MIKermit Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Βρε παιδιά θα δώσω το συγκεκριμένο πτυχίο (proficiency) κ ενώ πήρα τα βιβλία κ καθηγητή κ μαθητή είδα ότι δεν περιλαμβάνονται τα cd για το listening... Τα έχει κάποιος κ αν υπάρχουν υπάρχει περίπτωση να τα αντιγράψω (για τα 3 πακέτα cd θέλω ακόμα 100€) Είναι 2 βιβλία της Kar κ 1 του Betsi (proficiency) Ευχαριστώ πολύ Τα βρήκα.. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από MIKermit
savvinamp Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μετράει το MSU.Είναι το ίδιο πράγμα με το proficiency του Michigan απλά έχουν άλλο φορέα.Απλά το MSU σου δίνει έναν πιο καθημερινό τρόπο επικοινωνίας και όχι τις υπερβολές του Michigan και του Cambridge.
Black Flag Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μετά τον Γενάρη που οριστικοποιήθηκε η επάρκεια του συγκεκριμένου πτυχίου, έχουν βγάλει όλοι οι μεγάλοι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι βιβλία προετοιμασίας. Θεωρώ της Kar, που κάνω και τα δυο, ότι έχουν το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Το άλλο Σάββατο το δίνω. Για να δούμε...
Black Flag Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μια χαρά το πήρα το CELP με 69%. Δεν πειράζει αρκεί που το πήρα. Με την επάρκεια που πήρε πλέον, θα αποτελέσει μονόδρομο γιατί το Vocabulary section το' χει διάσπαρτο στις υπόλοιπες ενότητες. Τα Reading και το Listening sections είναι πιο δύσκολα από ότι στο ECPE. Με βάση την προετοιμασία που έκανα και στα βιβλία του ECPE του Beltsis.
Panagiotis!! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ο χρόνος είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και το περιθώριο αντίδρασης αν τα έχεις αυτά το πήρες αλλά λόγω χρόνου ενδέχεται να κόψεις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις γνώσεις προσωπική μου γνώμη είναι ότι το όλο στήσιμο είναι εντελώς λάθος εάν έχεις λίγη τύχη και το πάρεις παίξε καπάκι Τζόκερ
anna! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και από μένα !!! μόλις γράφτηκα στη σελίδα...ρε παιδιά έχω δώσει 2 φορές το michigan proficiency και κόπηκα και τις δυο φορές ελάχιστα κάτω απ τη βάση ...βασικά πιο πολύ με πίεσε ο χρόνος όχι τόσο οι γνώσεις..Αφού απογοητεύτηκα σκέφτομαι να δώσω το μάιο το MSU ..πιστεύετε ότι είναι πιο εύκολο?? Η καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο μου είπε όμως πως δεν έχει υλικό να μου δώσει...έκανα μόνο ένα test από το ιντερνετ και τα πήγα καλά!τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ πολυ...
BritGreek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και από μένα !!! μόλις γράφτηκα στη σελίδα...ρε παιδιά έχω δώσει 2 φορές το michigan proficiency και κόπηκα και τις δυο φορές ελάχιστα κάτω απ τη βάση ...βασικά πιο πολύ με πίεσε ο χρόνος όχι τόσο οι γνώσεις..Αφού απογοητεύτηκα σκέφτομαι να δώσω το μάιο το MSU ..πιστεύετε ότι είναι πιο εύκολο?? Η καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο μου είπε όμως πως δεν έχει υλικό να μου δώσει...έκανα μόνο ένα test από το ιντερνετ και τα πήγα καλά!τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ πολυ... Τι πάει να πει δεν έχει υλικό; Να της πεις να ξαναψάξει (γιατί έχει). Όλες οι σχολές έχουμε υλικό που μας φέρνουν οι εξεταστικοί φορείς αλλά και οι εκδοτικοί οίκοι για όλα τα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών, έτσι ώστε να μπορούμε να τα αξιολογούμε και να προτείνουμε τα κατάλληλα βιβλία. http://www.sylviakar.com/content/msu-exams/37.html http://www.andrewbetsiselt.gr/Michigan-MSU.html http://www.msu-exams.gr/swift.jsp?CMRCode=1807P3P4S Σημείωση: η χορήγηση επάρκειας προσόντων διδασκαλείας έχει παγώσει εδώ και αρκετό καιρό.
