Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Απαντησα πιο πανω και στα 2 ερωτηματα.. Η εταιρια πληρωνει τα παντα (απλα τα parts δε θελω να φτασουν κανα 1000αρικο γιατι αργοτερα θελω να παρω UPS+καινουργια οθονη).. Απλα οπως προ-ειπα.. επειδη το plaisio δεν με ικανοποιει στο θεμα "Case + VGA" γι αυτο και εψαξα σε αλλα καταστηματα Μα δεν ανεφερα οτι ειναι πολλα τα 200.. για τα 500 ειπα οτι ειναι πολλα για VGA..
sobi1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια λοιπον...δεν σου κανει δλδ το 1155 που σου προτεινε ο ντινο?μην μας μπερδευεις ...ειναι το 5 ποστ σου και εχεισ καταφερει να μπερδεψεις ατομα που γενικα εχουν επιδειξει μεγαλη υπομονη στο σιτε στο να κατσουν να συζητησουν και να προτεινουν απο την καλη τους την καρδια οτι πιο καλο και οικονομικο για τις αναγκες του καθενος... Πλεον δεν εργαζομαι σαν gfx designer σε εταιρια οποτε δεν εχει τυχει να αποθηκευσω σχεδια πολλων gb στο σπιτι.. Απλο Photoshop design στο σπιτι σαν hobby κι οχι επαγγελματικα πλεον. και δεν το καλαταβαινω αυτο.. δεν θελω να γινω αδιακριτος...απο την μια πληρωνει η εταιρεια και απο την αλλη δεν δουλευεις πλεον σε εταιρεια σαν gfx designer...οποτε ρωτω εγω γιατι θα σου παρει να δουλευεις χομπιστικα photoshop κλπ...εκτος αν ειναι ενας τροποσ να σου ξοφλησει αυτα που σου χρωσταει γιατι τωρα τελευταια πολλα εχω ακουσει με την κριση που επικρατει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Απαντησα πιο πανω και στα 2 ερωτηματα.. Η εταιρια πληρωνει τα παντα (απλα τα parts δε θελω να φτασουν κανα 1000αρικο γιατι αργοτερα θελω να παρω UPS+καινουργια οθονη).. Απλα οπως προ-ειπα.. επειδη το plaisio δεν με ικανοποιει στο θεμα "Case + VGA" γι αυτο και εψαξα σε αλλα καταστηματα Μα δεν ανεφερα οτι ειναι πολλα τα 200.. για τα 500 ειπα οτι ειναι πολλα για VGA.. Ωραία. Ξεκαθαρίστηκε και αυτό. Αν καταλάβα καλά, θέλεις case και vga από αλλού και όλα τα άλλα από πλαίσιο. Ποιό είναι το ποσό που θα δοθεί για όλα αυτά? Δηλαδή για cpu/mobo/ram/vga/case/cooler/ssd/psu Λες ότι δεν θέλεις να φτάσεις το χιλιάρικο, αλλά αυτά που πόσταρες -χωρίς το κουτί- βγαίνουν 1100+
gtajunkie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον θα ασχοληθείς και με Photoshop, Corel εκτός από Games, γιατί δεν ακολουθείς τις συμβουλές των παιδιών πιο πάνω σε πιο μετριοπαθή CPU και Motherboard και δεν χρησιμοποιείς τη χρηματική διαφορά σε κάποια ποιοτική οθόνη IPS; Επίσης, ο 120άρης SSD είσαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει για τετοιου είδους εφαρμογές και παιχνίδια; Γνώμη μου να πας σε 250άρη. Τέλος, AMD σύστημα απορρίπτεις;
sobi1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον θα ασχοληθείς και με Photoshop, Corel εκτός από Games, γιατί δεν ακολουθείς τις συμβουλές των παιδιών πιο πάνω σε πιο μετριοπαθή CPU και Motherboard και δεν χρησιμοποιείς τη χρηματική διαφορά σε κάποια ποιοτική οθόνη IPS; Επίσης, ο 120άρης SSD είσαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει για τετοιου είδους εφαρμογές; Γνώμη μου να πας σε 250άρη. Τέλος, AMD σύστημα απορρίπτεις; πεσ οτι δεν απορριπτει...ειναι κριμα να παρει μπουλντοζα τωρα ενω σε ενα μηνα βγαινουν σιγα σιγα οι καινουργιοι....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον θα ασχοληθείς και με Photoshop, Corel εκτός από Games, γιατί δεν ακολουθείς τις συμβουλές των παιδιών πιο πάνω σε πιο μετριοπαθή CPU και Motherboard και δεν χρησιμοποιείς τη χρηματική διαφορά σε κάποια ποιοτική οθόνη IPS; Επίσης, ο 120άρης SSD είσαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει για τετοιου είδους εφαρμογές; Γνώμη μου να πας σε 250άρη. Τέλος, AMD σύστημα απορρίπτεις; Ωχ θα τα μπερδέψουμε ακόμα παραπάνω. Τι amd φίλε gtajunkie? Eδώ συζητάμε αν ο i7 3770K είναι δυνατός επεξεργαστής. Ποιόν amd? 2
