Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα προτιμουσα 13" ειναι πολυ πιο φορητα. Το τι θα βγει σε laptop-tablet (δηλαδη με αποσπωμενη οθονη) με πληρες win8 και σε τι τιμες δεν ξερω αλλα θα ηταν καλη περιπτωση

Δημοσ.

Disqualified εγώ που ψωνίζω με ορίζοντα 4-5ετίας έχω βάλει στο μάτι το 13άρι Asus Transformer Book, αλλά αν δείτε τιμή θα φρίξετε. Αναμένεται να τιμολογηθεί περίπου στα 1300 δολάρια με i5. Βέβαια είναι πολύ δυνατή περιπτωση.

Δημοσ.

Disqualified εγώ που ψωνίζω με ορίζοντα 4-5ετίας έχω βάλει στο μάτι το 13άρι Asus Transformer Book, αλλά αν δείτε τιμή θα φρίξετε. Αναμένεται να τιμολογηθεί περίπου στα 1300 δολάρια με i5. Βέβαια είναι πολύ δυνατή περιπτωση.

ωραιο. Ασε εγω ψωνίζω με ορίζοντα 7ετιας, LOL

Δημοσ.

Netbook μην πάρεις, δεν αξίζει. Ακόμα και στις καθημερινές εργασίες κολλούν! Καλύτερα να πάρεις: http://www.skroutz.g...HD-FreeDOS.html το οποίο είναι φοβερά γρήγορο και φτηνό ή http://www.skroutz.g...-4GB-320GB.html για να παίζεις και παιχνιδάκια.

Το οτι προχωρουν οι τεχνολογιες δεν σημαινει οτι πρεπει να τις ακολουθουμε συνεχως απο πισω και να απαξιωνουμε τα παλιοτερα συστηματα. μια χαρα καταφερνει τις δουλειες που λεει ο φιλος ακομα και ενα pentium 3. σε τι θα δυσκολευτει δηλαδη το netbook με 2gb ram? στην αναπαραγωγη μουσικης ή σε πολλαπλα tab στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμη.

Δε θέλω να πάω σε netbook πάντως γιατί απ' όσα έχω χρησιμοποιήσει κανένα δε με ικανοποίησε.

εγω θα προτιμουσα 13" ειναι πολυ πιο φορητα. Το τι θα βγει σε laptop-tablet (δηλαδη με αποσπωμενη οθονη) με πληρες win8 και σε τι τιμες δεν ξερω αλλα θα ηταν καλη περιπτωση.

Αυτό είναι το σκεπτικό μου γι αυτό θέλω να πάω σε ultrabook! Ανεβαίνει η τιμή αρκετά βέβαια σε σχέση με παρόποιο performance σε 15αρι οπότε δεν ξέρω που θα καταλήξω. Έχω προβληματιστεί!

Κι εμένα μου φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα αυτά τα hybrid που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τώρα αλλά οι τιμές τους είναι στο διπλάσιο απ' ότι θέλω να διαθέσω :/.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το fujitsu (που πρότεινε ο Λάμπης) και ας ειναι 15αρι...δεν έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών αλλά δεν αναφέρεις χρήση για παιχνίδια...

1 χρόνο θα έχεις το laptop είπες....γιατί να ''ξεβρακωθείς'' για 1 χρόνο μόνο??

Αν πάρεις ενα αξιοπρεπές ultrabook που κοστίζει γυρω 800-900 ευρώ θα πρέπει να το χρησιμοποιείς και μετά που θα γυρίσεις διαφορετικά ειναι πεταμένα λεφτά...γνώμη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...