Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμιση όταν κάποιος σου κάνει friend request και αργεις να απαντήσεις να γίνεται αυτόματα φίλος σου; Γιατί κάποιος έγινε φίλος (ενώ ήταν στην αναμονή μέρες) χωρίς εγώ να τον έχω κονφιρμάρει! Μπορεί να κάνω λάθος;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι απ'οσο γνωριζω. Εχω αφησει ανα διαστηματα πολλα ατομα στην αναμονη διχως πρωτοβουλιες απο το facebook.

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμιση όταν κάποιος σου κάνει friend request και αργεις να απαντήσεις να γίνεται αυτόματα φίλος σου; Γιατί κάποιος έγινε φίλος (ενώ ήταν στην αναμονή μέρες) χωρίς εγώ να τον έχω κονφιρμάρει! Μπορεί να κάνω λάθος;

Ρύθμιση τέτοια από όσο ξέρω στο fb δεν υπάρχει, αν εννοείς για τέτοια ρύθμιση σε κάποιον browser ή σε κάποιο addon καθόλου απίθανο!

Μήπως το έκανες εσύ κατά λάθος?(ένα click χρειάζεται).

Μήπως το έκανε κάποιος άλλος από το pc σου?

Μήπως το έκανε κάποιος άλλος από άλλο pc?

Μήπως αυτός που έκανε το αίτημα φιλίας το ακύρωσε και απλά είδες στους φίλους σου ένα παρόμοιο όνομα και μπερδεύτηκες? Αν έχεις ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις μέσω e-mail για αιτήματα φιλίας τότε μπορείς να το τσεκάρεις αυτό.

Επίσης αν το email που έχεις δηλωμένο στο fb είναι το ίδιο με αυτό που έχεις στο msn/hotmail, τότε μόλις φτιάξει account στο fb κάποιος που έχεις στις επαφές σου στο msn/hotmail γίνεται αυτόματα φίλος σου. Αν όμως ήταν όντως στην αναμονή μέρες δεν συνέβη αυτό.

Τέλος το να τον έκανε το ίδιο το fb φίλο σου κατά τη γνώμη μου είναι η μικρότερη πιθανότητα από όλα όσα ανέφερα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...