Junior22 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια στην οθονη μου εχω κατι μαυρες κοιλιδες οι οποιες ειναι βρωμια..με ποιο τροπο να την καθαρισω χωρις να της προξενησω ζημια?ευχαριστω!
kostas_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν ειδικά κιτ καθαρισμού. Αλλά μπορείς να πάρεις και ένα απλό καθαρό πανάκι, να το βρέξεις με νερό, να το στραγγίξεις καλά καλά ώστε να είναι απλά νοτισμένο και να τρίψεις απαλά τα σημεία που έχουν κηλίδες. Όχι δύναμη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια στην οθονη μου εχω κατι μαυρες κοιλιδες οι οποιες ειναι βρωμια..με ποιο τροπο να την καθαρισω χωρις να της προξενησω ζημια?ευχαριστω! http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 search is your friend...
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδες το anti κατι coat που ειχε πανω η dell πως στο δαιμονα το καθαριζω...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 υπάρχουν guides για να το βγάλεις, αλλά χάνεις την εγγύηση...
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 υπάρχουν guides για να το βγάλεις, αλλά χάνεις την εγγύηση... δεν γινεται να το καθαρισω...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 όχι βέβαια, το anti glare coating είναι feature...
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 όχι βέβαια, το anti glare coating είναι feature... το δικο μου ειναι σκατα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τηλέφωνο στη Dell μπας και στην αλλάξουν τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα