Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εστειλα ενα τεραστιο κειμενο καπου και απο εκεινη την στιγμη μου ειναι αδυνατο να δω οτιδηποτε εχω στειλει η μου εχει σταλθει απο τον συγκεκριμενο χρηστη! Ειμαι σε αργη συνδεση αυτη τη στιγμη(1.5μβ) αλλα λετε οταν παω σπιτι που κλειδωνω στα 17μβ να φτιαξει;;;;

Δημοσ.

Oι φίλοι σας βλέπουν τα μηνύματα αυτά;

Ένα σενάριο ενεργειών σε αυτή τη σελίδα μπορεί να είναι απασχολημένο,ή να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται. Μπορείτε να διακόψετε το σενάριο τώρα, ή να συνεχίσετε για να δείτε αν το σενάριο θα ολοκληρωθεί.

Δοκίμασες να διακόψεις το σενάριο που αναφέρει το μήνυμα;

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως ο ένας απο τους δυο (ή και οι δυο), έχει γεμάτο το inbox...

Δοκίμασε να σβήσεις μηνύματα προκειμένου να ελευθερωθεί χώρος. Αν γίνεται, ζήτησε το ίδιο και απο το άλλο άτομο <--- πιο σημαντικό αυτό!

Παρεπιπτόντως: Πάτα 2-3 φορές τον συνδιασμό ctrl και r...

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχω μεγαλο inbox...

προσπαθω να τα διαγραψω αλλα μολις παταω στη συνομιλια μπλοκαρει και εμφανιζει ασπρη οθονη...δε εμφανιζει καν τα μηνυματα και κολλαει.

Δοκιμασα και το ctrl και r? Μηπως υπαρχει αλλη λυση???

Η βλακεια ειναι οτι με αυτο το ατομο εχω συχνη συνομιλια...

Δημοσ.

To facebook προτείνει αυτά που σου είπα ήδη...

Αν βλέπετε μια κενή σελίδα όταν ανοίγετε τα Εισερχόμενά σας:

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός υποστηριζόμενου προγράμματος περιήγησης στο Internet

Δοκιμάστε να ανανεώσετε τη σελίδα μερικές φορές με μη αυτόματο τρόπο (πατήστε Ctrl + r σε PC ή Command + r σε Mac)

Δοκίμασε να απ/εγκαταστήσεις τον browser

Αν ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί για να μην στέλνετε μηνύματα στο Facebook, τότε είτε πρόσφατα στείλατε πολλά μηνύματα είτε άλλα μέλη του Facebook έχουν χαρακτηρίσει ανεπιθύμητα τα μηνύματά σας. Σημείωση: Αυτό το μπλοκάρισμα είναι προσωρινό και μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και λίγες ημέρες. Σημείωση: Αν διαγράψετε παλιά μηνύματα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορείτε να στείλετε περισσότερα μηνύματα.

Μόλις τελειώσει το μπλοκάρισμα, να θυμάστε ότι πρέπει να στέλνετε αιτήματα φιλίας και μηνύματα μόνο σε άτομα που ήδη γνωρίζετε προσωπικά. Διαφορετικά, ενδέχεται να επιβληθούν επιπλέον περιορισμοί στο λογαριασμό σας.

Ίσως να επανέλθει η συνομιλία μόνη της σε λίγο...

Για κάθε άλλο πρόβλημα σχετικά με τη λήψη/αποστολή μηνυμάτων, προτείνει μόνο την επικοινωνία μαζί τους...

Δε νομιζω να εχω μεγαλο inbox...

προσπαθω να τα διαγραψω αλλα μολις παταω στη συνομιλια μπλοκαρει και εμφανιζει ασπρη οθονη...δε εμφανιζει καν τα μηνυματα και κολλαει.

Δοκιμασα και το ctrl και r? Μηπως υπαρχει αλλη λυση???

Η βλακεια ειναι οτι με αυτο το ατομο εχω συχνη συνομιλια...

Βάλτε what's up να ανταλλάσετε μηνύματα δωρεάν :P

Δημοσ.

Nαι αλλά επειδή όοοοολη η Ελλάδα έχει what's up, είναι οι κλέφτες που μας συμφέρουν περισσότερο απο τον κάθε άλλο!!! :mrgreen:

Χώρια ότι έχει μέχρι τη Τρίτη 100' δωρεάν χρόνο ομιλίας (στέλνοντας SCHOOL, ΣΤΟ 1330)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...