gtsamour Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τους έχω κατεβάσει ήδη και περιμένω να παραλάβω το netbook. Λογικό να μην bootάρει... o υπάλληλος στο τηλέφωνο που πήρα να παραγγείλω με προειδοποίησε ότι έχει linux με μη παραθυρικό περιβάλλον (whatever that means).... Tώρα σε τι θα έπρεπε να βγαίνει όταν πατάς το power.... Aλήθεια πρόσεξε κανείς με τι έκδοση bios έρχεται? To τελευταίο που υπάρχει στο site της Acer είναι το V1.05 Βluetooth module έχει επάνω? (Παίρνει αν δεν έχει αλλά είναι optional).
kostastnt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Έρχεται με έκδοση 1.0.. Βάλε την 1.05.. Δεν ξέρω τι αλλάζει, αλλά αν χαλάσει το πας σαν DOA πίσω bluetooth δεν έχει και δεν ξέρω αν παίρνει.. Μην βάλεις τους drivers από το site της acer.. για ήχο βάλε realtek 2.70 hd codec, cardreader alcor από την acer, lan realtek pci fe τελευταια εκδοση, touchpad elantech από acer, vga 12.8 catalyst mobility dd_ccc_whql από AMD, wlan από atheros.cz.. Επίσης κατέβασε ένα firmware που έχει στην acer.. κάτι κάνει update στον σκληρό.. και τέλος usb3.0 και smbus θα τα βάλεις manual απο το πακετο της amd που έχει στο site της acer.. Κάντα έτσι και το μηχάνημα θα πετάει..
gtsamour Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολύ ενημερωτικό το post σου kostastnt. Θα με γλιτώσει απο αρκετό κόπο, ευχαριστώ πολύ Δυσκολεύτηκα λίγο να τους βρω αλλά τους βρήκα... Ερώτηση.... τα Windows 7 δεν θα βρουν σε ενα update drivers για κάποιες συσκευές? (πχ USB 3.0?) Mονο αυτό το πακέτο της AMD στο site της Acer που είπες δεν κατάφερα να εντοπίσω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2012 από gtsamour
kostastnt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τα windows 7 βρήκαν μόνο τα realtek.. Όλα τα άλλα θέλει χέρι γιατί είναι άκυρες μάρκες.. elantech touchpad πρώτη φορά είδα και μπορεί να έχω ασχοληθεί και με 100-200 laptop... ο driver που δεν βρήκες είναι ο: VGA AMD VGA Driver 8.930.13.0000 203.6 MB 2012/05/15 Εκτός από γραφικά έχει και τα απαραίτητα για smbus και usb 3.0.. Τέλος αυτό το 725 netbook έχει καμιά 5-6 εκδόσεις που φαίνονται στην αμερικάνικη σελίδα.. Το δικό μας δεν κατάλαβα ποιό είναι γιατί το μοντέλο από κάτω το γράφει με κινέζικους χαρακτήρες και ούτε κατά διάνοια δεν κατάλαβα ποιό ακριβώς είναι..
gtsamour Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 A κατάλαβα. Δηλαδή driver για VGA θα βάλω απο το Catalyst 12-8_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe αλλά για usb3 και smbus απο τον driver για vga που δίνει η acer. Thanks.
ioannis8558 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια τι γνωμη εχετε για αυτες εδω τις μνημες? --> http://www.e-shop.gr...ER.552238&sid=1 αξιζουν τα λεφτα τους?
leros2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια τι γνωμη εχετε για αυτες εδω τις μνημες? --> http://www.e-shop.gr...ER.552238&sid=1 αξιζουν τα λεφτα τους? Ναι είναι μια χαρά !!
gtsamour Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα windows 7 βρήκαν μόνο τα realtek.. Όλα τα άλλα θέλει χέρι γιατί είναι άκυρες μάρκες.. elantech touchpad πρώτη φορά είδα και μπορεί να έχω ασχοληθεί και με 100-200 laptop... ο driver που δεν βρήκες είναι ο: VGA AMD VGA Driver 8.930.13.0000 203.6 MB 2012/05/15 Εκτός από γραφικά έχει και τα απαραίτητα για smbus και usb 3.0.. Τέλος αυτό το 725 netbook έχει καμιά 5-6 εκδόσεις που φαίνονται στην αμερικάνικη σελίδα.. Το δικό μας δεν κατάλαβα ποιό είναι γιατί το μοντέλο από κάτω το γράφει με κινέζικους χαρακτήρες και ούτε κατά διάνοια δεν κατάλαβα ποιό ακριβώς είναι.. Λοιπόν πέρασα τα x64 Windows 7 και όλα καλά όλα ωραία. Ένα πράγματα σκάλωσε μόνο. Το firmware για το δίσκο WD μου βγάζει ότι δεν βρήκε συμβατό δίσκο. Μάλλον το δικό μου πρέπει να έχει άλλο τύπο δίσκου WD (είναι WD γιατί το τσέκαρα). Eπίσης όταν άνοιξα το κάτω καπάκι διαπίστωσα ότι έχει μονο μια θέση για SODIMM και όχι δύο όπως ειπώθηκε ενώ αντί για ram στα 1066Mhz έχει μια NANYA στα 1333MHZ (PC 10600).... πρίεργα πράγματα... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από gtsamour
Eyedentify Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδα στο τελευταιο crazy sundays τον παρακατω εξωτερικο σκληρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333559&sid=1 η τιμη ειναι δελεαστικη ειναι αξιοπιστος ο δισκος ομως? αν γνωριζει κανεις κατι ας μου πει ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα