doctorjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Την κάρτα της υπογραφής μου την έχω πάρει πριν 6 μέρες και από χθες κάνει ένα περίεργο ήχο την ώρα του παιχνιδιού και μόνο. Επίσης όταν είμαι στο παιχνίδι και πατάω pause σταματά ο ήχος. Τι να κάνω. Ο ήχος προέρχεται από
Thanos1972 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Coil whining πρεπει να ειναι.σου σπαει τα νευρα ετσι?
Chris92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αυτος που ακους ειναι ενας ηχος υψηλης συχνοτητας?λογικα πρεπει να προκειται για το λεγομενο coil wine.εν ολιγοις καποιο πηνιο στην καρτα παραγει αυτον τον ηχο λογο καποιου συντονισμου ή κακης ποιοτητας(κατι τετοιο δεν ξερω περισσοτερα),οταν η καρτα ζοριζεται.δεν επηρεαζει την λειτουργια της καρτα παρα μονο τα νευρα του χρηστη που ειναι αναγκασμενος να το ακουει με προλαβαν !!!
doctorjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις και τις σημαντικές πληροφορίες. Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τον θόρυβο?? Επίσης, η κάρτα θα έχει κάποιο πρόβλημα ??? Μπορεί να καεί??? Edit: Παιδιά το έφτιαξα έβαλα enable το vsunc και το coil whine τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα