Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια..

σκεφτομαι να αλλαξω την καρτα γραφικων στο συστημα μου για να εχω καλυτερες επιδοσεις. Μπορειτε να μου προτεινεται μια καλη?

Επεξεργαστης Intel Core i3 3.07 GHz

Οθονη Lg w2363d

και μητρικη Foxconn H55MXV

η τωρινη μου καρτα γραφικων ειναι ATI Radeon HD 5570

ευχαριστω

Δημοσ.

Με 150 ευρώ δεν παίρνεις καινούρια κάρτα ώστε να αξίζει η αλλαγή της 5770. Μεταχειρισμένη, ναι. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να αλλάξεις το τροφοδοτικο σου. Δεν είναι δυνατόν ονομαστικό 500w με 20!!!! Α στην 12V.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά διάβαζα 5770. Σίγουρα θα αλλάξεις τροφοδοτικό.

Αν το μπάτζετ παραμάνει 150, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι:

κάρτα: http://www.skroutz.gr/s/2009782/MSI-Radeon-HD-7770-1GB-DDR5.html

τροφοδοτικο: http://www.skroutz.gr/s/311649/Thermaltake-TR2-380W.html?keyphrase=thermaltake+380

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Δεν το πηρα ετοιμο εμεις το φτιαξαμε!!! :-D

150 ευρω διαθετω μονο για την αγορα της καρτας!

Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση άμα έχεις τροφοδοτικό +12V1 21A amper και μια κάρτα ζητάει +12V/38 amper και ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από την κάρτα και κάνει μερικά κύματα η οθόνη όταν έχει πολλά fps η load είναι ανησυχητικό για καταστροφή της κάρτας

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι ακούγεται από την κάρτα ο θόρυβος? Ποιό είναι το τροφοδοτικό και ποιά η κάρτα?

sorry θα φρικάρεις άλλα θα το πω έχω το lamtech 700w ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το αλλάξω...... κάρτα την 670 gtx πριν λίγο καιρό είχα την msi 7950 την αντάλλαξα γιατί είχε artifacts που μάλλον από τροφοδοτικό αλλά είχε και προβλήματα συμβατότητας εκκινησει του pc είχα ανοίξει και θέμα άμα θυμάσαι.......Εκεί στα e-shop που το είχα πάει λέγαν ότι σε άλλο PC με το ίδιο τροφοδοτικό και κάρτα δεν είχε πρόβλημα και έλεγαν ότι το τροφοδοτικό είναι επαρκείς ......Ο θόρυβος ακουγόταν και στην άλλη κάρτα

Δημοσ.

Αποκλείεται να έχει μόνο 21A το 700αρι λαμτεκ, όσο μάπα και να είναι. Μάλλον αναφέρεσαι μονο στο ένα rail.

Aν ακούς θόρυβο και τώρα, μάλλον αυτός είναι από το τροφοδοτικό και όχι από την κάρτα. Δεν πιστεύω να έχεις κάνει o/c στην κάρτα?

ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το αλλάξω......

Αυτά δεν το κατάλαβα. Είχες τόσα λεφτά για κάρτα και δεν είχες 60-70 ευρώ για ένα psu? :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...