Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 σε τι θες να το βάλεις (π.χ. βλογερ κλπ)? αν είναι σε κάποια πλατφόρμα όπως το βλογγερ τότε είναι εύκολο, αν όμως το κάνεις στο υπολογιστή σου τότε μπορείς να το κανείς με αυτό WebDwarf
zakstayr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μα σε ipboard λεω στο πρωτο post..!!οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει.
Corona Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Στο Ad Code Integration που σου είπα πιό πάνω έχει όλες της επιλογές για το που θες να εμφανίζεται το bunner. Πρόσεξέ το καλύτερα και θα το καταλάβεις.
zakstayr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 πηγα στο Ad Code Integration που μου λες αλλα δεν καταλαβα αρκετα πραγματα..!!το μονο που καταφερα ηταν να μου εμφανιζει το μπανερ πανς αριστερα..!!ενω εγω θελω να παει περιπου στην μεση και αριστερα.. τι γραφω και που το γραφω..??οποιος μπορει ας μου πει με απλα ελληνικα..!!
Corona Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μεγάλε, εκεί σε κάθε box σου λέει δίπλα που θα σου εμφανίζει το banner και από κάτω ακριβώς σε κάθε box σου εξηγεί τι κάνει, τι θέλεις δηλαδή, έτοιμη μασημένη τροφή; HTML κώδικας είναι, αν θέλεις να το κεντράρεις απλά βάζεις στην αρχή του κώδικα <center> και στο τέλος </center>. Τώρα αν θες να το πας περίπου στην μέση και αριστερά που λες πρέπει να ορισεις padding σε px μέσα στο CSS του εκάστοτε skin στο σημείο που βρήσκετε το banner, πράγμα που δε σε κόβω να καταλαβαίνεις εφόσων δεν καταλαβαίνεις τα ΑΠΛΑ Αγγλικά που έχεις στο Ad Code Integration
zakstayr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ok thanks..!!!αλλα μην βαρας...δεν ειμαστε ολοι ΕΙΔΙΚΟΙι..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα