Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Δεινοσαυρούλης, θόρυβο από κάρτα χλωμό. Από PSU πολύ πιθανό ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ!!!

Άμα κάνει πως σου σκάει δεν ξέρεις τι θα πάρει και που θα σταματήσει...

Ο dedalysin για μένα μπορεί να την παλέψει με το PSU του με την 7750/70. Εσύ με τίποτα!

αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.549228

η

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.549987 βασικά πια είναι η διαφορά αυτόν τον δυο εκτός ότι το πρώτο είναι πιο παλιό!!!

Πήγες στην άλλη άκρη τώρα. Θα σου βρούμε PSU, δεν χρειάζεσαι θηρίο. Εκτός αν σκοπεύεις να κουμπώσεις και 2η πάνω στο μέλλον

Η φώτο στο πρώτο είναι λάθος (είναι από το παλιό, ενώ το v2 που λέει είναι το καινούριο). Οπότε δεν είναι παλιό και καινούριο. Το ένα είναι το απλό και το άλλο το ψευτο-modular

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Δεινοσαυρούλης, θόρυβο από κάρτα χλωμό. Από PSU πολύ πιθανό ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ!!!

Άμα κάνει πως σου σκάει δεν ξέρεις τι θα πάρει και που θα σταματήσει...

Ο dedalysin για μένα μπορεί να την παλέψει με το PSU του με την 7750/70. Εσύ με τίποτα!

Πήγες στην άλλη άκρη τώρα. Θα σου βρούμε PSU, δεν χρειάζεσαι θηρίο. Εκτός αν σκοπεύεις να κουμπώσεις και 2η πάνω στο μέλλον

Η φώτο στο πρώτο είναι λάθος (είναι από το παλιό, ενώ το v2 που λέει είναι το καινούριο). Οπότε δεν είναι παλιό και καινούριο. Το ένα είναι το απλό και το άλλο το ψευτο-modular δηλαδή?

για sli θέλω

http://www.corsair.com/en/power-supply-units/tx-series-power-supply-units.html?dir=desc 850Μ VS 850 ? ποιες η διαφορές

Δημοσ.

Νόμιζα ότι σου απάντησα στο προηγούμενο Post...

Πανομοιότυπα είναι, με 70Α απόδοση στην +12V. Η μόνη διαφορά 2 καλώδια που είναι μετακινούμενα στο (Μ). Πλέον και τα 2 τα φτιάχνει η CWT (μια χαρά δηλαδή).

Μέχρι πόσα θες να δώσεις για PSU, να δούμε τι θα βρούμε. Και από που?

Δημοσ.

Νόμιζα ότι σου απάντησα στο προηγούμενο Post...

Πανομοιότυπα είναι, με 70Α απόδοση στην +12V. Η μόνη διαφορά 2 καλώδια που είναι μετακινούμενα στο (Μ). Πλέον και τα 2 τα φτιάχνει η CWT (μια χαρά δηλαδή).

Μέχρι πόσα θες να δώσεις για PSU, να δούμε τι θα βρούμε. Και από που?

πες ιδέες και ακούω..... μαγαζί καλύτερα e-shop

Δημοσ.

Μαγαζί ΟΧΙ καλύτερα ESHOP.

Έτσι δεν κάνουμε ρε φίλε μου δουλειά. Δεν θα κάτσω να δω εγώ ότι τροφοδοτικό κυκλοφορεί για να στο προτείνω... Έχει κάτι Enermax με 350 ευρώ. Είσαι?

Πες μου budget να σου πω. Το Μ που έβλεπες από eshop κάνει 150. Είσαι διατεθειμένος μέχρι τόσα?!

Δημοσ.

Μαγαζί ΟΧΙ καλύτερα ESHOP.

Έτσι δεν κάνουμε ρε φίλε μου δουλειά. Δεν θα κάτσω να δω εγώ ότι τροφοδοτικό κυκλοφορεί για να στο προτείνω... Έχει κάτι Enermax με 350 ευρώ. Είσαι?

Πες μου budget να σου πω. Το Μ που έβλεπες από eshop κάνει 150. Είσαι διατεθειμένος μέχρι τόσα?!

Ναι 100-150 για πες!!! και 700w και πάνω

Δημοσ.

Antec Current Gamer 900 (by Seasonic). Το 750αρι δεν το βρίσκω

Corsair HX-750 (Seasonic again). Modular

TT Toughpower XT-775 (By CWT). Modular

Chieftec Nitro-750 (by CWT). Modular

Νινο, το TT Toughpower XT-775 απο το pc1 ερχεται στα 100Ε ;) οποτε αν θελει το παραγγελνει απο εκει και γλυτωνει και 30 ευρα αλλιως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...