεν μου φτάσει σε κανα 2 χρόνια παίρνω και άλλο. Για να γλιτώσω τα 60-70€ το έκανα
  • RAM διαφωνούμε εντελώς, και στα timing και στα mhz (τα οποία δεν παίζουν και πολύ μεγάλο ρόλο imo) αλλά κυρίως στα 4x4 vs 2x8.
  • BLU RAY και εγώ της ASUS ήθελα να βάλω αλλά δεν υπάρχουν στην ελλάδα οι εκδόσεις με το light scribe :(

Δυστυχώς τα corsair δεν μου κάνουν κλικ εξωτερικά... Όσο για το keyboard, το θέλω γιατί είναι μηχανικό με backlight και κάνει 80€

EDIT: Επίσης, όσο πιο πολύ το κοιτάω το Phantom τόσο μου αρέσει, αλλά για κάποιον λόγο το φθηνότερο full tower στον skroutz έχει 170€!

EDIT 2: Λοιπόν καταστάλαξα στην EVGA GTX 670 4GB (εφόσον την βρω :P) και στο NZTX Phantom γιατί μου άρεσε πολύ το άσπρο.

Πάω να μαζέψω τιμές amazon να συγκρίνω

μην κοιτας κουτια με led ανεμυστηρικα! ενα καλο κουτι δν το κανουν τα ανεμυστηιριακια και μεχρι τωρα τα καλυτερα ειναι τα corsair ;)

Δημοσ.

μην κοιτας κουτια με led ανεμυστηρικα! ενα καλο κουτι δν το κανουν τα ανεμυστηιριακια και μεχρι τωρα τα καλυτερα ειναι τα corsair ;)

Λίγο κάθετο δεν είναι αυτό που λες? Γιατί δεν έχουν τότε όλοι Corsair? Ψάξε να διαβάσεις λίγο για το Phantom και πες μου αν είναι καλό κουτί ή όχι...

Τα looks ενός κουτιού παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση της επιλογής ενός κουτιού. Είναι λάθος να πάρεις κάτι που σου αρέσει λιγότερο μόνο και μόνο επειδή είναι καλύτερο. Και για να σε προλάβω κι εγώ της Corsair αισθητικής είμαι. To Antec P180 έχω. Εξάλλου η Corsair σε Full-tower την ντουλάπα 800d έχει μόνο :)

Αλλά από την στιγμή που τον είδα να του αρέσει κάτι πιο εκκεντρικό, του πρότεινα αυτό το οποίο ομολογουμένως ξεφεύγει κατά πολύ από τα κιτς και είναι ωραίο. Και συγχρόνως είναι ένα πάρα πολύ καλό κουτί.

Δημοσ.

το συστημα ειναι overkill για αυτα που θες

im just saying

+1 αλλά αυτό το έχουμε προσπεράσει προ πολλού... Ο TS όμως έχει δικαιολογήσει την άποψή του να δίνει ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ανα μεγάλα χρονικά διαστήματα, ώστε να τον κρατάει στον χρόνο. Δεκτή και σεβαστή άποψη.

Οπότε ας μην επανερχόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο κάθετο δεν είναι αυτό που λες? Γιατί δεν έχουν τότε όλοι Corsair? Ψάξε να διαβάσεις λίγο για το Phantom και πες μου αν είναι καλό κουτί ή όχι...

Τα looks ενός κουτιού παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση της επιλογής ενός κουτιού. Είναι λάθος να πάρεις κάτι που σου αρέσει λιγότερο μόνο και μόνο επειδή είναι καλύτερο. Και για να σε προλάβω κι εγώ της Corsair αισθητικής είμαι. To Antec P180 έχω. Εξάλλου η Corsair σε Full-tower την ντουλάπα 800d έχει μόνο :)

Αλλά από την στιγμή που τον είδα να του αρέσει κάτι πιο εκκεντρικό, του πρότεινα αυτό το οποίο ομολογουμένως ξεφεύγει κατά πολύ από τα κιτς και είναι ωραίο. Και συγχρόνως είναι ένα πάρα πολύ καλό κουτί.

w8 να δω το Phantom που λεσ δν το εχω δει παντως εγω του προτεινα το corsair γτ εχουν καλυτερο cable management και ειναι ποιο ... ομωρφα να το πω στην εμφανιση (για μενα τουλαχιστον) ;)
Δημοσ.

Τα Corsair δυστυχώς δεν μου κάνουν αυτό το "κλικ" και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα case με ιδιαίτερο στυλ (και κυρίως full tower).