anna! Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τι πάει να πει δεν έχει υλικό; Να της πεις να ξαναψάξει (γιατί έχει). Όλες οι σχολές έχουμε υλικό που μας φέρνουν οι εξεταστικοί φορείς αλλά και οι εκδοτικοί οίκοι για όλα τα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών, έτσι ώστε να μπορούμε να τα αξιολογούμε και να προτείνουμε τα κατάλληλα βιβλία. http://www.sylviakar.com/content/msu-exams/37.html http://www.andrewbetsiselt.gr/Michigan-MSU.html http://www.msu-exams.gr/swift.jsp?CMRCode=1807P3P4S Σημείωση: η χορήγηση επάρκειας προσόντων διδασκαλείας έχει παγώσει εδώ και αρκετό καιρό. Εγώ πθστεύω ότι βαριέται να ψάξει αλλά μου είπε θα μου βρεί! Απλά δεν θέλω να δώσω πάλι michigan και πιστεύω πως το msu είναι μια καλή λυση !σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκ
BritGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πθστεύω ότι βαριέται να ψάξει αλλά μου είπε θα μου βρεί! Απλά δεν θέλω να δώσω πάλι michigan και πιστεύω πως το msu είναι μια καλή λυση !σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκ Αυτά πρέπει να τα ζητήσει από τη διεύθυνση σπουδών, γιατί εκείνοι έχουν τη δυνατότητα να μιλούν απευθείας με τους εκδοτικούς και να επιλέγουν το κατάλληλο υλικό. Πάντως, ξανασκέψου το για το Michigan ή δώσε και τα δύο.
thomasmen23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Για το msu εχω προσωπική εμπειρια και κατά συνέπεια και άποψη. Έδωσε η κόρη μου MSU proficiency μετά από επιμονή του φροντιστηρίου ότι σίγουρα το παιδι θα περάσει γιατι ειναι καλη μαθήτρια. Για να παρεις λοιπόν την πιστοποιηση, θα πρέπει να πιασεις πάνω από 60% στο συνολικο σκορ και θα πρέπει επίσης και στα 4 μέρη να έχεις 12% και πάνω. Κατέβηκε το παιδι, έγραψε καλά και περιμέναμε τα αποτελεσματα. Πριν λίγες μέρες βγήκαν. Αποτέλεσμα; 'Eγραψε στα γραπτα 18% και στο speaking έπιασε 11%. Κόπηκε με συνολικο σκορ 63%. Ένας μαθητής που γραφει αυτό το ποσοστό είναι δυνατον να μην τα πεί στο speaking; Συνήθως όλοι οι μαθητές περνάνε σ' αυτη την δοκιμασία ή αν κοπουν σ' αυτή, σημαίνει ότι κόβονται σίγουρα και σε άλλες. Αυτά ήξερα εγώ σαν μητέρα. Αυτή την στιγμή εχουμε κάνει αίτηση για αναβαθμολόγιση (25$) και περιμένουμε. Το παιδί μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατι πραγματικά είδε, ότι στον βωμό του κέρδους, μια εμπορική επιχείρηση παιζει με τον κόπο τους και την τσέπη την δική μας. Πως θα εμπιστευτώ ξανά το MSU; Θέλω την άποψη σας. Σας ευχαριστω.... 1ον το οτι το φροντηστηριο σου ειπε να δωσει η κόρη σου το msu επειδη είναι καλή μαθήτρια δεν στέκει. Άμα όντως ήταν καλή θα πρότειναν πιο δύσκολες εξετάσεις. Επίσης δεν μπορείς να πεις οτι την έκοψαν επιτηδες γιατι εγραψε 18% στην εκθεση. Με τοσο χαμηλους βαθμους πιστοποιηση δεν παιρνεις. Μπορει στην γραμματικη και στα λοιπα να τα πηγε καλα αλλα μην ξεχνας οτι είναι πολλαπλης επιλογης. Ετσι τιθεται το θεμα της τυχης αλλα και της αντιγραφης (μαγκια της). θελω να πω και λιγα λογια για τα προφοικα που λες. Είμαι κάτοχος 7 πιστοποιητικων-πτυχιων (οπως θες πες τα για να μην γινει παρεξηγηση) 5 lower: κρατικο michigan, cambridge γερμανικων και τουρκικων καθως και 2 proficiency αγγλικων cambridge michigan. Σε όλες τις εξετάσεις που εδωσα οι βαθμοί μου στα προφορικα δεν περασαν ποτε το 55%. Αντε στα γερμανικα και στα τουρκικα δεν ηξερα να μιλαω και πολυ καλα. Οσον αφορα τα αγγλικα μου ομως ειχα απταιστο λεξιλογιο και ευχερια λογου. Στην αρχη οταν εδινα τις πρωτες φορες ημουν εξαλλος με αυτους τους βαθμους αλλα οσες παραπανω εξετασεις εδινα αλλοι τοσοι ιδιοι βαθμοι΄εμφανιζονταν. Μετα απο αρκετα χρόνια συμπερανα πως εφτεγε η προφορα μου. Οι ελληνες λογω των ελληνικων ειναι γενικα πολυ δυσκολο να αποκτησουν την καταλληλη προφορα. Καταλαβα πως οι βαθμοι που περνεις στα προφορικα ειναι ρεαλιστικοι σε ενα μερος τους οποτε λογικα η κορη σου πηρε οτι αξιζε. Η πρόταση μου είναι να μην την πιεζεις τοσο πολυ αν ειναι πολυ μικρη ακομα για τετοιες εξετασεις. Αν οχι τοτε κανει η ιδια λαθος και δεν θα επρεπε να κλαιει για αυτο που επαθε. Με τα χερακια της εβγαλε τα ματακια της. Δεν διαβασε αρκετα. Αν είναι πανω απο 17 ετων τοτε με το καταλληλο διαβασμα θα μπορουσε ανετα να χτυπησει το cambridge. Εγω προσωπικα το εδωσα στα 16. Ολα αυτα χωρις να θελω να γινω κακος παντα. Απλως καμια φορα η αληθεια πρεπει να λεγεται γυμνη. 1
Black Flag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ που πήρα το CELP, ενώ στα Writing, Reading και Listening sections πήρα, 20, 18 και 18 αντίστοιχα, στο speaking είδα ένα 13 και παραξενεύτηκα, γιατί ήμουν σίγουρος ότι απάντησα σωστά και χωρίς κόμπιασμα. Αλλά μάλλον είχε να κάνει με την προφορά μου. Η εξετάστρια ήταν Αυστραλή. Περίμενα ένα 20 τουλάχιστον στα προφορικά.
brendamariakas Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Για το msu εχω προσωπική εμπειρια και κατά συνέπεια και άποψη. Έδωσε η κόρη μου MSU proficiency μετά από επιμονή του φροντιστηρίου ότι σίγουρα το παιδι θα περάσει γιατι ειναι καλη μαθήτρια. Για να παρεις λοιπόν την πιστοποιηση, θα πρέπει να πιασεις πάνω από 60% στο συνολικο σκορ και θα πρέπει επίσης και στα 4 μέρη να έχεις 12% και πάνω. Κατέβηκε το παιδι, έγραψε καλά και περιμέναμε τα αποτελεσματα. Πριν λίγες μέρες βγήκαν. Αποτέλεσμα; 'Eγραψε στα γραπτα 18% και στο speaking έπιασε 11%. Κόπηκε με συνολικο σκορ 63%. Ένας μαθητής που γραφει αυτό το ποσοστό είναι δυνατον να μην τα πεί στο speaking; Συνήθως όλοι οι μαθητές περνάνε σ' αυτη την δοκιμασία ή αν κοπουν σ' αυτή, σημαίνει ότι κόβονται σίγουρα και σε άλλες. Αυτά ήξερα εγώ σαν μητέρα. Αυτή την στιγμή εχουμε κάνει αίτηση για αναβαθμολόγιση (25$) και περιμένουμε. Το παιδί μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατι πραγματικά είδε, ότι στον βωμό του κέρδους, μια εμπορική επιχείρηση παιζει με τον κόπο τους και την τσέπη την δική μας. Πως θα εμπιστευτώ ξανά το MSU; Θέλω την άποψη σας. Σας ευχαριστω.... Γεια σας. Εγώ έδωσα για MSU C2 (Proficiency) και δεν το πέρασα κι εγώ για ένα. Τα αποτελέσματά μου ήταν: Listening: 13 , Speaking: 19. Writing: 17 και Reading: 11. Σύνολο 60. Οι κανονισμοί έλεγαν αν έχεις 60 και πάνω περνάς με την προυπόθεση όμως ότι θα έχεις πάνω από 12 σε κάθε κομμάτι. Άρα Narrow Fail. Πήρα τηλέφωνο στο Anatolia και μου απάντησαν πως δεν το πέρασα για ένα στα κείμενα. Άρα αποτυχία! Εκείνη την ημέρα δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα δύσκολα αλλά βλέποντας μετά τα αποτελέσματα κουφάθηκα. Είναι δυνατόν να κοπώ στα Κείμενα για 1? Είμαστε σοβαροί; Εντάξει δε λέω δεν ήμουν και άριστη να βγάζω τελική βαθμολογία 90-100 % αλλά τα πήγαινα καλά. Στην πόλη μου που έδωσα εξετάσεις έκοψαν 3 ακόμη παιδιά την ίδια μέρα με την ίδια βαθμολογία στο Reading. Το θεωρώ απάτη και πιστεύω κι εγώ πως είναι το κόλπο τους για να ξαναδίνουν τα παιδιά! Μη μιλήσω για το τεράστιο χρονικό διάστημα που χρειάζονται για να βγάλουν τα αποτελέσματα. Είναι τόσο δύσκολο να περάσεις ένα γραπτό από το Scanner για να ελέγξει αυτόματα τις απαντήσεις. Πόσο να σου πάρει 1-2 εβδομάδες για όλα τα γραπτά? Βάλε και 1-2 εβδομάδες για τις εκθέσεις. Πόσο παραπάνω? 3 μήνες? Έλεος. Τέλος πάντων. Τώρα ξαναδίνω δεύτερη φορά για proficiency πάλι msu. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.
Black Flag Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το CELP είναι δύσκολο το 'χούμε ξαναπεί. Μην το υποτιμάτε κάποιοι. Έχει εξισωθεί με τα άλλα δυο στην Ελλάδα, δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
aGka8l Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ασχετο με το θεμα , το ευκολοτερο πτυχιο επιπεδου b2 ειναι το bulets η καποιο αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα