Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 2/9/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω πάρει το C-60 από την προηγούμενη εβδομάδα 10 ευρώ φθηνότερο (259) και είναι αρκετά καλό μηχάνημα όπως ειπε και ο φιλος παραπάνω , έβαλα win 7 αμέσως γιατι τα Linux δεν έκαναν boot και καταναλώνει το 20κατι% από την ραμ πολύ γρήγορο και αθόρυβο η παταρια μου εχει κρατήσει 4 ωρες μια φορα που το ειχα χωρις ρευμα . Αυτό θα σου πρότεινα εγω.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mα γιατί δεν έκαναν boot τα Linux δε μπορώ να καταλάβω... τα πουλάνε χωρίς να τα έχουν τσεκάρει?

Δεν έχει το MeeGo αυτό με το C60 σωστά? Άλλο linux?

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που το πήρατε το ASPIRE ONE 725 (με τον C60) απο eshop, πείτε μου σας παρακαλώ....

Πως ήρθε το μηχάνημα? Ήταν σε κουτί σφραγισμένο με ζελατίνα? Δεν είχε ζελατίνα?

Θέλω να ξέρω τι να περιμένω όταν θα πάω να το παραλάβω, μην μου πασάρουν κανένα ανοιγμένο (ή χρησιμοποιημένο) και μου λένε πχ ότι έτσι ανοιχτό έρχεται...

Δημοσ.

64bitα 7άρια με 2GB μνήμη? Δεν νομίζω Τάκη... :P

Μια χαρά παίζουν. Εγω σε πολύ αργό atom 1.66 έχω 32βιτα με 1gb και το ίδιο σε πολλά P4 (3ghz) ολα με 1 gb και πάνε μια χαρά. Η αδελφή μου έχει 64bit 7 με 2 gb και πάνε επίσης μια χαρά.

Δημοσ.

Πάντως όσοι σκοπεύετε να βάλετε και τα Win8 κάποια στιγμή σε netbook, σκεφθείτε σοβαρά τη μεγαλύτερη οθόνη, καθώς η minimum κάθετη ανάλυση για χρήση του metro είναι τα 768 pixels.

Σε ένα N150 netbook της Samsung (10.1" @ 1024x600) πρέπει να γίνουν πατέντες με beta drivers και custom αναλύσεις για να τρέξουν metro εφαρμογές, και πάλι δεν φαίνονται καλά.

Για κάποιον που ρώτησε για HD ταινίες, ο Atom N450 (με την GMA3150) μόνος του δεν παίζει ούτε 720p, με χρήση CoreAVC και μερικό tweakάρισμα παίζει άψογα 720p, αλλά κολλάει στα 1080p. Φαντάζομαι οι καινούργιοι Atom με τις GMA3650 (με ή χωρίς CoreAVC) θα παίζουν και 1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά όποιος έπαιρνε τώρα netbook θα έπαιρνε με κάποιον καινούργιο Atom φαντάζομαι (Ν2600, N2800). Oi N450 κλπ είναι παλιότεροι.

Απότι διαβάζω ενας Ν2600 πάλι δεν τα παίζει όλα τα 1080p. Κάποια codecs δεν μπορεί να τα σηκώσει. Ενας απο τους λόγους που τελικά προτίμησα τον C-60 αντί του Atom

Επεξ/σία από gtsamour
Δημοσ.

το 10.1 πέθανε.. Οι 600 γραμμές είναι ελάχιστες σήμερα (και παλιά δλδ) και τίποτα δεν παίζει σωστά. Στο νετμπουκ μου με τέτοια ανάλυση ουτε το πλήκτρο ΟΚ δεν μπορώ να πατήσω σε πολλές εφαρμογές (πχ όταν είχε XP στον ΙΕ8 στις ρυθμίσεις). Πάταγα στα τυφλά το ΤΑΒ και το enter να το πετύχω. Τα καινούρια MS προγράμματα (office 2007-10) με εικονίδια αντί μενού (στιλ που υιοθετείται από πολλές εφαρμογές) δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου χώρο να δουλέψεις σε 600 γραμμές (1024Χ600).

Το eshop έχει επανειλημμένα βγάλει εξαιρετικά 11.6'' netbooks (ολα acer linux) με κανονική ανάλυση (1366Χ768) με καλούτσικους επεξεργαστές και ίδια τίμη (220€). Αυτά μάλιστα (αν και λίγο μεγαλύτερα), τα 10άρια τί τα θέλετε.

• Like 1
Δημοσ.
Παιδιά εσείς που το πήρατε το ASPIRE ONE 725 (με τον C60) απο eshop' date=' πείτε μου σας παρακαλώ....

Πως ήρθε το μηχάνημα? Ήταν σε κουτί σφραγισμένο με ζελατίνα? Δεν είχε ζελατίνα?

Θέλω να ξέρω τι να περιμένω όταν θα πάω να το παραλάβω, μην μου πασάρουν κανένα ανοιγμένο (ή χρησιμοποιημένο) και μου λένε πχ ότι έτσι ανοιχτό έρχεται...[/quote']

Έρχεται σε μια κούτα με ενα αυτοκόλλητο στο άνοιγμα από αυτά που φαίνεται αν εχει ανοιχτεί.

Δημοσ.

Έρχεται σε μια κούτα με ενα αυτοκόλλητο στο άνοιγμα από αυτά που φαίνεται αν εχει ανοιχτεί.

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Θα φας τρελό πήξιμο με τα drivers για windows 7 με τις μπούρδες της AMD αλλά το μηχάνημα είναι άψογο και συνεχίζει να έχει 269 από το προηγούμενο crazy sundays..

To Linux που έχει μέσα δεν bootάρει καν.. Το είχα συνδεδεμένο με ethernet και κάτι έφαγε σκάλωμα και δεν ξεκίνησε ποτέ, οπότε format θα χρειαστεί σίγουρα όταν το πάρεις, ότι λειτουργικό και να βάλεις..

οι drivers των ACER για 7 είναι ΟΛΟΙ στο site της και κατεβαίνουν με την μια (δεν θέλει registration και τέτοια). Επειδή έχει 2-3 για κάθε είδος (πχ ασύρματη καρτα) μπορεί να μην την πετύχεις με την μια. Δεν κάνεις setup. Κατεβάζεις το zip το ξεζιπάρεις σε φάκελο, κάνεις αναζήτηση τον inf από τους φακέλους με τους drivers. Αυτό μονο του βρίσκει το σωστό.

Εγώ έφτιαξα ένα c60 11.6 acer για ένα φύλο δεν παιδεύτηκα με τους drivers. Δεν θα παίξουν κάρτες δικτύου, vga (για πιο γρήγορα) και κάρτα ήχου αν θυμάμαι.. Τα άλλα οκ.. (θα μου πείς και τι έμεινε :-D )

Ουσιαστικά του δικτύου προ - κατεβάζεις (από άλλο pc) και μετά τους υπόλοιπους drivers (αφού δουλέψει η κάρτα δικτύου) από το ίδιο το laptop.

Αυτό με το linux ισχύει.. Δεν μπούταρανε και στα παιδιά που το δοκίμασαν.. ΦΟΡΜΑΤ και win 7 και όλα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...