Από εκεί και έπειτα, κοιτάω για:

1. air flow
  2. εργονομία
  3. ποιότητα κατασκευής
  4. θόρυβο

Έστειλα ένα mail τούμπανο στο e-shop και ζητάω καλές τιμές στα προϊόντα που έχουν και να μου βρουν αυτά που δεν έχουν. Υπάρχει πιθανότητα συνεννόησης?

Εναλλακτικά, μπορώ να επικοινωνήσω και με άλλα καταστήματα, όμως εκτός από το Plaisio και τα OKComputer, τα περισσότερα έχουν πολύ λίγα από τα προϊόντα που ψάχνω.

Θα ήθελα να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα αν αυτό είναι δυνατόν.

Δημοσ.

Καλά το σκέφτηκες, αλλά ούτε μία στο εκατομμύριο αυτό που θέλεις...

Και για να μην σου αραδιάσω ένα εκατομμύριο διαφορετικούς λόγους, θα σου πω πως όλοι δουλεύουν με συγκεκριμένους προμηθευτές οι οποίοι έχουν πάρει την εισαγωγή από συγκεκριμένες εταιρίες και απο αυτές συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξουν παρτίδες με νέους προμηθευτές για ένα πχ κουτί μόνο. Τις μεγαλύτερες πιθανότητες τις έχεις με το visonStudio (θεσσαλονίκη) το οποίο έχει την μεγαλύτερη γκάμα στην Ελλάδα και φαίνεται να συνεργάζεται με πάρα πολλούς

Παρ' όλα αυτά στο εύχομαι να σου συμβεί πάντως.

Δημοσ.

Τυχαίνει να είμαι από Θεσσαλονίκη. Πράγματι το VisionStudio ήταν ανάμεσα στα καταστήματα που είχε μεγάλη γκάμα και αρκετά από τα parts που έβαλα στο σύστημα, όμως δεν το είχα καν ακουστά και δεν το έλαβα σοβαρά υπόψιν.

Το θεωρείς αξιόπιστο? Έχει χρόνια στην αγορά? Και το κυριότερο... Έχει μέλλον στην αγορά? Γιατί τι γίνεται αν κλείσει? Που απευθύνομαι για εγγύηση?

Ελπίζω να μην ακούγομαι πολύ πανικόβλητος αλλά δεν έχω γνώσεις επί του θέματος και δεν ντρέπομαι να το πω. Επίσης ελπίζω να μην σας κούρασα υπερβολικά με την όλη συζήτηση.

EDIT: Με ελάχιστο ψάξιμο είδα πως είναι από το 2003 στην αγορά. ΟΚ υποθέτω...

EDIT 2: Μπήκα να στήσω το σύστημα στο VIsionStudio και το πρώτο πράγμα που έβαλα ήταν το Phantom case, με τιμή 200€ παρακαλώ!!! Κρατάω μεγάλη επιφύλαξη για τις τιμές

Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή μάλλον είναι το καλύτερο eshop στην Ελλάδα. Αν δεις το 90% των προτάσεων από εκεί είναι. Τώρα για το μέλλον τι να σου πω. Οι εγγυήσεις πάντως αφού ανησυχείς, είναι από τις ίδιες τις εταιρίες και όχι από το κατάστημα. Απλά θέλουν απόδειξη αγοράς (οι περισσότερες) οπότε ότι και να κάνεις με τα τιμολόγια που λες, να πάρεις αντίγραφο.

Για να επανέρθω στο προηγούμενο Post, υπάρχουν eshops και eshops. Δες ας πούμε το μεγαλύτερο στην Αυστραλία:

http://www.techbuy.com.au/

Νομίζω έχει τα πάντα. Κυριολεκτικά...

Δημοσ.

+1 αλλά αυτό το έχουμε προσπεράσει προ πολλού... Ο TS όμως έχει δικαιολογήσει την άποψή του να δίνει ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ανα μεγάλα χρονικά διαστήματα, ώστε να τον κρατάει στον χρόνο. Δεκτή και σεβαστή άποψη.

Οπότε ας μην επανερχόμαστε.

ισως

αλλα δεν πιστευω να αντεξει το τεστ του χρονου...

Δημοσ.

Καλό χρυσό το VisionStudio αλλά έχει 10% παραπάνω τις τιμές του στα προϊόντα που κοίταξα εγώ... Για 1-2 προσφορές είναι ότι πρέπει βέβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...