Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να μου πειτη γνωμη σας για αυτο το λαπτοπ http://www.sony.gr/p...ries/svs1511n3e και να μου δωσετε ενναλακτικες γνωμες στα περιπου 1000ε οπου κανει και αυτο. ειναι για φοιτητη που δεν θα δουλεψει βαρια προγραμματα και ουτε για πολυ gaming

Δημοσ.

βασικα θα ηθελα να εχει καλη οθονη για να μπορεισ να καθεσαι ωρες χωρις να κουραζωνται τα ματια σου και φωτιζομενο πληκτρολογιο

Δημοσ.

Φίλε το έχω εγώ το sony.Πρόσφατα έβαλα και ssd και πάει καλά.Αφού δε θέλεις gaming σε full ρυθμίσεις δε θα έχεις πρόβλημα.Η οθόνη του είναι πολύ καλή με ips,αλλά να ξέρεις ότι η ανάλυση 1920χ1080 στις 15,6 ίντσες ίσως σε κουράσει σε ανάγνωση κειμένων και γενικά όλα τα εικονίδια φαίνονται πολύ μικρά.Από design-φορητότητα σκίζει!Δεν έχω βρει πιο λεπτό-ελαφρύ λάπτοπ στις ίντσες του.Βέβαια έχει βγει και το lenovo ideapad y580 που είναι και πιο φθηνό κατά 30 ευρώ,αλλά έχει και καλύτερα specs.Το προτείνουν πολλοί από εδώ μέσα.Επίσης αυτά αν πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις από 900 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ,γιατί προφανώς τη δουλειά που θες θα την κάνεις και με αρκετά πιο φθηνά.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι άν πάρεις λάπτοπ με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο η μπαταρία του λάπτοπ θα εξαντλέιτεται πιό γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...