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ θα τα μπερδέψουμε ακόμα παραπάνω. Τι amd φίλε gtajunkie? Eδώ συζητάμε αν ο i7 3770K είναι δυνατός επεξεργαστής. Ποιόν amd? LOL. Αν και θέλω να σου την πω, μάλλον θα συμφωνήσω @ Skr1ll3x To 600T είναι must? Γιατί το πλαίσιο έχει το Bitfenix Colossus, το οποίο οι *μπιπ* το ακρίβυναν 50 ευρώ σε σχέση μια εβδομάδα πριν. Κι εγώ θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσεις το max ποσό που πρέπει να δώσει η εταιρία σου στο Πλαίσιο και το αντίστοιχο Max ποσό Που είσαι διατεθειμένος να δώσεις εσύ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα δεν μπερδεύτηκα μόνο εγώ. Πάλι καλά.
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οπς ωραια λοιπον...δεν σου κανει δλδ το 1155 που σου προτεινε ο ντινο?μην μας μπερδευεις ...ειναι το 5 ποστ σου και εχεισ καταφερει να μπερδεψεις ατομα που γενικα εχουν επιδειξει μεγαλη υπομονη στο σιτε στο να κατσουν να συζητησουν και να προτεινουν απο την καλη τους την καρδια οτι πιο καλο και οικονομικο για τις αναγκες του καθενος... και δεν το καλαταβαινω αυτο.. δεν θελω να γινω αδιακριτος...απο την μια πληρωνει η εταιρεια και απο την αλλη δεν δουλευεις πλεον σε εταιρεια σαν gfx designer...οποτε ρωτω εγω γιατι θα σου παρει να δουλευεις χομπιστικα photoshop κλπ...εκτος αν ειναι ενας τροποσ να σου ξοφλησει αυτα που σου χρωσταει γιατι τωρα τελευταια πολλα εχω ακουσει με την κριση που επικρατει... Πολυ καλα μαντεψες στο θεμα "εξοφλησης δε-δουλεμενων" Furthermore.. Ως gfx-designer εργαζομουν μεχρι προ-διετιας, δεν εργαζομαι σε εκεινη την εταιρια πλεον, και γενικοτερα το gfx-design ειναι κατι με το οποιο ασχολουμαι, αλλα επαναλαμβανω, αυτο δεν σημαινει οτι θα χρειαστει να αποθηκευω αρχεια τεραστιων διαστασεων για εκτυπωση σε plotter.. Οποτε το gfx-design παει στην μοιρα "hobby".. Οικονομικο 500 ευρω VGA? Δεν ειπα οτι θελω να φτιαξω hardcore μηχανημα.. Ενα καλο μηχανημα, δυνατο, και αθορυβο ειναι αυτο που θελω να φτιαξω.. Τα parts που εγραψα στην αρχη συμπεριλαμβαναν και case και vga γι αυτο ανεβηκε το budget 1000+ σαν συνολο.. Εγω στο plaisio υπολογιζω οτι θα χρεωθω για αρχη λιγο λιγοτερο απο 1 χιλιαρικο περιπου οποτε απλα πρεπει να κατασταλαξω τι μπορω να παρω απο κει, και τι μενει να παρω (απτην τσεπη μου) απο αλλου.. Οσο για AMD ναι τους απορρυπτω.. Case θελω να με εντυπωσιαζει, και συγχρονως να με καλυπτει σε αυτα που θελω να του βαλω μεσα.. Μεχρι στιγμης ημουν μεταξυ Corsair 500R και 600Τ.. (και κλινω περισσοτερο προς το 600Τ, αν και θελω να δω τι παιζει με το θεμα Η100 σε push/pull configuration) Max ποσο για την τσεπη μου 300-400 Max ποσο για plaisio 800-900 και με αρκετη σκεψη για παραπανω (γιατι οπως προ-ανεφερα υπολογιζω να παρω μετα το tower, οθόνη και APC UPS)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τα parts που έγραψες στην αρχή συμπεριλαμβάνομένου του case βγαίνανε 1300. Άρα θέλουμε τα πάντα από το πλαισιο (εκτός κουτιού και κάρτας) με λιγότερα από 1000 ευρώ: Επεξεργαστής: http://www.plaisio.g...0637I73770K.htm Μητρική: http://www.plaisio.g...3-Z77X-UD3H.htm Μνήμη: http://www.plaisio.g...3M2A1600C9B.htm SSD: http://www.plaisio.g...-7PC128B-WW.htm Cooler: http://www.plaisio.g...AM3-CWCH100.htm PSU: http://www.plaisio.g...U-650TXV2EU.htm Aυτά κοστίζουν 875 ευρώ. Πόσα διαθέτεις για κουτί και κάρτα?
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μη το βλεπετε σαν μπερδεμα.. απλα απασχολω ευχαριστα το απογευμα σας.. Περναει και πιο ευκολα η ωρα σε οσους βρισκονται στο χωρο εργασιας τους και προσπαθουν να βγαλουν ακρη με τα "θελω" μου..
gtajunkie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ μπερδεύτικα και γω παιδιά. Είμαι gamer αλλά πάνω από 200€ δε δίνω για GPU. Δεν είμαι Hardware expert αλλά κοιτάω CPU scores σε benchmarks. Είμαι Graphic Designer αλλά για οθόνη τσιμουδιά. Δε θέλω hardcore μηχάνημα αλλά γλυκοκοιτάω High end CPUs.
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά το πάει ο Δεινοσαυρούλης. Δεν έχει βάλει HDD όμως όπως βέβαια και εσύ στο αρχικό σου Post. Το ότι θα σε καλύψει ΧΑΛΑΡΑ και ο 3570 ούτε λόγος. Απλά απ' ότι κατάλαβα τον απορρίπτεις... Με το case από Amazon (δωρεάν μεταφορικά) και την 7870 έρχεσαι στα 400 και είσαι άρχοντας
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Για SSD γιατι να παω σε Samsung που εχει μικροτερη ταχυτητα εγγραφης παρα τον OCZ Agility 3 Series 120gb που ειναι και φθηνοτερος.. Για κουτι θα ψαξω εκτος plaisio γιατι περα απτο 500R white που εχουν κανενα αλλο δεν μ αρεσει.. Οσο για καρτα υπολογιζω 200-250 max Εδώ μπερδεύτικα και γω παιδιά. Είμαι gamer αλλά πάνω από 200€ δε δίνω για GPU. Δεν είμαι Hardware expert αλλά κοιτάω CPU scores σε benchmarks. Είμαι Graphic Designer αλλά για οθόνη τσιμουδιά. Δε θέλω hardcore μηχάνημα αλλά γλυκοκοιτάω High end CPUs. Normal gamer με κυρια ενασχοληση τα mmoRPG και 1-2 fps.. Graphic Designer (σαν hobby πλεον) και οθονη εχω ηδη μια 22''(η οποια θα αποσυρθει μολις παρω καινουργια, το οποιο κ ανεφερα πιο πανω) High End CPU για τωρα και για να διαρκεια στον χρονο αν καταλαβαινεις πως το εννοω Οχι δεν ειμαι HW expert αλλα τα benchmark τα ξερω.. δεν βλεπω κατι στραβο σε αυτο..
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Για SSD γιατι να παω σε Samsung που εχει μικροτερη ταχυτητα εγγραφης παρα τον OCZ Agility 3 Series 120gb που ειναι και φθηνοτερος.. Eeeeee, κάτι δεν ΄χεις δει σωστα. Ουδεμία σύγκριση μεταξύ των 2. Ξανακοίτα: http://www.hwbox.gr/...ddle-earth.html Για κουτι θα ψαξω εκτος plaisio γιατι περα απτο 500R white που εχουν κανενα αλλο δεν μ αρεσει.. Απ΄ότι κατάλαβα θες άσπρο H δικιά μου αγάπη? NZXT Phantom. Ειναι και full-tower και βάζεις ότι θέλεις Οσο για καρτα υπολογιζω 200-250 max 250 αυτή που σου έβαλα και σπέρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα